Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

ΠΑΚΤΩΛΟΣ 
ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ...


     Θεωρητικά πρόκειται για μία μικρή απόδειξη κομμένη από κάποιο μπλοκάκι αλλά διατηρούμε σοβαρές αμφιβολίες αν είναι νόμιμη και αν ο φορέας "Χρυσή Αυγή" νομιμοποιείται να διεξαγάγει εράνους χωρίς σχετική άδεια, καθ΄ όσον το κόμμα φέρει άλλο τίτλο. 

     Σε κάθε περίπτωση, η απόδειξη εμφανίζει έναν αριθμό   ε π ι μ ε λ έ σ τ α τ α  σβησμένο και ένα ποσόν που το διαβάσαμε πολλές φορές για να βεβαιωθούμε ότι δε διαβάσαμε λάθος: 20.000 ευρώ, ναι, είκοσι χιλιάδες ευρώ!

   Το ποσόν είναι γραμμένο με το χέρι και με στυλό διαρκείας, στην ειδική θέση η οποία προορίζεται για πέραν των προβλεπομένων ποσών δωρεάς προς την Χρυσή Αυγή και τα οποία είναι της τάξεως από 2 έως 10 ευρώ.

     Καθώς είμαστε διεξοδικοί και προσεκτικοί παρατηρήσαμε προσεκτικά εάν το χειρόγραφο ποσόν των είκοσι χιλιάδων (!) ευρώ μπορεί να έχει παραποιηθεί για τον οποιονδήποτε λόγο αλλά και πάλι καταλήξαμε χωρίς καμία αμφιβολία ότι αποτελεί πρωτογενή και αβίαστη καταχώρηση. 

     Πέραν, λοιπόν, των αμφιβολιών μας για την νομιμότητα της διενέργειας ενός εράνου στο όνομα "Χρυσή Αυγή" χωρίς σχετική άδεια, απορούμε εάν ένα τόσο μεγάλο ποσόν διακινήθηκε νόμιμα με αποδεικτικό ένα τέτοιο "παραστατικό" του οποίου, μάλιστα, ο αριθμός είναι σκόπιμα παραποιημένος.

     Τέλος δε γνωρίζουμε ΠΩΣ δικαιολογεί και ΠΟΥ εμφανίζει αυτό το συγκεκριμένο ποσόν η Χρυσή Αυγή στα επίσημα βιβλία της...

     Βεβαίως, δε ξεχνούμε ότι όταν συνελήφθη ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος βρέθηκαν στο πορτοφόλι του 83.100 ευρώ (ναι, σωστά διαβάσατε, ογδόντα τρεις χιλιάδες εκατό ευρώ!) και ξέρουμε όλοι ότι στο πορτοφόλι μας δε κουβαλάμε όλη τη περιουσία μας αλλά, απλώς, τα ημερήσια έξοδά μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.