Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

 ΤΟ  "ΦΑΝΤΑΣΜΑ"  ΤΗΣ ΛΕΠΕΝ

    "Σαρξ εκ της σαρκός" της Χρυσής Αυγής ο Χρήστος Ρήγας και, μάλιστα, από τα πολύ προβεβλημένα στελέχη της, αποφάσισε να ..."αυτονομηθεί" (πηδήσει από το ναυάγιο) κάτι στο οποίο αναφερθήκαμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας. Τους λόγους του για την εγκατάλειψη του χρυσαυγίτικου "ναυαγίου" τους κατανοούμε, αλλά δε κατανοήσαμε ποτέ το γιατί πήρε μαζί του αντί του "σωσιβίου" της σωφροσύνης, όλη τη διανοητική και αισθητική σαβούρα του ημι-βυθισμένου χρυσαυγίτικου "σκαριού"...

     Συγκεκριμένα, δε καταλάβαμε γιατί μετά από μία τέτοια "θητεία" στο κάτεργο της Χρυσής Αυγής δεν εκτίμησε την αναγκαιότητα της πνευματικής ελευθερίας και καθαρότητας ώστε να αποφύγει τη "μίμηση πράξεως βλακώδους και αθλίας", δηλαδή, την ίδρυση ενός κόμματος-κλώνου του "κατέργου" που εγκατέλειψε ξωπίσω του και, μάλιστα, ανακυκλώνοντας τη αίσχιστη εικόνα της χρυσαυγίτικης κομματικής "χωματερής" . Συγκεκριμένα;


     1. Εντελώς ανέμπνευστα, όπως και η Χρυσή Αυγή, υιοθέτησε μία ονομασία για το, υποτιθέμενα εθνικιστικό, κομματικό του μόρφωμα που παραπέμπει στη ...Γαλλία (ΛΕΠΕΝ), όπως και η "Χρυσή Αυγή" δανείστηκε τη φαιδρή ονομασία της από μία μασονική οργάνωση που έδρευε στην ...Αγγλία του 19ου αιώνος!

    2.  Έκλεισε πονηρά το μάτι στη σιωνίστρια Marine Le Pen, ικετεύοντας την υποστήριξή της, λες και δεν είναι γνωστή η εχθρική στάση της προς κάθε τι δε το ελέγχει η ίδια, συμπεριλαμβανομένου του ίδιου του πατέρα της!

     3. Γελοιοποιήθηκε πριν καν ξεκινήσει ως κομματάρχης, αναρτώντας ελληνο-εβραϊκές (!) σημαίες στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook ικετεύοντας από τους εβραίους το "δαχτυλίδι" αλλά μη παραλείποντας να βάλει και σιμά στην εβραϊκή σημαία τον ..."Ελεύθερο Κόσμο" με τον Κώστα Πλεύρη (!) αλλά και τον ...Ιούλιο Έβολα!

     4. Βεβαίως, ως κομματικό έμβλημα κοπιάρησε και το έμβλημα του κόμματος της Marine Le Pen (βεβαίως, ...βεβαίως!) και αντί των ελληνικών εθνικών χρωμάτων δε δίστασε να κοπιάρει και τα ...γαλλικά εθνικά χρώματα ως αμιγώς ...ελληνικό εθνικιστικό (!) κόμμα!

     

    Με ιδεολογική αφετηρία τον φιλοσιωνιστικο-εβολιανό-γαλλικο αχταρμά, με μπόλικο ..."Παναθηναϊκό" και αρκετή "S.S. Lazio" ο Χρήστος Ρήγας έδωσε, ποδοσφαιρικότατα, κλότσο να γυρίσει η κομματική ανέμη του ...ανεμόμυλού του ελπίζοντας, πασιφανώς, ότι μπορεί να κριθεί ικανός ροκανίσματος μέρους της πίτας κομματικής επιχορήγησης, όπως κρίθηκαν και τα χρυσαυγίτικα, πρώην, "πρότυπά" του. Και μέσα στο φιλοσιωνιστικό παροξυσμό του, ο Χρήστος Ρήγας καλεί το Ισραήλ στην ...Ελλάδα (!!), προφανώς προς δικαίωση του "Ελεύθερου Κόσμου" και του παρακολουθήματος (...) Κώστα Πλεύρη! (κλικάρετε την παραπάνω εικόνα για να την "απολαύσετε" με λεπτομέρεια...)

     Nα φανταστούμε τώρα τους "οραματισμούς" του Χρήστου Ρήγα ο οποίος ...εμπνεύστηκε από μία ξένη σιωνίστρια και χυδαία αριβίστα η οποία, ενώ δε κατάφερε να τα "βρει" με τον ίδιο τον πατέρα της, του άρπαξε το κόμμα υποσχόμενη να ...σώσει τη Γαλλία! Κι αυτό το ανθρωποσκούπιδο ο Χρήστος Ρήγας επέλεξε ως "έμπνευση" και "πρότυπο" για ένα ελληνικό εθνικιστικό (...) κόμμα!...

     Πόσο κακό, τελικά, έχει κάνει η Χρυσή Αυγή, ευτελίζοντας σε ανελλήνιστο πνευματικό καρακιτσαριό και κομματικό λουμπεναριό όσους είχαν την ατυχία να διαβούν το κατώφλι της...

     Ώσπου. λίγες μέρες πριν, ενώ εμείς πασχίζαμε να συμπαρασταθούμε σε διωκόμενους Συναγωνιστές του εξωτερικού, από τα εγχώρια κομματόσκυλα δεχθήκαμε στην ηλεκτρονική μας "θυρίδα" το παρακάτω ...θριαμβευτικό "Δελτίου Τύ(Φ)ου" κορεσμένο με ακροδεξιά αναμασήματα δεκαετίας του '70 και άλλα παλαιοκομματικά ρητορικά ξερατά: 
     

     Χθες 23/12/2015 ομάδα Ελλήνων πατριωτών και εθνικιστών από όλη την Ελλάδα με επικεφαλής τον Χρήστο Ρήγα κατέθεσε στον Άρειο Πάγο το καταστατικό για την ίδρυση του πολιτικού κόμματος με το όνομα '' ΛΑ'Ι'ΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ '' .
     Κοντά μας άνθρωποι του μόχθου και της εργασίας , μικρομεσαίοι , συνταξιούχοι και αμέτρητοι εξαθλιωμένοι όλοι τους Έλληνες με ιδανικά που είχαν την ατυχία να γνωρίσουν το σατανικό πρόσωπο ενός σάπιου και διεφθαρμένου καθεστώτος.
     Τα τελευταία χρόνια η Πατρίδα μας βρίσκεται αντιμέτωπη με ατελείωτες συμφορές.
     Ο κατήφορος των διεφθαρμένων ''κυβερνήσεων'' δεν έχει τελειωμό.
     Η βρωμιά , η σαπίλα του πολιτικού συστήματος , η εξαθλίωση , οι δεκάδες χιλιάδες αυτοκτονίες (δολοφονίες) , η ανεργία και η φτώχεια υποσκάπτουν τα θεμέλια του Ελληνικού Γένους.
     Ξεπουλούν κάθε σπιθαμή γης αυτής της χώρας και παραχωρούν την εθνική ανεξαρτησία σε ξένα συμφέροντα.
     Αλλοιώνουν την εθνική μας ταυτότητα μεταφέροντας στην πατρίδα μας εκατομμύρια Ισλαμιστές λαθρομετανάστες με σκοπό τον ξεριζωμό κάθε ιερής παράδοσης.
     Χλεύαζουν την Ελληνορθόδοξη παράδοση και πίστη , συκοφαντούν την ιστορία , τον πολιτισμό , τις ελληνικές αξίες και τα ιδανικά που μας κράτησαν όρθιους σε δύσκολους καιρούς.
     Δεν υπάρχει ανεξάρτητη Ελλάδα , είμαστε υπό ξένη κατοχή με ένα χρέος που ξεπερνά τα 600 δις ευρώ.
     Τίποτα δεν είναι δικό μας και δεν ορίζουμε ούτε το μέλλον μας ούτε την τύχη μας.
      Χωρίς εθνική παραγωγή , ναυτιλία , τουρισμό , εθνική παιδεία , υγεία , μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις δεν υπάρχει φως στο τούνελ.
     Μόνο σκοτάδι υπάρχει και οι θυσίες είναι μάταιες.
     Έχουν παραδώσει τη χώρα στη σύνοδο των λύκων.
     Το σύμφωνο συμβίωσης μαζί με τα ληστρικά χαράτσια του ΣΥΡΙΖΑ μας γυρίζουν στο μεσαίωνα.
     Αμέτρητες είναι οι πράξεις εθνικής ταπείνωσης και απερίγραπτα τα εγκλήματα του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος εις βάρος της πατρίδας μας.

     ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΤΕ!!!.


     Με χρυσαυγίτικα τσιτάτα και μεθοδευμένη ισλαμοφοβία το μανιφέστο του Χρήστου Ρήγα μας θύμισε περισσότερο "τορά" παρά διακήρυξη ελληνικού πολιτικού κόμματος!

     Το όλο ζήτημα της ιθαγενούς ΛΕΠΕΝ μπορούσε να αποτελεί σκηνή επιθεωρήσεως αν δεν ήταν σύμπτωμα βαθύτατης ψυχικής αρρώστιας, ένα ακόμα κομματικό καρκίνωμα που επικαλείται "ελληνικό εθνικισμό" καλώντας το Ισραήλ να κατακτήσει (και επισήμως...) την Ελλάδα! Καμιά ελπίδα για τη ψυχική υγεία της ντόπιας ακροδεξιάς  με συμπτώματα ολοένα και επιδεινούμενα...  Για τον λαό του Ισραήλ η ΛΕΠΕΝ και κάθε Λεπέν είναι ιδανική, αλλά για τον Ελληνικό Λαό όπως πονηρά επικαλείσαι μεταξεταστέε αγκιτάτορα Χρήστο Ρήγα ΑΝΤΕΝΔΕΙΚΝΥΣΑΙ απολύτως!

Το γαρ πολύ της μοναξιάς γεννά παραφροσύνη 
γι αυτό κι ο κομματάρχης μας τελεί εν ...ευφροσύνη!

     Ο Χρήστος Ρήγας, λοιπόν, κόπτεται για τη μη ανεξαρτησία της χώρας μας και την υποδούλωσή της σε ξένα συμφέροντα, με εβραϊκές σημαίες, με τα εθνικά χρώματα της ...Γαλλίας και με έμβλημα αυτό ενός γαλλικού κόμματος καλώντας το ...Ισραήλ να μπει στην Ελλάδα! Μα είναι καλά ο άνθρωπος ή να φωνάξουμε ασθενοφόρο με διπλό ζουρλομανδύα; 

     Έτσι, θα μπορούσαμε να ρωτήσουμε τον κομματάρχη Χρήστο Ρήγα στη μητρική του γλώσσα, για να μας καταλάβει: Où allez-vous mon Caramitros? (τουτέστιν: "Που πάτε Καραμήτρο μου;"). Και του προτείνουμε, όταν βγεί στο "μπαλκόνι", να μη παραλείψει να προσθέσει στη κουστουμιά του το απαραίτητο επίρραμμα διότι σίγουρα το ακροατήριό του δε θα είναι σε θέση να αντιληφθεί την πολιτική του ταυτότητα ή μάλλον την ταυτότητα των εντολοδοτών του:




ΕΠΙΜΥΘΙΟΝ!

     Σύμφωνα με την ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ - ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ «ΛΑΪΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ» και με τη παράγραφο 3 του 1ου άρθρου [Τίτλος - Έδρα – Έμβλημα] μετά από φλύαρες επικλήσεις ...δημοκρατικότητας και κοινοβουλευτισμού, διαβάζουμε:
     “1.3. Περιγραφή εμβλήματος: Ενωμένοι αρχαίοι ελληνικοί μαίανδροι κυανού χρώματος σε λευκό φόντο”


     Aτυχώς, για τη ...ΛΕΠΕΝ, αποδεικνύεται ότι ο αρχηγός της Χρήστος Ρήγας αγνοεί και το σχήμα του …μαιάνδρου, διότι όπως προκύπτει από το έμβλημα του κόμματός του, οι μαίανδροι, αντιθέτως, είναι λευκοί σε κυανούν φόντο! Έτσι, η ιθαγενής ...ΛΕΠΕΝ και ο Χρήστος Ρήγας, αγνοώντας ακόμη και το σχήμα του μαιάνδρου, αγνοώντας ακόμη και το ίδιο το έμβλημά τους, επικαλούνται τη …δημοκρατία για να μας …σώσουν! Άει σιχτίρ! 

ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ


Ι.Ψ. 5/1/2016, 10:46

Πήξαμε στους πουθενάδες. Κρατάτε ψηλά τη σημαία συναγωνιστες.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ  5/1/2016, 12:49 μ.μ.

Σχετικά με άρθρο-απάντηση στους επικριτές της παρουσίασης των θέσεων του συν.κ.Ηλιακόπουλου από τον ιστότοπό σας, θεωρώ σκόπιμο  να τονίσω προς κάθε καλόπιστο Ε/Σ τα κατωτέρω:
1. Ακόμα και η πλέον "ακραία" σοσιαλιστική ιδεολογική εκφορά του NSDAP εκφραζόταν από ανθρώπους ΦΑΝΑΤΙΚΑ προσηλωμένους στο καθολικισμό             (οικογένεια Strasser).
2. Το νέο οικοδομείται πάντα με "υλικά" του παλαιού κόσμου.Θέλουμε δε θέλουμε η θρησκεία αποτελεί συστατικό στοιχείο των ιδεολογικών υπερδομών του αστικού κράτους και ως τέτοιο δε μπορεί ούτε να εξαλειφθεί "διά νόμου" ούτε να παραβλεφθεί ως παράμετρος επικαθορίζουσα τη  συμπεριφορά  του κοινωνικού σώματος.Το να αναθεματίζουμε αντίστοιχες ιδεολογικές εκφάνσεις- όπως αυτή του αγαπητού συν.Ηλιακόπουλου- επικαλούμενοι  Ε/Σ ιδεολογική "καθαρότητα" καταντάει στείρος "θεωρητικισμός", αποκομμένος πλήρως από τη κοινωνική πραγματικότητα.
3. Διαφωνώ πλήρως με την ανάρτηση άρθρου σχετικά με πρώην πολιτευτή της Χ.Α., θεωρώντας ότι αυτή συνιστά διπλή υποτίμηση: τόσο του πνευματικού επιπέδου των αναγνωστών σας όσο της πολιτικής σοβαρότητας του ιστότοπου. Αφήστε το κάθε πικραμένο στο χάλι του!      
4. Γενικό προσκλητήριο τη Κυριακή 10/01/2016 στο Πλατύκαμπο της Λάρισας. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ
Γιώργος Γιαννακόπουλος
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
14/88 5/1/2016, 14¨37

Βάζανε αστεράκι και στις φουστίτσες;
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dimitris Ioannou 5/1/2016, 14:41

Απίστευτο κατάντημα "Ελληνικού" εθνικισμού. Γκρεμίστηκαν τα σύμπαντα. Να περιμένουμε και το νέο κόμμα του Κασιδιάρη με το τίτλο ΜΕΡΚΕΛ; Τι θα δούμ,ε ακόμα
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ι. S. Sideris 5/1/2016, 17:14

Γιατί κ. Γιαννακόπουλε ή όπως σας λένε τελοσπάντων διαφωνείτε με το ξεμπρόστιασμα του Ρήγα και της Λεπέν; Αν υπήρχε ένα τέτοιο σάιτ από την εποχή που ο Μιχαλολιάκος άρχισε να ξεγελάει κοσμάκη πολλά σήμερα θα ήταν καλύτερα. Και τι εννοείται όταν λέτε ότι κάτι ξεκινάει από το Πλατύκαμπο στις 10 Γενάρη; Κανένα νέο κόμμα ή ο Ρήγας θα βγάλει λόγο;

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
G.14 5/1/2026, 18:42

Ti allo na perimenoume apo th XA mexri kai rabinous vouleftes ua doume sth voulh. Riga grigora sto Tel Aviv na pareis xrisma kai na xtiphseis to kefali sou sto ntoubari ton dakrion.

Απάντηση Σ.Ο.:
Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε Ελληνικό αλφάβητο.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Μαρίνα Ν. 5/1/2016, 19:01

Η χρυσή αυγή είναι φάμπρικα σκουπιδιών. Ότι έβγαλε ήταν μια από τα ίδια είτε Μπούκουρας είτε Ρήγας είτε Μιχαλολιάκος είτε Κασιδιάρης όλοι μια από τα ίδια και τα γίδια. Τι ντροπή για τον ελληνικό εθνικισμό ένα τέτοιο γυφταριό. Διαφωνώ με τον κ. Γιαννακόπουλο αυτά πρέπει να βγαίνουν στη φόρα γιατί εγώ δε το ήξερα. Για φαντάσου να καλεί το Ισραήλ στην Ελλάδα. Ο τυπάς είναι για δέσιμο.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Τηλέμαχος Ρ. 6/1/2016, 20:53


O κ. Ρήγας μάλλον θα πρέπει να τεθεί υπό ψυχιατρική παρακολούθηση  κρίνοντας από εντελώς παρανοϊκές και ασυνάρτητες δηλώσεις που έκανε σε σημερινή συνέντευξη όπως η παρακάτω : «…εθνικισμός είναι η πολιτική ορθότητα που έχει διδαχτεί στα σχολεία της Αμερικής και σημαίνει ότι όποιος δεν είναι μαζί τους, είναι εναντίον τους»! Πόσα καντάρια παλαβωμάρας πρέπει να σέρνει κάποιος για να ξεστομίζει κάτι τέτοιο; Αν οδηγεί κινδυνεύουμε. Να του αφαιρεθεί το δίπλωμα γιατί κινδυνεύουμε. Αφήστε δε την ακόλουθη ανοησία: « …υπήρξαν Υπουργοί που δούλεψαν σκληρά, όπως για παράδειγμα η Μελίνα Μερκούρη…» όταν όλοι ξέρουμε ότι η μελίνα Μερκούρη ήταν η υπουργός που με διάταγμά της επέβαλε στους Έλληνες εισιτήριο εισόδου στους αρχαιολογικούς χώρους ενώ μέχρι των ημερών της οι Έλληνες έμπαιναν δωρεάν στους αρχαιολογικούς χώρους και στα μουσεία της πατρίδας μας. Μ@λ@κίζεται ο κ. Ρήγας τελικά ή να βάλουμε τις φωνές; 

http://amaliadanews.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%85%CE%BE%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B9%CE%B4%CF%81%CF%85%CF%84%CE%AD%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BB%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CE%AE/

Απάντηση Σ.Ο.:
Βάλτε τις φωνές αλλά μη μας αναγκάζετε να "λογοκρίνουμε" για λόγους δημοσιογραφικής ευπρεπείας.Ευχαριστούμε και ...φωνάζουμε μαζί σας!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ροϊδοδήμος Γιώργος, 7/1/2016,  08:06

ΡΗΓΑΣ ΚΑΙ ΛΕΠΕ
 Με αφορμή την ως άνω κίνηση δημιουργίας κόμματος θα ήθελα να κάνω μια παράκληση προς τους πατριώτες του ευρύτερου χώρου:
Μην κατακρίνετε τον Ρήγα και μην τον λοιδωρείτε.
Ξεκίνησε στη Χρυσή Αυγή πιθανόν σαν άδολος πατριώτης. Απλός, χωρίς ιδιαίτερη μόρφωση, πνεύμα και διακριτή διανοητική δυνατότητα.
Τέτοια παιδιά αποτελούσαν τα αγαπημένα στελέχη του συμπλεγματικού Μιχαλολιάκου που πάντα ήθελε σα μονόφθαλμος να βασιλεύει στους τυφλούς.(Συνεπικουρούμενος από την δεληγιαννο-μαυρομιχαλαίϊκη ψυχοσύνθεσή του λόγω των μανιάτικων του καταβολών.)
Έτσι ο Ρήγας, αυτό το ταπεινό και άδολο παιδί, έγινε παράγοντας και στέλεχος. Και φούσκωσαν τα μυαλά του.
Και σκέφτηκε ο Ρήγας:
«Αφού τσουτσέκια τύπου Μπαρμπαρούση εκλέγονται δις και άνω, εγώ γιατί δεν προωθούμαι και γιατί δεν μπορώ να βγω και γω βουλευτής και να μάσω κανα καλό μισθουλάκο? επειδή τελμάτωσαν τα ποσοστά της Χ.Α.? και ποιός φταίει γι΄αυτό?»
…Θωρώντας παράλληλα και το βούρκο της Χ.Α. όπως ξεδιπλώθηκε σε όλο του το μεγαλείο με αφορμή την έκθεσή της στα πολιτικά δρώμενα της χώρας.
Και αποσκίρτησε.
Και σαν  τον "χωριάτη" που βλέπει να «πιάνει» η πιτσαρία που άνοιξε ο γείτονάς του…ανοίγει κι΄αυτοοός!
Ένα μαγαζάκι με κάπως πρωτότυπη,πιασάρικη, έξυπνη για τη βλαχωσύνη του ονομασία και σύμβολο.
 Μην τον λοιδωρείτε. Λυπηθείτε τον.
Απλά κάνει πολύ περισσότερα απ΄ότι του επιτρέπουν οι δυνατότητές του.
Στην ουσία η ζημιά γίνεται και θα γίνεται από τη Χ.Α.
Εκεί που αγνοί και ταπεινοί πατριώτες, χωρίς δυστυχώς προσόντα,  μεταβάλλονται σε παράγοντες και στελέχη. Και που σιγά σιγά «αδικημένοι και απογοητευμένοι»θα φεύγουν. Και εθισμένοι πιά με τη πρέζα της πολιτικής,μη δυνάμενοι να κάνουν τίποτε άλλο, θα σκορπίζουν τη τοξικότητα του βλαμμένου τους πια - από τον Μιχαλολίακο – εγκέφαλου,στον πατριωτικό χώρο.
Σα τον υδράργυρο όταν σπάσει το θερμόμετρο που τον κρατεί για να δείχνει το πυρετό της Χ.Α.
 Α ρε Νικολάκη πόσα …πολλά και «καλά» κατάφερες γι΄αυτόν το χώρο.
Τον έκανες σα τα μούτρα σου.
Πέτυχες επίσης και κάτι άλλο:
Έκανες τους ενάρετους, ευφυείς  και πνευματικά / εργασιακά διακριτούς πατριώτες, απογοητευμένοι να φωλιάσουν στη τρύπα τους βλέποντας τη βαρβαρότητα που παραδέρνει πλέον το χώρο.
Συγχαρητήρια!

Ένας παλιός …

Ροϊδοδήμος Γιώργος


Απάντηση Σ.Ο.:
ΛΕΠΕΝ είναι και όχι ΛΕΠΕ! Δε κράτησαν ..."χαρακτήρα" ούτε και σ'  αυτό προκειμένου η κόπια να είναι "πιστή"! 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σ. Ιωαννίδης 7/1/2016, 08:23

Η κατρακύλα της ακροδεξιάς δεν πιάνει πάτο. Χίλια χρόνια αριστερά θα εξουσιάζει το τόπο και δίκαια. Ο Καλέντζης τελικά ήταν ο μόνος που έδειξε ένα δρόμο να αντιπαρατεθούμε με έργο πολιτισμού στη παρακμή αλλά οι βλαχοδήμαρχοι είναι ανίκανοι να καταλάβουν τα στοιχειώδη. Αριστοτέλη ήσουν ο μόνος που ήξερες τι μας έλεγες αλλά εμείς οι βλάκες συνεχίζουμε να ξεσκίζουμε τη πατρίδα για να τα πιάσουμε από τους εχθρούς της. Κρίμα. 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ζαφείρης Ζεφύρι. 7/1/2016, 11:47

Εντάξει ρε και τι να κάνει ο Ρήγας να κάτσει να κλωσάει αυγά; Να τον δοκιμάσουμε και ύστερα τον κρίνουμε. Γιατί ξερνάτε χολή εναντίον του;

Απάντηση Σ.Ο.:
Σωστά! Aπομένει να δοκιμάσουμε μερικά ακόμα εκατομμύρια ηλιθίων χάρη συνταγματικής ισονομίας μη λάχει και μας κατηγορήσουν για διακρίσεις... κι ό,τι απομείνει από Ελλάδα θα σας το στείλουμε στο Ζεφύρι για ένταξη στο καταυλισμό! Τουλάχιστον εκεί, ανάμεσα σε αθίγγανους, θα είναι πιο προστατευμένο από γειτνιάσεις με αυτούς που προσκαλούν το Ισραήλ να μπει στην Ελλάδα και αντικαθιστούν τα εθνικά μας σύμβολα και χρώματα με ξένα. Οι καημένοι οι γύφτοι δεν έχουν τέτοιες εκτροπές!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.