Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020

ΒΑΝΔΑΛΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΑΚΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ


     Νεοβάνδαλοι παρακομματικοί γραικύλοι βεβήλωσαν,για πολλοστή φορά, την πρόσοψη του Πανεπιστημίου Αθηνών αναρτώντας ένα προσχηματικό πλακάτ το οποίο παραπέμπει σε μηχανισμό κομμουνιστικού κόμματος!


     Το τεράστιο πλακάτ πέραν της βεβηλώσεως της προσόψεως του μνημείου, στερεώθηκε με σχοινιά σε ευαίσθητα γλυπτά της οροφής του κτηρίου τα οποία ήδη σε κάποιο σημείο των μαρμάρινων κιόνων του προστύλου φαίνονται να έχουν προκαλέσει  θ ρ α ύ σ η  του ιστορικού μαρμάρου από το οποίο διέρχονται, ορατότατη στον φωτογραφικό φακό όπως εμφανίζεται στην φωτογραφία που ακολουθεί.


     Η νεοδημοκρατική "υπουργία" της Λίνας Μενδώνη αφήνει πίσω της μαχαιρωμένο τον Ελληνικό Πολιτισμό και αυτό σε πολλά μέτωπα! Η αθλιότητα της συστηματικής καταστροφής των απομενόντων μνημείων από τους διαφόρους παρακρατικούς "αντιφασίζοντες" υπό διάφορα κομματικά προσχήματα και περιθωριακές ρητορικές βαραίνει αποκλειστικώς την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας η οποία από το 1974 συνεργεί στην πολλαπλή αποδόμηση της χώρας!    


      Και, εδώ και πολλές δεκαετίες, δεν είμαστε πια υπό ...ναζιστική κατοχή, ώστε να μπορούμε να κατασκευάσουμε "ένοχο" ...! Υπό δημοκρατική κατοχή είμαστε και η ενοχή ολόκληρη του Κοινοβουλίου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.