Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

ΜΑ  ΕΙΝAI ΤΟΣΟ, MA TOΣO  ΗΛΙΘΙΟΙ !;


     Ποζάρει μέσα στο σπίτι του, μπροστά σε μία χειροβομβίδα (!) και αφού δηλώσει "Πίστη στη δικαιοσύνη" συνεχίζει δηλώνοντας το ακριβώς αντίθετο, ότι "Όζει η δικαιοσύνη" και, βεβαίως, ότι τον καταδιώκει το σύστημα!


     Πυροβολεί απρόκλητα δημόσιες αρχαιολογικές πινακίδες και κοινοποιεί το βίντεο ως ένδειξη ηρωϊσμού, και κατόπιν διεκδικεί το αξίωμα του ...Δημάρχου! Τέλος, όταν τον κατηγορούν δηλώνει την εμπιστοσύνη του στην ...Αντιτρομοκρατική και στη "Δικαιοσύνη" και όταν τον προφυλακίζουν βρίζει τους πάντες και τη "Δικαιοσύνη"!


     Σκανάρει τη πλαστή ταυτότητα του αδελφού του και αφήνει το πειστήριο στον υπολογιστή του, όταν δε ο υπολογιστής του (με δική του ευθύνη!) πέφτει στα χέρια των διωκτικών Αρχών στριγγλίζει ότι τον καταδιώκει το σύστημα!


     Παγιδεύεται από τη Κανέλλη και, βλακωδώς, της ρίχνει ένα χαστούκι και, αντί να σταθεί "on camera" και να αιτιολογήσει τη πράξη του ή να ζητήσει συγγνώμη, το βάζει στα πόδια και εγκλωβίζεται εξευτελιστικά σα κυνηγημένη γάτα στους διαδρόμους του τηλεοπτικού σταθμού ομολογώντας εμμέσως ανανδρία! Όταν δε, τον μηνύει η Κανέλλη η οποία βρήκε την ευκαιρία να θυματοποιηθεί (ενώ η ίδια υπήρξε ο ύπουλος θύτης του Κασιδιάρη) αυτός, θεωρεί εαυτόν ως καταδιωκόμενο από το ...σύστημα!


     Μέσα στη Βουλή, ως εκπρόσωπος του κόμματός του προτείνει να αναλάβει τη πρωθυπουργία όχι ο αρχηγός του αλλά ο σερ ...Μαρκεζίνης! Με τον τρόπο αυτό ακυρώνει την αναγκαιότητα ύπαρξης του κόμματός του και την (όποια!) αξία του αρχηγού του! Και ο ίδιος δε παραιτείται από το κόμμα του ενώ ο αρχηγός του καμώνεται πως δε το πρόσεξε!






     Φωτογραφίζεται με ένα ολόκληρο οπλοστάσιο σε διάφορες φάσεις και στάσεις και αυτοπροβάλλεται μέσω των συγκεκριμένων φωτογραφιών που διασπείρει συστηματικά για λόγους βλακώδους ματαιοδοξίας, κατόπιν δε όταν καλείται να δώσει εξηγήσεις και πάλι επικαλείται ότι τον κυνηγάει το ...σύστημα!

     Δεν θα θέλαμε να επεκταθούμε στα "έργα και τις ημέρες" αυτού του, μάλλον χρήζοντος ψυχιατρικής βοήθειας, τύπου. Το ερώτημα είναι: Δεν υπάρχει κάποιος "κοντά" του να τον ευθυγραμμίσει ώστε τουλάχιστον να μην αιτιάται άλλα αντ'  άλλων; 

     Μήπως ο Κασιδιάρης που σε κάθε περίπτωση δε παύει να επικαλείται την βουλευτική του ιδιότητα, νόμισε ότι έγινε βουλευτής για να επεκτείνει δημόσια τη βουλευτική ασυδοσία πέρα από τα ήδη ξεδιάντροπα όρια της δημοκρατίας; Μήπως νόμισε ότι έγινε βουλευτής  για να κάνει σκοποβολή στον Παρθενώνα υπό τα χειροκροτήματα του φιλοθεάμονος κοινού των "θαυμαστών" του; Ή, μήπως, νόμισε ότι οι επιστήθιες σχέσεις του με τους πραιτωριανούς του σκληρού πυρήνα του κράτους (τους μπάτσους) θα του εξασφάλιζαν την ατιμωρησία ακόμα και εάν παίξει "στάκαμαν" με το πιστολάκι του στη πλατεία Συντάγματος;


     Διότι, βεβαίως, το σύστημα κυνηγά τη Χρυσή Αυγή, όχι γιατί η τελευταία είναι αντισυστημική αλλά διότι βρέθηκε να μοιράζεται τη μεγάλη "πίτα" της κομματικής επιχορήγησης ανάμεσα σ'  εκείνους που την επιχορήγηση τη θέλουν αποκλειστικά για πάρτη τους και δεν έχουν καμιά διάθεση να τη μοιραστούν με κανένα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.