Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

ΟΤΑΝ 
Ο ΝΕΡΟΚΟΥΒΑΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ...ΜΗΝΥΕΙ!


     Όταν πρόκειται να πολιτευθείς ως στέλεχος ενός περιθωριακού και ..."αντισυστημικού" κόμματος το οποίο, μάλιστα, δηλώνει "Εναντίον όλων!" το πρώτο πράγμα που φροντίζεις είναι να μη προσφέρεις "νερό στο μύλο" του εχθρού σου, γνωρίζοντας ότι αυτοπροσδιορίζεσαι ως ...αντίπαλος όλων! Και, κάθε πολιτευόμενος υπ΄ αυτές τις προϋποθέσεις, σήμερα, φροντίζει, να εξαλείφει πρωτίστως τα ηλεκτρονικά του ...δακτυλικά αποτυπώματα τα οποία στην εποχή μας αποτελούν τα, κατά προτεραιότητα αξιοποιούμενα στοιχεία από το κράτος-διώκτη για κάθε αντίπαλό του.

     Οι ηλίθιοι χρυσαυγίτες, εξ αρχής, έδειξαν ότι εμπιστεύονται και συνεργάζονται πλήρως με το σύστημα, το αστικό κράτος και τις "Υπηρεσίες" του, μη παίρνοντας κανένα μέτρο ασφαλείας σε ό,τι αφορά στις "ευπαθείς" επικοινωνίες τους και στους ατομικούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές τους. Ήδη, μέχρι σήμερα "απολαύσαμε" δημοσιοποιημένες λίαν αποκαλυπτικές διαπροσωπικές τηλεφωνικές επικοινωνίες, αλλά και περιεχόμενο "σκληρών δίσκων" ατομικών ηλεκτρονικών υπολογιστών στελεχών της Χρυσής Αυγής, που στοιχειοθετούν υλικό κακουργηματικού κατηγορητηρίου στην επικείμενη δίκη τους.

     Το συγκλονιστικό υλικό που υπέκλεψαν και δημοσιοποίησαν οι κρατικές μυστικές υπηρεσίες δείχνει ότι, ναι μεν από πλευράς των Χρυσαυγιτών η διάθεση συνεργασίας ήταν ειλικρινής, αλλά από πλευράς του κράτους υπήρχε εξ αρχής αναντιστοιχία διαθέσεως ως προς την συνεργασία μαζί τους! 


    Οι παρακρατικές "ονειρώξεις" των Χρυσαυγιτών είναι γνωστές από την ίδρυση αυτού του ακροδεξιού μορφώματος. Η "συνομιλία" του αρχηγού του (και, μάλιστα μέσω ατόμων του στενού οικογενειακού του περιβάλλοντος) με τις κρατικές μυστικές υπηρεσίες ήταν ανέκαθεν γνωστή, όπως γνωστή ήταν και η διάθεση συνεχούς "συνομιλίας", με κάθε ευκαιρία, των στελεχών του με τους πραιτωριανούς του διεφθαρμένου αστικού κράτους.


     Δυστυχώς για το "νούμερο δύο" της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, πέραν όλων των άλλων, μια καλπάζουσα μπατσολαγνεία τον "βασάνιζε" λίγο καιρό πριν αναδειχθεί στο κομματικό παλκοσένικο με αποτέλεσμα να "εκφράζεται" με λίαν ανορθόδοξους τρόπους όχι μόνον για έναν "αντισυστημικό" πολιτικό, αλλά και για ένα -απλώς!- ισορροπημένο άτομο: πάντοτε θεωρούσε τον εαυτό του "μπάτσο" και οι νοσηρές φαντασιώσεις του τον έκαναν να γυρίσει, για την "προσωπική του ικανοποίηση", ένα ερασιτεχνικό βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστούσε ως ...βασανιστής μπάτσος επιβλέποντας το ξυλοδαρμό ενός "κρατούμενο" από δύο άλλους ένστολους! Αυτό το νοσηρό βιντεο-βδέλυγμα ο Ηλίας Κασιδιάρης θεώρησε καλό να αποθηκεύσει στον προσωπικό του υπολογιστή μέχρι που του τον κατάσχεσαν οι πραγματικοί αστυνομικοί ερευνώντας το σπίτι του για πειστήρια εγκλημάτων!



     Η "πάθηση" του Ηλία Κασιδιάρη βαρύτατη... Δεν αρκέσθηκε να πρωταγωνιστήσει σε ένα αποτρόπαιο "σκηνικό" αλλά και το αποθήκευσε στον υπολογιστή του για να το απολαμβάνει "κατά μόνας"! Στον ίδιο υπολογιστή που αποθήκευσε, ο βλαξ και το σκανάρισμα των δύο όψεων μιας πλαστής αστυνομικής ταυτότητας που φαίνεται να φτιάχτηκε για τον αδελφό του Αλέξανδρο έχοντας επάνω της τη φωτογραφία του!


     Μέσα λοιπόν στη παραζάλη του ο Ηλίας Κασιδιάρης απεφάσισε να μηνύσει επιλεκτικά γνωστούς εφημεριδογράφους που θεώρησαν καλό, όπως και πολλοί άλλοι, να δημοσιοποιήσουν το επίμαχο βίντεο που καταλήφθηκε στο "σκληρό δίσκο" του υπολογιστή του και, αρχικά, δημοσιοποιήθηκε από την Αντιτρομοκρατική!

   Η καταμήνυση των δύο εφημεριδογράφων από τον Ηλία Κασιδιάρη αποτελεί ακόμα ένα τεκμήριο πολιτικής ηλιθιότητας του ιδίου και του κόμματός του νομίζοντας ότι απευθύνονται σε "αδέκαστη Δικαιοσύνη"! Ακόμη και μετά τα όσα τραγικά έχουν προηγηθεί η ηλίθια Χρυσή Αυγή και τα στελέχη της εξακολουθούν να πιστεύουν στη ξεπουλημένη "δικαιοσύνη" και να επιμένουν στις αρχικές δηλώσεις τους περί ...πίστης σ'  αυτή! Άλλως δε θα έμπαινε ο ανόητος Ηλίας Κασιδιάρης να αποταθεί στους ξεπουλημένους για να βρεί το (όποιο...) δίκιο του. 'Ομως και ο Ηλίας Κασιδιάρης και οι κρετίνοι επικεφαλής της Χρυσής Αυγής εξακολουθούν να ρίχνουν νερό στο μύλο του συστήματος παραμένοντας, πεισματικά, βλάκες! Έτσι ο Ηλίας Κασιδιάρης μήνυσε τους δύο εφημεριδογράφους για τη παράνομη δημοσιοποίηση του μπατσολαγνικού του βίντεο (και η δημοσιοποίηση στοιχείου κατασχεμένου ως πειστηρίου και μέρους δικογραφίας είναι καραμπινάτα παράνομη) όμως οι "δικαστές" στους οποίους ο Ηλίας Κασιδιάρης και ο Νίκος Μιχαλολιάκος έχουν δηλώσει ...εμπιστοσύνη, "άδειασαν" τον ηλίθιο Ηλία Κασιδιάρη και ...αθώωσαν τους δύο εφημεριδογράφους καταρρακώνοντας τα ατομικά δικαιώματα ενός (έστω και βλάκα...) πολίτη υπό το πρόσχημα της ασυδοσίας του Τύπου!



 Σήμερα, λοιπόν, στην αίθουσα του Β' Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών θριάμβευσε η ασυδοσία του συστημικού Τύπου εις βάρος ενός ολιγοφρενούς πολίτη τον οποίο πρόκειται να "ξεσκίσουν" ξεπουλημένοι επί έδρας μετά από λίγο χρόνο, ενώ, ούτε ο ίδιος ο βλαξ ούτε το κομματικό συνάφι του αντιλαμβάνονται το τι τους περιμένει και, αντί να ξεσηκώσουν τις 500.000 των οπαδών τους, τους παρακαλάνε να ξαναστηθούν ευνουχισμένοι στις κάλπες τις οποίες το ίδιο το σύστημα στήνει για εκτονωτικές σκοπιμότητες!


     Η Χρυσή Αυγή θα κουβαλήσει κι άλλο νερό στο μύλο του συστήματος και, μάλιστα, με τις ψήφους πολλών συν-ηλιθίων ψηφοφόρων ενώ το σύστημα θα κάνει "περίπατο" ωθώντας τον Ελληνικό Εθνικισμό αλλά και την ίδια τη Χρυσή Αυγή στον ...αγύριστο. Οι μέρες που ζυγώνουν θα είναι τραγικές και κάθε ψήφος σε ένα ηλίθιο μόρφωμα το οποίο παρασύρει τον Ελληνικό Εθνικισμό στη καταφρόνηση της Ιστορίας θα αποτελεί τη μέγιστη προσφορά στην Αριστερά η οποία βουτυρώνει το ψωμί της και, πλέον, ξεμουδιάζει με ...κυβερνητικούς περιπάτους για πρώτη φορά στη μεταπολεμική Ελλάδα! Οι ακροδεξιοί λουμπενάριοι στρώνουν κόκκινο χαλί για να διαβεί θριαμβεύτρια η Αριστερά!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.