Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

AYTEΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ..."ΣΟΦΕΣ" ΕΠΙΛΟΓΕΣ
ΤΟΥ ΗΛΙΘΙΟΥ 
ΝΙΚΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ


     Αυτές είναι οι ..."σοφές" επιλογές στελεχών 
του ηλίθιου Νίκου Μιχαλολιάκου! 

     Με τέτοιες "σοφές" επιλογές 
ο πανύβλακας αρχηγός της Χρυσής Αυγής 
ζητά τη ψήφο των Ελλήνων για να κυβερνήσει τη ...Χώρα!

     Η Χρυσή Αυγή είναι ό,τι πιο επικίνδυνο 
για τον Ελληνικό Εθνικισμό
και οι Έλληνες Εθνικιστές, πρώτοι απ΄ όλους, 
θα πρέπει να καταψηφίσουν τον ηλίθιο αρχηγό της!  

     "Συμμορία δολοφόνων η οποία παριστάνει το πολιτικό κόμμα" χαρακτηρίζει την Χρυσή Αυγή το πρώην στέλεχος (επί δέκα ολόκληρα χρόνια!) και υποψήφιος βουλευτής της Ηλίας Σταύρου, πρόσφατα, διορισμένος επιστημονικός σύμβουλος του βουλευτή της Π. Ζησιμόπουλου και persona grata του ίδιου του Νίκου Μιχαλολιάκου και της …οικογένειας του πανύβλακα αρχηγού.

     Ο Ηλίας Σταύρου κατέθεσε, μάλιστα, μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον του Νίκου Μιχαλολιάκου, του βουλευτή του κόμματος Ηλία Κασιδιάρη και των διαχειριστών της επίσημης ιστοσελίδας της Χ.Α γιατί οι πρώην ομοϊδεάτες του τον χαρακτήρισαν σε δημοσίευμα του ιστότοπου τους ψυχασθενή ξεχνώντας ότι οι ίδιοι τον είχαν διορίσει έμμισθο επιστημονικό συνεργάτη του βουλευτή τους Π. Ζησιμόπουλου.

     Καταπέλτης στην συνέντευξη που έδωσε στην τηλεόραση του "Alpha" «καίει» με τις αποκαλύψεις του, ενώ πέρα απ’ όσα τον ακούμε να λέει στο βίντεο που παραθέτουμε, ο Ηλίας Σταύρου δεσμεύτηκε ότι στην δίκη για την υπόθεση της Χ. Αυγής θα κάνει νέες αποκαλύψεις σε βάρος του παρακρατικού μορφώματος.

     Τόσο ..."ευφυής" στις επιλογές του ο Νίκος Μιχαλολιάκος, το ίδιο όπως σε αμέτρητες άλλες «περιπτώσεις» στελεχών που εξελίχθηκαν σε «μπούμεραγκ» της Χρυσής Αυγής.

     Και έπεται συνέχεια! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.