Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020

ΜΟΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ 
ΟΙ 
ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ!


     Βασικός διώκτης της ισλαμοφανούς τρομοκρατίας όπως την "σερβίρισε" ο ISIS, ο Ιρανός Στρατηγός Σολεϊμανί θα μπορούσε να θεωρηθεί ο μεγάλος σύμμαχος των Η.Π.Α. στον αγώνα τους κατά της τρομοκρατίας εάν και εφ΄ όσον η τρομοκρατία ήταν εχθρός και όχι ...εξαγώγιμο προϊόν των Η.Π.Α.

     Και ο Ιρανός Στρατηγός Σολεϊμανί ήταν εχθρός του ISIS ανεγνωρισμένος ακόμη και από τα ίδια αμερικανικά media, όπως και διεθνώς και θα περίμενε κανείς την δολοφονία του από τον ISIS! Όταν όμως ο ISIS δεν αποτελεί παρά το "μακρύ χέρι" των αμερικανοσιωνιστών, είναι πολύ φυσικό να παρακολουθούμε τις ανυπόστατες δικαιολογίες του αμερικανού αρχιεγκληματία Τραμπ να παραδέχεται ότι είναι δολοφόνος επί προσχήματι εκείνου που θα έπρεπε να θεωρεί σύμμαχό του.


     Η επικαιρότητα μας παρέχει ακόμη ένα τεκμήριο της ταυτίσεως της ισλαμοφανούς τρομοκρατίας με τον αμερικανοσιωνισμό και συμπτωματικώς, ο αείμνηστος Ιρανός Στρατηγός Σολεϊμανί υπήρξε διώκτης, ταυτοχρόνως και του Σιωνισμού και του ISIS καταδεικνύοντας στους απανταχού ισλαμοφοβικούς ότι την πραγματική τρομοκρατία την διαπράττει διεθνώς ο αμερικανοσιωνιστικός παράγοντας ανεξαρτήτως του, δήθεν "ισλαμικού" ... "φερετζέ"  με το οποίο προσπαθεί να την παραλλάξει



     ΑΘΑΝΑΤΟΣ! ο αείμνηστος Ιρανός Στρατηγός Σολεϊμανί και ευγνώμων η Ανθρωπότητα προς το πρόσωπό του, διατρανώνοντας την απαίτησή της για ΕΚΔΙΚΗΣΗ κατά των δολοφόνων της Χιροσίμα, του Ναγκασάκι και όλων των θυμάτων της μεταπολεμικής τρομοκρατίας στη Δύση την οποία μεθοδεύουν υπέρ της εγκαθιδρύσεως της κυριαρχίας του αμερικανοσιωνισμού παγκοσμίως!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.