Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

ΑΚΡΑ ΡΩΜΗΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΔΟΥΛΟΦΡΟΣΥΝΗ


Φιλτάτη συντακτική ομάδα,

η πραγματικότης, όσο κι αν οι επίδοξοι παραχαράκτες της κοπιάζουν να την επενδύσουν κατά το συμφέρον τους, αποκαλύπτεται δίχως αξιοσημείωτη αντίστασι. Σήμερον αντικρίσαμε καταφανέστατα, απροσχημάτιστα την αβυσσαλέα πτώσι της Ορθοδόξου Εκκλησίας, ήτις εκπορνεύεται στον εκάστοτε προαγωγό της ή απλώς πελάτη της. Κάποτε στην Οθωμανική Αυτοκρατορία, νύν στο Ελληνικό Προτεκτοράτο της σύγχρονης ηγετικής παγκόσμιας αντεθνικής πολιτικής τάξης και των συντελεστών αυτού (βλέπε Χρυσή Αυγή). Γνωστός όμως ο χαμερπής, βδελυρός, σεσημμένος βίος της εν λόγω κυριολεκτικώς ποιμενικής οργανώσεως. Αυτό το οποίο οιοσδήποτε έμφρων δεν θα προσεδόκει είναι ασφαλώς η επίκληση της εκ μέρους των υποτιθέμενων «λύκων», διά την ευόδωσι της εθνικής τους δράσεως. Βεβαίως, εις μάλλον έμφρων θα είχε διαγνώσει εγκαίρως ότι οι προαναφερθέντες είναι απλώς λυκόσχημοι αμνοί χωρίς πραγματική βούληση επαναστατικής δράσεως, με μοιραία έλξη προς τους ομόψυχους καπηλευτές της λαμπρής εθνικής ιστορίας.



To οπτικοακουστικό παράθεμα ομιλεί αυτόματον ... Εκ της βεβιασμένης τραγελαφικής αυτοσχεδίας εν είδει ψαλμωδίας αγορεύσεως του χριστιανού ποιμένος - αυλοκόλακος μέχρις της οπαζούσης οχλοβοής διαφαίνεται τόσον απροκαλύπτως, μα και ηδονικά αυτεπιβεβαιωτικώς διά τους επαΐοντες, ο αποκρουστικός συγχνωτισμός δύο αλληλένδετων θνησιγενών εκτρωμάτων : του Χριστιανισμού και του Νεοελληνισμού.

Παρακαλώ υμάς όπως αναδείξατε το θέμα.

Ευχαριστώ διά την αποδοχήν,


Ιάσων, ετών είκοσι και ενός (21).




     Αγαπητέ Συναγωνιστή,

     Όντως, δεν υπάρχει ανοητότερο θέαμα και ακρόαμα από το να βλέπεις έναν εβραιοχριστιανό ρασοφόρο να θεωρεί ως Ελληνική Θρησκευτική Παράδοση την εβραιοχριστιανική ειδωλολατρική αίρεση του προτάσσοντας την των Ελληνικών Εθνικών Παραδόσεων και υμνώντας προσωπικά τον μικροκομματικό αρχηγό Μιχαλολιάκο επ' ευκαιρία ενός μνημοσύνου δύο δολοφονηθέντων Συνελλήνων.



     Αλλά και από μία αγέλη ανελληνίστων κομματικών μητραλοιών όπως οι αντιφασίστες χρυσαύγουλοι δεν αναμέναμε τίποτε πιο κακαίσθητο! Καγχάσαμε με τις κορώνες του χαρτζιλικωμένου παπά υπέρ του "Πατριάρχη κομματάρχη" και θυμηθήκαμε το ..."παγανιστικό" παρελθόν του Νίκου Μιχαλολιάκου όταν προσπαθούσε να εταιρισθεί οπαδούς συγγράφοντας την "ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ" για τη πλατειά ...κατανάλωση από ηλιθίους!



     Βέβαια, αυτό ήταν το λιγότερο αν σκεφτεί κανείς τη μεγάλη πιρουέτα του αλητ-άρχη Μιχαλολιάκου ο οποίος ενώ δήλωνε "ΧΙΤΛΕΡ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ" κατάντησε να δηλώσει αντιφασίστας και πίστη στο κοινοβουλευτισμό, αλλά το τι σημαίνει ξεφτιλισμένος "κομματάρχης" εμείς το ξέραμε όσο οι υπόλοιποι το αγνοούσαν και πολλοί ακόμα το αγνοούν!

     Δυστυχώς σε ό,τι αφορά στα δύο δολοφονημένα παιδιά, ήσαν ανάξια τέτοιας μοίρας επιλέγοντας να στηρίξουν ένα κόμμα που τους εγκατέλειψε στη πόρτα του ακάλυπτους και ασέβησε στη μνήμη τους μετατρέποντας τα πτώματά τους σε "κάλπες" ψηφομάζωξης, με πρώτο και κύριο ένοχο τον πατέρα του ενός εκ των δολοφονηθέντων ο οποίος ενώ εξ αρχής δεν ήθελε ούτε τη παρουσία της "Χρυσής Αυγής" στη κηδεία του παιδιού του άξαφνα εξαργύρωσε την ε'υλογη αποστροφή του με μία βουλευτική καρέκλα γενόμενος νεκροθάφτης της αξιοπρεπείας του! Αυτά, όμως, είναι "εσωτερικές υποθέσεις" μιας κομπανίας πανυβλάκων με συντομότατη ημερομηνία λήξης.

     Έτσι όμως είναι όλοι οι ψηφοζήτουλες, κάτι σαν τις κολομπίνες περιφερόμενου μπουλουκιού που ζητούν χειροκροτητές που τους εξασφαλίζουν το προσφάι.

     Με εκτίμηση,

     Η Σ.Ο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.