Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020


ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ.


     Με ευθείες απειλές εναντίον των συνδικαλιστών της ΕΛ.ΑΣ. εμφανίστηκε στη "Ζούγκλα" προκήρυξη αστυνομικών που υπογράφουν ως "Οργισμένη Αστυνόμευση" κα οι οποίοι επικρίνουν τους συνδικαλιστές συναδέλφους τους για εγκατάλειψή τους στο κύμα βίας που υφίστανται από τους αναρχικούς.

Οι συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ. εναντίον των οποίων απευθύνεται η προκήρυξη

     Η προκήρυξη της Ο.ΑΣ. όπως δημοσιεύεται στη "Ζούγκλα" έχει ως εξής: 

Η προκήρυξη, όπως δημοσιεύθηκε

Ο[ΡΓΙΣΜΕΝΗ] ΑΣ[ΤΥΝΟΜΕΥΣΗ]

     Η τρώση της ακεραιότητας ενός αστυνομικού σημαίνει την τρώση της ίδιας της Πολιτείας και, επειδή η συνέχιση του έργου των Αστυνομικών υπό τις παρούσες συνθήκες συνεπάγεται την τρώση της Πολιτείας το σώμα των Αστυνομικών σε καμία περίπτωση δεν επιθυμεί να καταστεί συνένοχο της τρώσης της Πολιτείας στην οποία ενέχεται η πολιτική ηγεσία αλλά και η διοίκηση της ΕΛ.ΑΣ.

     Και, επειδή, βασικό υπομόχλιο της παρατεινόμενης άθλιας κατάστασης στην οποία κάθε Αστυνομικός παραμένει εκτεθειμένος σε τρώση δεν είναι άλλος από τα συνδικαλιστικά «όργανα» της ΕΛ.ΑΣ. αυτό το «σημείωμα» απευθύνεται ειδικά στους συνδικαλιστές μας.

     Τα τελευταία γεγονότα στο Κουκάκι απέδειξαν περίτρανα την εγκληματική βία την οποία εκ δόλου είναι αποφασισμένοι να ασκήσουν ελάχιστοι περιθωριακοί ψυχοπαθείς με το έτσι θέλω ενάντια σε μία συντεταγμένη κοινωνία της οποίας το κύρος υπερασπιζόμαστε εμείς οι «είλωτες» ένστολοι! Μπροστά σ΄ αυτή την ωμή βία των αναρχικών τα συνδικαλιστικά «όργανα» της ΕΛ.ΑΣ. τηρούν μία στάση παθητική έως υποστηρικτική των αναρχικών με σιωπή και προσχηματικοὺς λεονταρισμούς.

     Απλοί θεατές της παράστασης κράτους-παρακράτους, αρκούνται σε γενικές και αόριστες προφορικές καταδίκες από την ασφάλεια των γραφείων τους, όταν δεν επισκέπτονται τους τραυματίες συναδέλφους οι οποίοι παραμένουν αναλώσιμοι πρώτης γραμμής.

     Τι πιέσεις ασκήθηκαν τα τελευταία πολλά χρόνια εκ μέρους των συνδικαλιστικών οργάνων ούτως ώστε νὰ αποφευχθούν συμβάντα σαν τα προχθεσινά; Τι κινήσεις έγιναν προς τη φυσική και πολιτική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. για να εργάζεται με ασφάλεια και νομική κάλυψη ὁ αστυνομικός;

     Ως πότε θα συμπεριφέρονται σαν πολιτευόμενοι ξεχνώντας την πρότερη ιδιότητα τους;

     Αρκετά λερώσαμε τα χέρια μας με μπογιές, καιρός να τα βάψουμε και με κάτι άλλο!

Ο.ΑΣ.



     Ενδεικτική η τελευταία φράση της προκηρύξεως και η ΕΛ.ΑΣ. με τις πράξεις και τις παραλείψεις της πολιτικής και φυσικής της ηγεσίας καθώς και με με την ολιγωρία των συνδικαλιστών της, ετοιμάζεται να αναμετρηθεί και με τον χρεωκοπημένο εαυτό της.  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.