Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

ΝΟ! 
NOUS NE SOMMES PAS 
"CHARLIE HEBDO"




     Oι Ναζί σεβάσθηκαν όλες τις θρησκείες και όλους τους λαούς! Το απέδειξαν με την εφαρμογή του διορατικού σχεδίου "ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ" αποσύροντας, (πολύ σοφά!), τους Εβραίους σε στρατόπεδα συγκεντρώσεως προς ανάπτυξη του ελεύθερου κράτους τους στη Μαδαγασκάρη ώστε να διατηρηθεί η ειρήνη στη περιοχή της Μέσης Ανατολής την οποία διεκύβευε η ετερογένεια συμφερόντων των ολίγων εβραίων έναντι των πλείστων Αράβων.


     Οι εβραίοι, όμως, ως πονηρότεροι και τον Β' παγκόσμιο Πόλεμο προκάλεσαν και τη περιοχή της Μέσης Ανατολής συνεχίζουν να διατηρούν εμπόλεμη μέχρι πλήρους γενοκτονίας των Αράβων.


     Μέσα στο πλαίσιο αυτής της πλήρους γενοκτονίας των Αράβων, οι εβραίοι επιχειρούν πολλούς τρόπους παρασυρμού των ηλιθίων δυτικών σε αντιπαράθεση με τους Άραβες, κύριος των οποίων η προσβολή της ισλαμικής θρησκείας η οποία αποτελεί (και πολύ ορθά!) ταμπού για όλον τον Αραβικό κόσμο!


     Όλοι αυτοί οι εκφυλισμένοι υβριστές μιας θρησκείας την οποία τιμούν εκατομμύρια Ανθρώπων, πριν επιχειρήσουν να διακωμωδήσουν την πίστη του άλλου ας σκεφθούν ότι παρασυρόμενοι από τις δόλιες μεθοδεύσεις των εβραίων θα έχουν συνέπειες που είναι εκ των προτέρων αναμενόμενες και τις οποίες εάν δε τις θέλουν μπορούν να συνεχίζουν να σέβονται μία θρησκεία η οποία δε τους αφορά.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ 
ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟ 
ΚΑΙ ΤΙΜΑ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ 
ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΟΥ!

Γι άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι 
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ 
ΜΟΝΟΝ ΑΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣΕ Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ!


No, ne nous sommes pas “Charlie hebdo”!


Νο, ne nous sommes pas les insulters d’ une religion!


Nous respectons toutes les religions 
ainsi que l’ Islam comme toutes les autres!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.