Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

ΠΡΟΟΙΜΙΟ ΗΤΤΑΣ
ΤΗΣ
ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


     Με μία απεγνωσμένη κραυγή προαναγγελίας και δικαιολόγησης της εκλογικής ήττας που αντιμετωπίζει η Χρυσή Αυγή κυκλοφόρησε χθες, 6η Ιανουαρίου 2015,  η κομματική της φυλλάδα "ΑΚΡΟΠΟΛΗ".

     Το συγκεκριμένο φύλλο, με κύριο άρθρο του, επιχειρεί να προετοιμάσει τους αναγνώστες του για την επικείμενη εκλογική ήττα αλλά και να την "δικαιολογήσει" ως προσχεδιασμένη "νόθευση" των εκλογικών αποτελεσμάτων από τον Σαμαρά!

     Παγιδευμένοι σε ένα ακόμη λάθος, δημοσιoγραφικό αυτή τη φορά, οι ερασιτέχνες δημοσικάφροι της Χρυσής Αυγής, βιάστηκαν να "φωτογραφίσουν" την εκλογική ήττα με την οποία έρχονται αντιμέτωποι παίζοντας άκαιρα το "χαρτί" , μιας ύστατης δικαιολογίας.

     Η Χρυσή Αυγή μόλις τώρα, στη βαθιά προεκλογική περίοδο, συναισθάνεται την απογύμνωσή της μετά τη δοκιμασία της φυλάκισής της που κατέδειξε τη πλήρη αδυναμία της να διαχειριστεί την ίδια της την κρίση, όταν εξαπατά τους εθνικιστές υποσχόμενη να διαχειριστεί επιτυχώς την ...εθνική κρίση!

     Περισσότερο από ένα χρόνο η φυλακισμένη ηγεσία της Χρυσής Αυγής, με τη λούφα και την υποταγή της στους πολιτικούς "δεσμοφύλακές" της, χωρίς ούτε μια σοβαρή δράση συμπαράστασης από τους 500.000 των οπαδών που ψήφισαν το κόμμα, χωρίς ούτε μία αφίσα ή οποιαδήποτε άλλη πράξη υποστήριξης, αλληλοσπαρασσόμενη και με πλήρη εχθρότητα των στελεχών της μέσα στη πτέρυγα που κρατούνται, δείχνει το πιο οικτρό δείγμα του "άλλους έσωσας εαυτόν ου δύνασαι σώσαι"! Και όλα αυτά, σε συγκριτικό παραλληλισμό με το πρόσφατο "αναποδογύρισμα" της χώρας προς συμπαράσταση του αντιεξουσιαστή Νίκου Ρωμανού, δείχνουν ακόμα πιο "ξεβράκωτη" τη Χρυσή Αυγή που "αδειάστηκε" και από αυτή τη συγκριτική συγκυρία, με αποτέλεσμα να αντιλαμβάνεται ότι ο ελληνικός εθνικιστικός χώρος δε "βλέπει" πια αυτό το κομματικό μόρφωμα όπως στις εκλογές του 2012.

     Εκείνο όμως που κάνει εντύπωση στη διατύπωση του χθεσινού κύριου άρθρου της χρυσαυγίτικης φυλλάδας είναι η πρόταξη του ΣΥΡΙΖΑ στην ...αγωνία της για επικείμενη "νόθευση"! Η Χρυσή Αυγή, με αυτή την πρόταξη των συμφερόντων του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει ξεκάθαρα να "κλείνει το μάτι" στο κομματικό σούπερ-μάρκετ του Τσίπρα προτείνοντάς του, έμμεσα, το "περίπτερό" της για συγκυβερνητικό σχήμα. Αυτό το άκομψο πρόταγμα προστασίας των μελλοντικών εκλογικών ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει ξεκάθαρα ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος είναι ο προετοιμασμένος από το ίδιο το σύστημα "κολαούζος" του Αλέξη Τσίπρα σε ένα νέο "παρά φύση" συγκυβερνητικό σχήμα, όχι περισσότερο "παρά φύση" από αυτό που ήδη βιώσαμε του Σαμαροβενιζέλου.

     Η εποχή των κυβερνητικών τεράτων είναι, πια, γεγονός και πέραν φαντασίας του ...Παϊσίου! Οι μέρες ελάχιστες μέχρι την ...αποκάλυψη! Και  κ ρ ί μ α  στους κοψοχέρηδες ψηφοφόρους που και πάλι θα εξαπατηθούν οικτρά, ως  σ υ ν ή θ ω ς !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.