Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ



     Συχνά, όσοι ξέρουμε τα "εσωτερικά" της Χρυσής Αυγής αποφεύγουμε να θίξουμε το λεπτό ζήτημα των παραισθήσεων των μελών της σεβόμενοι το προσωπικό τους απόρρητο. Όταν όμως οι ίδιοι δημοσιοποιούν τις εξαρτησιογόνες "εμπειρίες" τους θεωρούμε ότι μπορούμε αδέσμευτα να αναφερθούμε στο θέμα.

    Λίγα πράγματα υποψιάζονται για το θέμα αυτό οι ερευνητές των "εσωτερικών" της Χρυσής Αυγής, αλλά δυστυχώς για όσους τη παρατηρούμε επί δεκαετίες γνωρίζουμε τη πικρή αλήθεια της "άνθισης" των παραισθησιογόνων στον "σκληρό" της πυρήνα αλλά και στον ευρύτερο, των απλών μελών της.

     Όταν ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, από τα μέσα της δεκαετίας του '80 αποφάσισε να "εισαγάγει" στο εσωτερικό της άτομα εξαρτημένα από τις "ουσίες" είχε το σκοπό του: Φοβικός ο ίδιος, ήθελε να βασίζει την ασφάλειά του σε άτομα τα οποία "εύκολα" θα μπορούσαν να υπερβούν κάθε ενδοιασμό προκειμένου να τον προστατεύσουν. Και, από τότε, με την εισαγωγή ατόμων του κοινωνικού περιθωρίου, προτίμησε να αλλοιώσει το Εθνικοσοσιαλιστικό προφίλ της Χρυσής Αυγής νοθεύοντάς το με "φυσιογνωμίες" κατάλληλες μόνον για κέντρα αποθεραπείας.

     Σήμερα, το διαδίκτυο κατακλύζεται από αντιφασίστες δημοκράτες χρυσαυγίτες που δε διστάζουν να αναρτήσουν ξεδιάντροπα και δημόσια, σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, τοποθετήσεις υπέρ "ουσιών" τις οποίες τόσο ο Γερμανικός Εθνικοσοσιαλισμός, όσο και ο Ιταλικός Φασισμός, αλλά και το καθεστώς του Ιωάννη Μεταξά είχε θέσει υπό διωγμό! Το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου προς χάρη της ψηφοθηρίας έχει ρίξει τόσο "νερό στο κρασί του" που σαν "καλός μύλος όλα τα αλέθει"!

     Η Χρυσή Αυγή είναι ένα κόμμα επικίνδυνο όχι για το σύστημα με το οποίο, ακόμη και στο συγκεκριμένο ζήτημα συνεργάζεται αγαστά, αλλά επικίνδυνο για τις ψυχές νέων ανθρώπων που με καλή πρόθεση εντάσσονται σε αυτό νομίζοντας ότι έτσι θα υπηρετήσουν τα ιδανικά τους!   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.