Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Ο ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ 
"ΧΤΙΖΕΙ" 
ΤΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΤΟΥ 


     Πολύ πιο απροκάλυπτα απατηλός από όλους τους πολιτικάντες ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, πριν καν αναρριχηθεί στην εξουσία, με μία ξεδιάντροπη προκλητικότητα τόλμησε να διορίσει όλο του το σόι σε καλοπληρωμένα "πόστα" με δημόσιο παραδάκι, περιφρονώντας συναγωνιστές του που θυσιάστηκαν για να φτάσει το κόμμα του στη Βουλή.


     Με αυθάδεια πιθήκου ο Νίκος Μιχαλολιάκος, "κάτω από το τραπέζι" προώθησε ακόμα και τα ανηψάκια του σε χρυσοπληρωμένες θέσεις του δημοσίου χωρίς ποτέ αυτά να έχουν αναμιχθεί με τη Χρυσή Αυγή και παραμένοντας στο απυρόβλητο του μεγαλοδικηγόρου μπαμπά τους (υπερασπιστή του Κοσκωτά και πολλών άλλων εθνικών κακούργων) και αδελφού του. Η οικογενειοκρατία σε όλο της το μεγαλείο και από τη πρώτη στιγμή! Ενώ πολλοί άξιοι δικηγόροι που εκτέθηκαν, μάτωσαν και θυσιάστηκαν για τη Χρυσή Αυγή επί δεκαετίες εγκαταλείφθηκαν στη πείνα τους, ο Νίκος Μιχαλολιάκος έσπευσε αμέσως να "αποκαταστήσει" το Νίκο και τον Γιώργο Μιχαλόλια, γιους του αδελφού του Τάκη Μιχαλόλια, που ουδέποτε πάτησαν το πόδι τους ούτε στα γραφεία (εκεί που σκοτώθηκαν οι Καπελώνηδες και οι Φουντούληδες) ούτε σε κάποια άλλη δράση! 



     Εξαπατώντας τους ψηφοφόρους του με κραυγές "εναντίον όλων" και με βαθύτατες υποκλίσεις ενώπιον όλων, ο Νίκος Μιχαλολιάκος ακολουθεί τη σίγουρη συνταγή του "απατεώνα πολιτικάντη" που άλλα λέει κι άλλα κάνει, έχοντας καταλάβει ότι η μάζα, ο λαουτζίκος, έχουν γεννηθεί για πατάει πάνω στη βλακεία τους ο κάθε αετονύχης απατεώνας.


     Όμως εκεί που υπήρξε αδίστακτος ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής ήταν στη περίπτωση του "φίλου" της κόρης του Αρτέμη Ματθαιόπουλο για τη βουλευτοποίηση του οποίου εξανάγκασε σε παραίτηση τον εκλεγέντα με τις ψήφους των οπαδών του βουλευτή Σερρών Νικήτα Ζώη, ώστε στη θέση του να βουλευτοποιηθεί ο "γκόμενος"! πράξη ελεεινή που θα στιγματίζει την ίδια τη Χρυσή Αυγή ως κορυφαίο οικογενειοκρατικό ανοσιούργημα του Νίκου Μιχαλολιάκου ο οποίος υποκρίνεται τον "ανιδιοτελή" και τον "υπεράνω"! ΝΤΡΟΠΗ!


     Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος "χτίζει" τη δυναστεία του όπως άλλοτε οι Παπανδρέου, οι Καραμανλήδες, οι Βαρβιτσιώτηδες κλπ. Δυστυχώς οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής αδυνατούν να καταλάβουν ότι τους εξαπατά χωρίς καν να τηρεί τα προσχήματα ένας αστοιχείωτος ιθαγενής "Πολ Ποτ" που περιφρονεί όχι μόνο τους ίδιους αλλά και τα ...προσχήματα! 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.