Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

ΕΝ ΟΨΕΙ ΚΡΙΣΙΜΩΝ "ΗΜΕΡΩΝ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ:

Ενημερώνονται οι επισκέπτες αυτής της σελίδας ότι η κρισιμότητα των "ημερών" ενθάρρυνε την εμφάνιση για πρώτη φορά στη δημοσιότητα του "ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΑΘΙΔΡΥΜΑΤΟΣ" προκειμένου να διατηρήσει μια σταθερή και τεκμηριωμένη ιδεολογική ενημέρωση των Ελλήνων Πατριωτών και για τον θανάσιμο εθνικό κίνδυνο που συνεπάγεται για την Πατρίδα η "Χρυσή Αυγή".

Το "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΘΙΔΡΥΜΑ" αποτελεί μία δεξαμενή εθνικοκοινωνικά σκεπτόμενων Ελλήνων, "ανοικτό" σε κάθε συνέλληνα που θα ήθελε να ανακόψει την ανθελληνική και εγκληματική δράση της "Χρυσής Αυγής" και να συντελέσει στη διαμόρφωση ενός φορέως προσφοράς υπέρ του Ελληνικού Έθνους.

Επειδή είναι γνωστά τα λειτουργικά μειονεκτήματα της "ζωντανής διαπροσωπικής επαφής και τριβής" και, λόγω ότι το "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΘΙΔΡΥΜΑ" είναι φορέας υλοποιούμενης εργασίας και όχι κοσμικών επαφών, μέσα από την σελίδα αυτή καλοδεχόμαστε κάθε ενδιαφερόμενο που θα ήθελε να προσφέρει έργο ουσίας.

Συνεπώς, από σήμερα και από τη σελίδα αυτή οι Έλληνες Πατριώτες θα ενημερώνονται για ό,τι πρέπει να γνωρίζουν και να αποφεύγουν τους κινδύνους εμπλοκής τους στη παγίδα μιας συμμορίας η οποία για ιδιοτελείς λόγους απεργάζεται τον διασυρμό του Ελληνικού Εθνικισμού και των Ελλήνων Πατριωτών.

Θεωρούμε ως δεδομένο ότι όσοι προσεγγίζουν το "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΘΙΔΡΥΜΑ" καταδικάζουν απερίφραστα την δημοκρατία, τον κοινοβουλευτισμό και τα δημοκρατικά κόμματα, καθώς και όσους τα υποστηρίζουν!

Από την Σ.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.