Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

ΔΕΥΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΝ ΑΣΠΑΣΜΟΝ


     Το ξόδι της "Χρυσής Αυγής" έγινε το ίδιο πρόχειρα και θλιβερά, όπως ακριβώς το μόρφωμα αυτό πορεύτηκε υπό το ανίκανο "τιμονάρισμα" του μαθητευόμενου "καπετάνιου" του μέχρι που προσάραξε κομματιασμένο στο αποτέλεσμα της 7ης Ιουλίου 2019!

     Αμετακίνητα εμμονικός στην υπαρξιακή του οικτρότητα, ο Μιχαλολιάκος, εγκαταλελειμμένος από τα πρωτοκλασάτα στελέχη του συμπεριλαμβανομένης και της εξαφανισμένης συζύγου του, περιστοιχιζόμενος από κάποιους "φτωχούς συγγενείς" εκφώνησε on camera έναν υστερικό επικήδειο ο οποίος, το μόνο που εξέφρασε ήταν η οργή προς το μοιραίο αλλά καμία ένδειξη μετανοίας για το αίτιο που το προκάλεσε.

     Και μόνιμη επωδός της γκροτέσκας "ατμόσφαιρας" της οικογένειας "Μιχαλολιάκου" η οποία ήταν ο καταλύτης αυτού του, αναμενόμενου εξ αρχής, μοιραίου, η τραγική παρουσία της κόρης του η οποία επιδοκίμαζε τον ημιπαράφρονα πατέρα με ακκισμούς και πονηρά χαμόγελα σαν να ήθελε να μας τονίσει, ώστε να μη μας διαφύγει, την οικογενειακή τους ιδιαιτερότητα με την οποία διασκεδάσαμε μέχρι δακρύων από καταβολής ...μορφώματος!

     αίαν έχοι ελαφράν" και το μόρφωμα και όσοι με την αδόκητη "προσάραξη" το παραμόρφωσαν μέχρι ...λειψάνου τετελειωμένου! Τούτη την ώρα όμως, γενναιόκαρδα ας μη του στερήσουμε τον τελευταίον ...ασπασμόν ως δείγμα μακροθυμίας και συγχωρήσεως, ως κατευόδιο εν οδώ ένθα ...απέδρα πάσα προδοσία, πάσα δολιότης και πάσα αθλιότης!

     Kαι κύριο εξαγόμενο αυτού του μεταθανάτιου οδυρμού μπροστά στην κάμερα είναι η παραδοχή του Νίκου Μιχαλολιάκου ότι δεν έχει φίλους: Ομολόγησε ότι οι αποδέκτες του είναι είτε εχθροί, είτε εντός εισαγωγικών φίλοι! Και τα συμπεράσματα δικά μας! Όσο για την πασίδηλη άρνησή του να παραδεχθεί τον οριστικό ενταφιασμό του μορφώματός του και του ιδίου, ίδια με την υστερικήν εμμονικότητα των παραφρόνων να δηλώνουν "Μεγάλοι Ναπολέοντες", αυτό, ανάγεται στις αρμοδιότητες ειδικών και εμείς είμαστε ήσυχοι διότι κοντά του βρίσκεται πάντοτε ο εξαιρετικός επιστήμων ψυχίατρος κ. Αθανάσιος Κωνσταντίνου για να τον φροντίσει!

     Το "on camera", επιμνημόσυνο, στήσιμο των τεθλιμμένων συγγενών της "Χρυσής Αυγής" μας θύμισε σκηνή από το έργο του Νικολάι Γκόγκολ, του ψυχασθενή εκείνου συγγραφέως ο οποίος βρέθηκε μπρούμυτα μέσα στο τάφο του όταν έγινε η εκταφή του...  Δεν μπορούμε να πούμε μετά βεβαιότητος αν η σκηνή που μας θυμίζει προέρχεται από τις "Νεκρές Ψυχές" του ή από "Το ημερολόγιο ενός τρελλού" διότι και ο θάνατος και η τρέλλα ήσαν τα μόνα συστατικά αυτής της τραγικής συμμορίας της "Χρυσής Αυγής" η οποία κηλίδωσε ανεπίστρεπτα τον Ελληνικό Εθνικισμό! Σε κάθε περίπτωση, όμως, εκείνο που είδαμε ήταν ένα καρέ film noir γυρισμένο στην απομόνωση ενός φρενοκομείου λίγο πριν τα καλώδια του ηλεκτροσόκ καλμάρουν τις σπασμωδικές αντιδράσεις του ομιλούντος, της κόρης του και κάποιων παρευρισκομένων, με τα πρωτοκλασάτα στελέχη απόντα συμπεριλαμβανομένης και της μέχρι τώρα ...συζύγου!

     ΕΥΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΝ ΑΣΠΑΣΜΟΝ", λοιπόν και ας βρωμά πτωμαίνη!





Yστερόγραφο:

     α. Στο σημείο αυτό ολοκληρώνεται με απόλυτην επιτυχία ο πρώτος στόχος λειτουργίας του παρόντος Ιστολογίου του οποίου την έναρξη προκάλεσε η ιταμή αναστροφή του μορφώματος της "Χρυσής Αυγής" το οποίο ενώ ψηφίσθηκε από 500.000 Φασίστες, δηλώθηκε ως ...δημοκρατικό από την οππορτουνιστική "ηγεσία" του. Επίσης, την έναρξη λειτουργίας αυτού του Ιστολογίου προκάλεσε και η εξίσου ιταμή θρασυδειλία της νύκτας των "Ιμίων 2013" για την οποία ιταμότητα ο δειλός Μιχαλολιάκος έδειξε ότι ... "δεν κατάλαβε"!  Δεν ήταν τυχαία η πρώτη ανάρτηση που εγκαινίασε αυτό το Ιστολόγιο και δεν ήταν το μόνο που διέφυγε της προσοχής της ηλιθίας "ηγεσίας" της "Χρυσής Αυγής" η οποία, πλήρωσε το "τίμημα" που της άξιζε! Τώρα, νικολάκη, είμαστε βέβαιοι ότι καταλαβαίνεις ότι υπάρχει πάντα η δυνατότητα να κατευθυνθούν οι χρήσιμοι ηλίθιοι προς τα εκεί όπου ο ευφυέστερος θέλει!

      β. Το νου σου τώρα νικολάκη διότι (εμείς) δεν τελειώσαμε με τους ιταμούς και θρασύδειλους όχι μόνον διότι έπονται κι άλλοι αλλά και για σένα για τον οποίο έπεται μία απόφαση δικαστηρίου! Και μάθε να κλείνεις το στόμα σου όχι προς αποφυγήν "εισερχομένων" (αυτό είναι δικαίωμά σου...) αλλά προς έλεγχο των εξερχομένων τα οποία καθυβρίζουν Ιδανικά και Αξίες!






ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ

Ι. Μέρλος 11/7/2019, 18:58 μ.μ.

     Δεν είναι μόνο πολιτικός απατεώνας ο Νίκος Μιχαλολιάκος αλλά συμπεριφέρεται σαν επικίνδυνος ψυχοπαθής στριγγλίζοντας με τη τσιριχτή φωνούλα του ότι θα κατεβούν στους δρόμους και στις πλατείες όπου κάποτε ...νίκησαν! Ξέχασε ο θλιβερός ακροδεξιός φασουλής ότι όταν τους είχαν μπαγλαρωμένους στη ΓΑΔΑ στο απέναντι πεζοδρόμιο δεν κατάφερε να μαζέψει ούτε διακόσια κεφάλια την εποχή που είχε 500.000 ψηφοφόρους; Ξέχασε ότι όπου πήγαινε η Χρυσή Αυγή σε ανοιχτό χώρο έφευγε κυνηγημένη από μια χούφτα άπλυτους όπως στο βόλο που μάζεψαν το ξύλο της μαιμούς κι ας ήσαν πολλαπλάσιοι; Ξέχασε το ξύλο στον Άγιο Παντελεήμονα όπου τη πλήρωσε ακόμα και ο Ρήγας με ξεσπίτωμα; Ποιους συνεχίζει να κοροιδεύει το τσογλάνι της Ουρανίας; Koρόιδεψε τόσο κόσμο, έκλεισε σπίτια συναγωνιστών, ατίμασε οικογένειες, ατίμασε τον ίδιο τον Ελληνικό Εθνικισμό  και μέχρι και σήμερα υπήρξε στη Κρήτη καταδίκη χρυσαυγίτη για ΒΙΑΣΜΟ ΑΝΗΛΙΚΟΥ και τολμάει ο π@ύστης και μιλάει ακόμα; Αυτή τη φορά θα φάει ξύλο από κείνους που δε το περιμένει.

________________________________________________

Ξ.Φ. 12/7/2019, 08:13 π.μ.

     Αυτό το χοντρό κτήνος θέλει ξέσκισμα γιατί και τώρα μετά τα όσα έκανε προσπαθεί να εξαπατήσει τους δικούς του. Εύχομαι η απουσία του κασιδιάρη να σημαίνει ότι επιτέλους έβαλε μυαλό και ο νοών

________________________________________________

Κώστας Κώστας, 12/7/2019, 09:41 π.μ.

     Καλέντζη πόσο δίκιο είχες όταν μου είπες να πάω το 10χίλιαρο στοίχημα με τη κλασομπανιέρα. Πόσο δίκιο όχι για τα χρήματα αλλά για τη ξεφτίλα.


Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη:

     Μεγαλύτερη από αυτή που έπαθε; Τι είναι άλλωστε 10.000 ευρώ γι αυτή τη δίποδη απάτη το ένα δέκατο πέμπτο των μηνιαίων εσόδων της φαμίλιας του!
________________________________________________

Αλεξόπουλος Στέλιος 12/7/2019, 11:22 π.μ.

      Απαρηγόρητη η νέα γενεά ανθυποβαλκανίων, γυφτο-μποζουκοφρόνων, δραγουμο-μεταξικών εκδοτών του χώρου για την καταβαράθρωση της βοθρικής δεξαμενής με την οποία είχαν συμπαραταχθεί προσβλέποντας σε εμπορικά και μελλοντικά κοινοβουλευτικά ωφέλη...


      Μόνη παρηγοριά πλέον η σφακιανάκεια μουσική υπόκρουση...
________________________________________________

Ι. Μέρλος 13/7/2019, 02:58 π.μ.

     Να πω και αυτό. Αν προσέξατε ο Μιχαλολιάκος μιλάει για εχθρους και φίλους σε εισαγωγικά όπως διευκρινίζει. Από αυτά φαίνεται ότι δεν έχει φίλους και το ομολογεί δημόσια. Όμως αυτό τι σημαίνει για τη δικαστική απόφαση που έρχεται; Ότι το μοναχό πρόβατο το τρώει λύκος και αυτό το συνηθίζει και ο ίδιος ο Μιχαλολιάκος να το λέει. Άρα; Ηθελημένα ή αθέλητα ο Μιχαλολιάκος εξουσιοδοτεί το δικαστήριο να τους κρεμάσει όλους! Κάτι σαν την ανάληψη της πολιτικής ευθύνησ. Γι αυτό και εγώ δεν φαντάζομαι Γκόγκολ όπως εσείς αλλά Ντοστογιέφσκι και τον "Ηλίθιο" όπως ο Μιχαλολιάκος.
_______________________________________






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.