Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

ΕΚΔΗΛΩΣΗ
 ΤΟΥ
 ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ
 ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
 ΣΤΟΝ
 ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟ ΛΑΡΙΣΗΣ
 ΜΕ ΤΟΝ
 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΚΑΛΕΝΤΖΗ


     Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος διοργανώνει Εκδήλωση, την Κυριακή 10 Ιανουαρίου του 2016 και ώρα 7 το απόγευμα στο Κέντρο Αχίλλειον στον Πλατύκαμπο Λαρίσης ( 10ο Χιλιόμετρο παλαιάς οδού Λαρίσης Βόλου ), όπου θα πραγματοποιηθεί συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για τον Εθνικισμό, Ακτιβισμό, Κοινωνισμό, κοινοτισμό και Φιλοσοφία με τον Αριστοτέλη Καλέντζη, τον οποίον το πολιτικό κατεστημένο τον φιλοδώρησε με 12 χρόνια φυλάκιση, από το 1977 έως και το 1989 για τη Δράση που είχε ενάντια στο Σάπιο της εποχής εκείνης. Είσοδος Ελεύθερη. 



Σημείωση του προσκεκλημένου:

     Eυγνώμων για την ευγενή πρόσκληση του "Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου", του Προέδρου του Συνέλληνος κ. Αστερίου Χάμου και των Επιτελών του, διευκρινίζω ότι δεν θα πρόκειται περί "ομιλίας" μου αλλά περί ανταλλαγής εθνικών και κοινωνικών απόψεων επί βάσεως ισηγορίας με όλους τους παρόντες Συνέλληνες επί θεμάτων τρεχούσης εθνικής και κοινωνικής επικαιρότητος. Ο υποφαινόμενος φρονεί ότι το μεταξύ Συνελλήνων διαλέγεσθαι δεν παρέχει το δικαίωμα ενός "υπερυψωμένου" και "διακεκριμένου" αναβαθμού (podium) στον προσκεκλημένο ο οποίος διατηρεί σχέση ισοτιμίας και, ασφαλώς, ισηγορίας με τους συμπατριώτες του. Προς τούτο και παρεκάλεσα, ήδη, τον αγαπητό επικεφαλής του ευγενώς προσκαλέσαντος "Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου", ει δυνατόν, η διάταξη της αιθούσης να είναι επί ενιαίας τραπέζης ώστε και η επικοινωνία να είναι επί ενιαίας βάσεως όπως ενδείκνυται μεταξύ ομαίμων Συνελλήνων. 


Με εκτίμηση,

Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης.



ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ


     Εξ αφορμής σχολίων που λάβαμε και μιας ερωτήσεως αναγνώστη μας που μας ρωτά αν "...ο κ. Καλέντζης θεωρεί ότι θα τον ωφελήσει η παρουσία του σε έναν κύκλο όπως ο παραπάνω;" ο ερωτώμενος απαντά:

     Αγαπητοί Συνέλληνες,

     Αν και ουδέποτε με απησχόλησε το ίδιον "όφελος", θα απαντήσω ευθέως και ανενδοιάστως ότι, ΝΑΙ!, πιστεύω ότι προσωπικώς θα με ωφελήσει η επαφή μου με τα Στελέχη του "Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου" και όσους προσκεκλημένους του διότι:

     1. Θα θέσω εις βάσανον επαληθεύσεως τα δικά μου συμπεράσματα τα οποία, προφανώς, διίστανται εκείνων των ξενιστών μου και ή θα συνεχίσω να τα διατηρώ ή θα τα αναθεωρήσω, αναλόγως ισχύος αντεπιχειρημάτων. Το "ου με πείσεις καν με πείσεις" ισχύει δι ανοήτους.

     2. Θεωρώ ότι κάθε επαφή μεταξύ Συνελλήνων, ασχέτως ιδεολογικών διαφοροποιήσεων, ωφελεί την σύγκλιση των εξατομικευμένων "νησίδων" οι οποίες μπορούν να συγκροτήσουν ένα μελλοντικό εθνικό "αρχιπέλαγος" και αυτό αποτελεί επιταγή φυλετικής επιβιώσεως εν μέσω καθολικής καταστροφής. Αυτό δε, δείχνει ότι ο "Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος" το ασπάζεται, κάτι το οποίο ιδιαιτέρως εκτιμώ και δημοσία το υπογραμμίζω.

     Πάντα στη διάθεση οιουδήποτε ερωτώντος ή διαπορούντος.

Με εκτίμηση,

Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης.
τ. 6977764737
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aristidis R.7/1/2016, 23:19

Θα έρθω να ρωτήσω τον κ. Καλέντζη τις θέσεις του για τους λαθρομετανάστες, τους αναρχικούς, τους χριστιανούς, τους γκέη, τους εθνικιστές, τους ευρωπαϊστές, τους χρυσαβγίτες και παρακαλώ να μου απαντήσει ειλικρηνά. Θα κάνει κόμμα;

Απάντηση:
Αγαπητέ κ. Αριστείδη Ρ. είστε καλοδεχούμενος να συζητήσουμε ό,τι θέλετε και αυτά που αναφέρετε και ο,τιδήποτε άλλο. Κόμμα δεν θα κάνω, μόνον μία ...τελεία απείθεια (με πολλά συμπαρομαρτούντα...), στη πρέπουσα στιγμή...

Με εκτίμηση,

Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
τ, 6977764737

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.