Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΘΙΔΡΥΜΑ


ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

Το Καθίδρυμα

     Το Ελληνικόν Εθνικό Κοινωνικό Καθίδρυμα αποτελεί μια ιεραρχημένη συλλογικότητα και λειτουργεί, συνεχώς, από το 1989 μέσα στο πλαίσιο της ευρύτερης λειτουργίας, σε παγκόσμιο επίπεδο, ομόδοξων συλλογικοτήτων.  Στελεχώνεται με προσωπικότητες του Ελληνικού πατριωτικού χώρου οι οποίες ουδέποτε κομματίστηκαν και που ποτέ δε προτίθενται να κομματιστούν, πρόσωπα αφιερωμένα στην εαυτή και κοινή ψυχοπνευματική βελτίωση. Διοικείται από τον ίδιο τον Πλάτωνα ωσεί εν ζωή, τηρουμένων απαρέγκλιτα των εντολών και διδαγμάτων του, στοιχείο που τεκμαίρει την αχρηστία των, ποικιλότροπα, νοουμένων εξουσιαστικών «κέντρων» εφ’  όσον οι διοικούμενοι έχουν επίγνωση των κανόνων και των αξιών που, σε κάθε περίπτωση, διέπουν τους θνητούς.

Ο Σκοπός

     Σκοπός του Ελληνικού Εθνικού Κοινωνικού Καθιδρύματος είναι, βραχυπρόθεσμα, η υποστήριξη των Ελλήνων Πατριωτών που πλήττονται στη καθημερινότητά τους από το ανθελληνικό σύστημα και η ενημέρωσή τους για την αποφυγή στοχοποίησής τους και, μακροπρόθεσμα,  η εφαρμογή των πολιτειακών κανόνων και, κυρίως, των αριστοκρατικών αξιών της «Πολιτείας» του Πλάτωνος στις σύγχρονες ευρωπαϊκές κοινωνίες οι οποίες μαστίζονται από τη δημοκρατική παρακμή.

Το Έμβλημα

     Το έμβλημα του Ελληνικού Εθνικού Κοινωνικού Καθιδρύματος αποτελείται από τον αετό και τους κεραυνούς του Διός οι οποίοι συμβολίζουν την «εις τόπο στάση» και την «εις τόπο κίνηση» που χαρακτηρίζουν τον άνω θρώσκοντα (Άνθρωπο). Εάν κάποια φερέφωνα ξένων συμφερόντων νομίζουν ότι μπορούν να μας .. «τρομάξουν» επικαλούμενα ότι το έμβλημά μας μοιάζει με εκείνο των Ναζιστικών …SS τα καθησυχάζουμε προκαταβολικά ότι, παρά τη σκοπούμενη σύγχυση που επιδιώκουν, εμάς δε θα μας ενοχλήσουν καθόλου! Τα Ναζιστικά SS απεδείχθησαν πολύ πιο πολιτισμένα και πολύ πιο ανθρώπινα από ο,τιδήποτε μεταπολεμικό δημοκρατικό που κατάντησε την Ανθρωπότητα στη σημερινή της αθλιότητα!

Τα Μέσα

     Τα βασικά μέσα τα οποία βρίσκονται στη διάθεση του Ελληνικού Εθνικού Κοινωνικού Καθιδρύματος είναι τα πνευματικά «όπλα» των στελεχών του καθώς και η, κατά την διάρκεια δεκαετιών, ακατάβλητη μαχητικότητα και συντροφικότητα τις οποίες επέδειξαν και επιδεικνύουν. Ούτε οι κοινοβουλευτικές διαδικασίες αλλά ούτε και η βία είναι «μέσα» στα οποία προσβλέπουμε. Οι μεν κοινοβουλευτικές διαδικασίες είναι εχθρικές προς το αραγές του φυλετικού συμφέροντος ενώ, τη βία την αφήνουμε στη πρωτοβουλία του αντιπάλου ώστε να έχει και επίγνωση των επιχείρων των επιλογών του.

Το Στρατήγημα

     Η στελεχιακή κοινότητα του Ελληνικού Κοινωνικού Καθιδρύματος αποφάσισε ομόφωνα να δώσει δημόσια, πλέον, τις «συντεταγμένες» της, κλείνοντας 25 ολόκληρα χρόνια εντατικού, εσωτερικού, έργου υποστηρίζοντας με συνέπεια αλλά και με τις προσωπικές θυσίες καθενός, τις κοινές Αρχές. Ο λόγος της εξόδου του Ελληνικού Εθνικού Κοινωνικού Καθιδρύματος στο κοινωνικό προσκήνιο δεν είναι η επιχείρηση υπόδειξης κομματικών κατευθύνσεων στη «κοινή γνώμη» που είναι και η τελευταία που μας ενδιαφέρει. Άλλωστε, ως γνώστες των γενετικών-βιολογικών πορισμάτων, θα ήμασταν ασυγχώρητοι να πιστεύουμε ότι με τη προπαγάνδα των ιδεών βελτιώνονται οι κοινωνίες των οποίων η βελτίωση προϋποθέτει την προηγούμενη βελτίωση των ατομικοτήτων που τις συνθέτουν, κάτι που μόνον με γενετικές μεθοδεύσεις επιτυγχάνεται. Απλά επιδιώκουμε να αντιστρέψουμε τον ισχύοντα κανόνα των αναλογιών που είναι αρνητικός, κατά τη στιγμή αυτή για την ελλαδική κοινωνία, προσπαθώντας όχι να αναστρέψουμε χαρακτήρες αλλά να υποβοηθήσουμε σε ενδεχόμενη βελτίωση όσων, έστω και αμυδρά, την υπόσχονται πιστεύοντας ότι ένα άθροισμα αμυδρών βελτιώσεων χαρακτήρων μπορεί να δράσει, ίσως και αναστρεπτικά, προ της βέβαιης καταστροφής!

Ένταξη Μελών

     Το Ελληνικόν Εθνικό Κοινωνικό Καθίδρυμα δέχεται κάθε Έλληνα αλλά  δε προτίθεται να στεγάσει σαν ένα ακόμα καφενείο αργόσχολους όπως ακριβώς λειτούργησαν και λειτουργούν τα γραφεία των κομμάτων και οργανώσεων. Θα παραμείνει «κυψέλη» συνεχούς παραγωγής έργου και αυτό σημαίνει ότι οποιοσδήποτε επιθυμεί να ενταχθεί στη κοινότητά του θα πρέπει να είναι διατεθειμένος να αναλάβει, ανάλογα με τις δυνατότητές του, τη διεκπεραίωση συγκεκριμένης εργασίας που θα του ανατεθεί. Πέραν αυτού, δε προβλέπεται καμιά οικονομική ή άλλη επιβάρυνση για τα Μέλη. Συνεπώς κάθε ένας είναι ευπρόσδεκτος αρκεί να είναι έτοιμος να εργασθεί υπέρ του σκοπού του Ελληνικού Εθνικού Κοινωνικού Καθιδρύματος.

Η Επικοινωνία

     Εκτός εάν υπάρχει διαφορετική ενημέρωση, η επικοινωνία με το Ελληνικόν Εθνικό Κοινωνικό Καθίδρυμα είναι ηλεκτρονική στη διεύθυνση: hellenicnationalsocialistfound@gmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.