Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ 
ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ 
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ 
ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ


"Μόνη μας ελπίδα οι ΗΠΑ και το Ισραήλ"

     Με αυτή την απροκάλυπτη δήλωση του Τάκη Μαυρίκου, εκδότη της εφημερίδας "Ακρόπολη" κυκλοφορεί σήμερα, παραμονές εκλογών, η εν λόγω φυλλάδα η οποία εκφράζει τη «Χρυσή Αυγή» και της οποίας ο Αρχισυντάκτης  Άρης Σπίνος είναι υποψήφιος βουλευτής της "Χρυσής Αυγής" στην Β' Αθηνών!


     Αφού η Χρυσή Αυγή διέσυρε επί δεκαετίες τον Ελληνικό Εθνικισμό, αφού διέσπειρε τη χειρότερη "ιδεολογική" σύγχυση και κατακερμάτισε τη δυναμική του Ελληνικού πατριωτικού χώρου εξαπατώντας τον με γραφικές  ..."ναζιστικές" συμπεριφορές, παραμονές εκλογών, αποκαλύπτει τα "χαρτιά" της βέβαιη ούσα για την ηλιθιότητα του μέσου ψηφοφόρου της. 



     Kαι όσοι γνωρίζαμε εξ αρχής το τι σημαίνει "Χρυσή Αυγή" φροντίσαμε να παραμείνουμε σε μεγάλη απόσταση και σήμερα επιβεβαιώνεται ο σοβαρότατος σκεπτικισμός μας για το προβοκατόρικο ρόλο της κάτω από τη καθοδήγηση του υπερατλαντικού κέντρου υποταγής της Ελλάδος.  

     Από την εποχή που ο αδελφός του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου, ο αντιστράτηγος Γιάννης Μιχαλολιάκος, ήταν ο "σύνδεσμος" μεταξύ Β' Γραφείου Γ.Ε.Σ. και Ε.Υ.Π., ενώ ο άλλος αδελφός του με το παραλλαγμένο επώνυμο μεγαλοδικηγόρος Τάκης Μιχαλόλιας υπήρξε η "persona grata" της αμερικανικής Embassy της Αθήνας και υπερασπιστής κομβικών συστημικών προσώπων, όλοι όσοι παρακολουθούσαμε την Χρυσή Αυγή ήμασταν βέβαιοι για τον προβοκατόρικο ρόλο της και σήμερα, το πρωτοσέλιδο της μόνης φυλλάδας που την εκφράζει μας επιβεβαιώνει πλήρως με την υπογραφή του ίδιου του εκδότη της! Η οικογένεια Μιχαλολιάκου υπήρξε ανέκαθεν συστημικός συνεργάτης καταλήγοντας το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου να ψηφισθεί κατά τις τελευταίες εκλογές και σε ποσοστά παραπάνω του 50% από τον "σκληρό πυρήνα" του ίδιου του κράτους που είναι η ΕΛ.ΑΣ.





     Ανέκαθεν  γνωρίζαμε ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος έχει πάρει συνειδητότατα το "χρίσμα" από το πυρήνα του συστήματος για να το ενισχύσει "αδειάζοντας" κάθε προσδοκία των Ελλήνων Εθνικιστών για εθνική ανόρθωση!



     Ανέκαθεν γνωρίζαμε την αιτία της "στελεχώσεως" της Χρυσής Αυγής από τον αρχηγό της Νίκο Μιχαλολιάκο με τα χειρότερα δείγματα ...λουμπενάριων και όχι άξιων Εθνικιστών που, αναμφισβήτητα διαθέτει ο Ελληνικός Εθνικιστικός χώρος!



     Ανέκαθεν ξέραμε τη παρακρατική ταύτιση της Χρυσής Αυγής με το "σκληρό πυρήνα" του κράτους και του συστήματος που αποτελεί η αστυνομία και τους ανθελληνικούς μηχανισμούς της οποίας τροφοδοτούσε η Χρυσή Αυγή!



     Ανέκαθεν γνωρίζαμε  ότι η Χρυσή Αυγή υπηρετεί ένα καλοστημένο σενάριο ποινικοποιήσεως του Ελληνικού Εθνικιστικού χώρου το οποίο σε τακτά διαστήματα τόσο ο αρχηγός όσο και οι υπόλοιποι χρυσαυγίτες υπηρέτησαν κατά τον αισχρότερο τρόπο!



      Ανέκαθεν γνωρίζαμε ότι η δολοφονία του Παύλου Φύσσα υπήρξε η "κομβική" καλοσχεδιασμένη "αφορμή" ...θυματοποιήσεως και πολιτικής ενδυνάμωσης της Χρυσής Αυγής εν όψει της τελικής έφαλσής της στην εξουσία για την οποία και μόνον διψά ο ηλίθιος αρχηγός της. 



     Eίχαμε ήδη διακρίνει την απροκάλυπτη παρουσία του σιωνιστικού ίχνους μέσα στη Χρυσή Αυγή και το θεωρήσαμε κάτι το αναμενόμενο. Παλιότερα ο μεταξικός Μανιαδάκης είχε κατασκευάσει "μαιμού ...κομμουνιστικό κόμμα", δε θα ήταν φυσικό οι Εβραίοι να κατασκευάσουν "αντιπάλους" όπως θα τους εξυπηρετούσε;



     Ήμασταν βέβαιοι ότι ο εβραϊκός "παράγοντας" θα ...ρύθμιζε πολλές εκκρεμότητες μέσα στη Χρυσή Αυγή δίνοντάς τη τη προεκλογική "στροφορμή" πριν απομακρυνθεί, ευφυώς, "βγάζοντας την ουρά του" ...διακριτικά!  



     Καθόλου τυχαία, λοιπόν, στις εσωτερικές σελίδες ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος  π λ ά ι  στο άρθρο του εκδότη της "ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ" με τίτλο "ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ ΟΙ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ" μην αφήνοντας καμιά απολύτως αμφιβολία για το "πάντρεμα"!



    Και δε μας ξαφνιάζει καθόλου η βιασύνη δημοσιοποίησης των απώτατων προδοτικών επιδιώξεων της Χρυσής Αυγής, με τη δημοσίευση στο σημερινό φύλλο της φυλλάδας της "ΑΚΡΟΠΟΛΗ" του πρωτοσέλιδου του εκδότη της που καταλήγει : "ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ ΟΙ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ"! Η κατάληξη αυτή που σηματοδοτεί και την ολέθρια κατάληξη της ίδιας της Χρυσής Αυγής δεν αποτελεί παρά μία ύστατη κραυγή ελέους προς τα υψηλά "αφεντικά" της εν όψει της επικείμενης κατάρρευσής της την οποία, εκ των έσω, η Χρυσή Αυγή συναισθάνεται ξεκάθαρα! Ιλασμό! ζητά η Χρυσή Αυγή "στεντώρεια" από Αμερική και Ισραήλ συναισθανόμενη ότι αποτελεί , πλέον, "στυμμένη λεμονόκουπα" με προορισμό τα σκουπίδια! Την ίδια ακριβώς ύστατη κραυγή ιλασμού έβγαλε στην αίθουσα του δικαστηρίου ο Χρήστος Τζαβέλλας όταν δικάζονταν ως συναρχηγός (μαζί με τον Γιάννη Κουρκουλάκο) μιας παρακρατικής ακροδεξιάς ομάδας που έβαλε βόμβες σε δύο κινηματογράφους της Αθήνας (ΡΕΞ και ΕΛΛΗ) και τραυμάτισε σοβαρά ανύποπτους θεατές. Η παρακρατική, εκείνη, ομάδα ήταν η "Οργάνωση Εθνικής Αποκατάστασης" την οποία είχε οργανώσει και εξοπλίσει το ίδιο το καραμανλικό καθεστώς για την ενίσχυση της εξουσίας του στις συνειδήσεις τρομοκρατημένων Ελλήνων μέσω του Β' Γραφείου του Γ.Ε.Σ. (στρατηγός Γρυλλάκης) και της Ασφάλειας (Αστυνόμος Λάος). Τότε, λοιπόν, ο δικαζόμενος Χρήστος Τζαβέλλας, μόλις άκουσε τον "μάρτυρα" κατηγορίας στρατηγό Γρυλλάκη να τον κατηγορεί, πετάχθηκε από το εδώλιο κραυγάζοντας στην αίθουσα του δικαστηρίου: "Γιατί τα λέτε αυτά, ξεχνάτε ότι εγώ ήμουν δικός σας άνθρωπος;" Σήμερα η Χρυσή Αυγή επαναλαμβάνει αυτή την αγωνιώδη έκκληση προς τα υπερατλαντικά αφεντικά της δια χειρός Τάκη Μαυρίκου!  


     Από σήμερα οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής 
δεν έχουν καμιά δικαιολογία: 

Θα είναι συνειδητοί ΠΡΟΔΟΤΕΣ 
του Ελληνισμού!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.