Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

"ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"
ΤΡΑΓΙΚΗ
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΤΩΜΑΤΩΝ


     Πάνω στα δύο πτώματα των  π ε ρ ί ε ρ γ α   και ακόμα  α ν ε ξ ή γ η τ α  και  α δ ι ε υ κ ρ ί ν ι σ τ α  δολοφονημένων οπαδών της "Χρυσής Αυγής", Καπελώνη και Φουντούλη, στήνεται ένα απροκάλυπτο γαϊτανάκι ασέβειας στη μνήμη των δύο νεκρών με ξεκάθαρη μικροκομματική υστεροβουλία που φτάνει μέχρι σημείου σοδομισμού ενός μνημοσύνου με την επικάλυψη της ιερότητας της τελετής από έναν "στημένο" ρασοφόρο αναπέμποντα ...ευχές για την επιτυχία των βλέψεων ενός ...κομματάρχη!


     Κάτω από τις φωτογραφίες των δύο δολοφονημένων (από ..."ποιους" άραγε...) κομματικών οπαδών, το μόρφωμα της "Χρυσής Αυγής" έστησε χορό ευχολογίων για το Νίκο ...Μιχαλολιάκο σα να μην επρόκειτο για μνημόσυνο νεκρών αλλά για προεκλογική σύναξη επαρχιακού όχλου της δεκαετίας του '60.

     Ξεδιάντροποι μικροκομματικοί γραικύλοι, όλοι όσοι στρογγυλοκάθονται στα δημοκρατικά έδρανα μηδέ εξαιρουμένων και των χρυσαύγουλων, απέδειξαν για μια ακόμα φορά ότι περιφρονούν ακόμη και όσους προσφέρουν ανόητα τον εαυτό τους για το σκαρφάλωμα του κομματάρχη στην εξουσία. 

     Και υπάρχουν ακόμα ηλίθιοι που ΔΕΝ καταλαβαίνουν! Καλά να πάθουν όσοι καθυστερούν να αντιληφθούν ότι ο "θάνατός" τους, ζωή για το Νίκο Μιχαλολιάκο και τη φαμίλα του!


Μ.Ρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.