Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

ΑΝΕΡΜΑΤΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΛΛΗΝΙΣΤΟΣ 


     Άνανδρη και ανελλήνιστη πράξη η προσβολή του τουρκικού εθνικού συμβόλου από τον καλυπτόμενο όπισθεν της ευρωβουλευτικής ασυλίας Γιάννη Λαγό ο οποίος, αυτόκλητος και χωρίς να εκπροσωπεί ούτε καν τον εαυτό του, διέσυρε την Ελλάδα ενώπιον της διεθνούς κοινότητος ως χώρας πεζοδρομιακών χουλιγκάνων! Μια πράξη ασύγγνωστης ανοησίας η οποία εκθέτει τον διαπράξαντα ως ανίκανο να αντιληφθεί ότι σχίζοντας, εκ του ασφαλούς, ..."βρεγμένη εφημερίδα", ούτε ήρωας γίνεται, ούτε κατόρθωμα επιτυγχάνει αλλά προκαλεί τον γέλωτα και τον οίκτο!

     Ανερμάτιστος ο Γιάννης Λαγός παρέμενε στην Χρυσή Αυγή για τα  χ ρ ή μ α τ α, όπως ο ίδιος είχε παραδεχθεί σε προσωπική τηλεφωνική συνομιλία του με τον Σωτήρη Δεβελέκο που κυκλοφορεί ακέραιη στο διαδίκτυο υφαρπαγείσα από την Ε.Υ.Π. Και πανύβλαξ, ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ενώ εγνώριζε από το 2014 ότι ο Γιάννης Λαγός τον είχε διπλαρώσει για τα  χ ρ ή μ α τ α , όχι μόνον τον διατηρούσε επί πέντε χρόνια ως "βαρίδι" στη Χρυσή Αυγή ,αλλά και φρόντισε να τον βουλευτοποιήσει στο Ευρωκοινοβούλιο με αποτέλεσμα ο καιροσκόπος Γιάννης Λαγός να "ανεξαρτητοποιηθεί" και η Χρυσή Αυγή να χάσει και την "έδρα", μέσα στην όλη καταστροφή της εξ αιτίας των αμέτρητων ηλιθίων χειρισμών του αρχηγού της.

     Και τόσο επικίνδυνα απερίσκεπτος είναι ο Γιάννης Λαγός για μιαν ψοφοδεή Ελλάδα ακυβέρνητη η οποία παραπαίει εν μέσω καταλυτικής οικονομικής κρίσεως, με την κοινωνία της σε πλήρη διάσπαση, με τον στρατό της σε πλήρη διάλυση, χωρίς συμμάχους, σύροντάς την σε κίνδυνο αντιπαραθέσεως με μία Τουρκία με ισχυρότατη κυβέρνηση η οποία "καλπάζει" αχαλίνωτη υπό την ανοχή μιας (εκ της ιδίας) εκβιαζόμενης διεθνούς κοινότητος, πάνοπλη, ευημερούσα και, κυρίως, ακόρεστη στον επεκτατισμό.  

     Ανερμάτιστοι, ηλίθιοι, καιροσκόποι, κυρίως, ανελλήνιστοι, όλοι οι φασουλήδες της ακροδεξιάς παριστάνουν ΕΠΙ ΧΡΗΜΑΣΙ τους ...πολιτικούς, αδιαφορώντας εάν εξευτελίζουν μία ταλαίπωρη χώρα  όπως έπραξε και ο αχαρακτήριστος Γιάννης Λαγός ο οποίος διέσυρε και εξευτέλισε την Ελλάδα ως χώρα-σούργελο με κατοίκους αγραμμάτους που δεν μπορούν να αρθρώσουν μιαν ανθρώπινη φράση χωρίς να μουγκρίζουν, αρκούμενοι να σκίζουν χάρτινα σημαιάκια!

     Αποδοκιμαστέος πλήρως ο Γιάννης Λαγός ο οποίος, καλυπτόμενος από την σιγουριά της αίθουσας του Ευρωκοινοβουλίου προσεπάθησε να παραστήσει τον αείμνηστο Σολωμό Σολωμού γελοιοποιώντας, τελικώς και αυτόν! Και ο καημένος ο Γιάννης Λαγός εν μέσω των προστατευτικών τοίχων του Ευρωκοινοβουλίου εξευτέλισε, τελικώς και εαυτόν μη καταφέρνοντας ούτε καν αυτό που κατάφερε ο δεκαεξάχρονος (!) εκείνος Ελληνοκύπριος που κατόρθωσε να υποστείλει από τον ιστό μια πραγματική τουρκική σημαία!



     Και το ερώτημα παραμένει: Ως πότε θα ανεχόμεθα τυχαρπάστους χουλιγκάνους να διασύρουν την Ελλάδα είτε ως Λαγοί, είτε ως Βαρβιτσιώτηδες με τους πρώτους να σκίζουν χάρτινα σημαιάκια και τους ύστερους να δηλώνουν ότι η προσβολή των εθνικών συμβόλων είναι δικαίωμα καθενός εξεγειρόμενοι μόνον όταν αυτό το "δικαίωμα" το ασκούν ...αντιπολιτευόμενοι;

     Α Λ Η Τ Ε Σ,  Π Ρ Ο Δ Ο Τ Ε Σ,  ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ!



ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ



Καλ. Αθ. 31/1/2020, 18:37 μ.μ.

    Ημέρα Ιμίων σήμερα και η Χρυσή Αυγή άφαντη από τη πιάτσα όπου άλλοτε έκανε τη καθιερωμένη της φιέστα για να τσιμπίσει την αποδοχή των εθνικιστών. Τώρα που βρέθηκε στο περιθώριο και ξέρει ότι δεν θα ξανασηκώσει κεφάλι χέστηκε για τα Ίμια. Αντίθετα ο μ@λάκας ο Μιχαλολιάκος μας άφησε προίκα το πρωτοπαλίκαρο του Λαγό για να συνεχίσει η Ελλάδα να ξεφτιλίζεται διεθνώς. Το σύστημα κανακέβει την Χρυσή Αυγή και την συντηρεί ακόμη και στο τάφο της αλλά αν εμείς οι εθνικιστές δε τραβήξουμε σκανδάλη στους προδότες μας ξεπουλημένους δεν φαίνεται η ξεφτίλα να έχει τελιωμό. Που είσαι ρε ξεφτιλισμένε αρχηγίσκε και ξεφτιλισμένε Λιάκουρα σήμερα επέτειο Ιμίων που τσεπώσατε το παραδάκι και χαθήκατε στα σαλονάκια σας; Απαντήστε ξεφτίλες.

______________________________________________________

Ρέμος, 31/1/2020, 20:03 μ.μ.

     Θα του αρέσει τώρα αυτό το σκιτσάκι των τουρκαλάδων του Λαγού; Λέω εγώ

______________________________________________________

Κωνσταντίνος Αρτοτυριάδης, 4/2/2020, 19:54 μ.μ.

     Αναμένουμε την επέλαση των νέων δυνάμεων του ελληνορθοδόξου εθνικισμού που απαρτίζουν αθιγγανίζοντες, μπουζουκόφρονες κλαρινογαμπροί και πλείστοι άλλοι παράνυμφοι, ιεροφάντες, απότακτοι της κρεβατοκάμαρας, βετεράνοι θρυλικών διμοιριών, ψυχογκόμενες κτλ


______________________________________________________
     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.