Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

ΟΠΟΥ ΔΡΑΣΗ, ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΣΙΓΗ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ

     Aπό τις 19 Νοεμβρίου μέχρι σήμερα, η προτεραιότητα μιας επιτακτικής δραστηριότητας μας ανάγκασε σε "σίγαση" πληκτρολογίου. Η ολιγομελής (4 ατόμων) συλλογικότητα του "Ελληνικού Εθνικού Κοινωνικού Καθιδρύματος", υποχρεωμένη, κυρίως, σε εξω-διαδικτυακή δράση δεν είναι δυνατό να προλαμβάνει και την ...κρούση του πληκτρολογίου στην οποία άλλοι, ευτυχείς, επικεντρώνονται κατ'  αποκλειστικότητα. Έτσι, καθ΄ όλο το διάστημα της αναγκαστικής "σίγασης", θεωρήσαμε εαυτούς ευτυχείς παραχωρώντας το Ιστολόγιό μας σε μία "φωνή" με την οποία διαφωνούμε σε πολλά σημεία αλλά αυτό δε μειώνει την εκτίμησή μας προς το πρόσωπο που την εκφέρει: τον έγκριτο νομικό κ. Ηλία Ηλιακόπουλο!

     Η έντονη δραστηριότητά μας των τελευταίων εβδομάδων για την υποστήριξη διωκομένων Αγωνιστών στη κεντρική Ευρώπη, δεν μας επέτρεψε και να απαντήσουμε σε πολλά μηνύματα που βρήκαμε, επιστρέφοντας, στην ηλεκτρονική μας "θυρίδα" με ερωτήματα για την "ανεκτικότητά" μας στις "ακροδεξιές" (όπως τις χαρακτήρισαν) θέσεις του κ. Ηλία Ηλιακόπουλου μέχρι και ...κατάρες για τη ρεβιζιονιστική μας ..."μεταστροφή" υπέρ ενός ..."χρυσαυγίτη"!

     Η σοβαρότητα στη γραικία έχει χαθεί προ πολλού, παρασύροντας στο χαμό της και τον πολιτικό διάλογο! Έτσι, δεν απορήσαμε διόλου με τις "ενστάσεις" των αγωνιούντων για τον αιφνίδιο κοσμοθεωρητικό ...αποπροσανατολισμό μας και σπεύδουμε να ..."απολογηθούμε"!

     Μπορεί να διαφωνούμε με τον κ. Ηλία Ηλιακόπουλο θεωρώντας τον χριστιανισμό αλλότρια θρησκεία και την εκκλησία παρακρατική οργάνωση, μπορεί να διαφωνούμε με τον κ. Ηλία Ηλιακόπουλο διακρίνοντας τους ανεπιθύμητους λαθρομετανάστες από τους χρήζοντες συμπαραστάσεως πρόσφυγες, μπορεί να διαφωνούμε με τον κ. Ηλία Ηλιακόπουλο κρίνοντας ότι όλοι, ανεξαιρέτως, οι συνάνθρωποι έχουν δικαίωμα στην κοινή αποδοχή της όποιας σεξουαλικότητάς τους και δικαίωμα στη μεταξύ τους συμβίωση ανεξαρτήτως αυτής, όμως, εκτιμούμε κάτι που όλα τα προηγούμενα τα ελαχιστοποιεί ως ασήμαντα και αμελητέα: το Ήθος του και τον αλτρουισμό του, όπως είχαμε την ευκαιρία να "ψηλαφίσουμε" ιδίαις ημών χερσί. Όταν, απλώς, τον ενημερώσαμε για την φυλάκιση νεαρού-θύματος της εξωνημένης Κλάπα (και ασχέτου με εμάς) εκείνος, άνευ καθυστερήσεως προσεφέρθη και ανέλαβε αφιλοκερδώς την υπεράσπισή του και, μάλιστα, ταξιδεύοντας από την Αλεξανδρούπολη όπου διαμένει και δικηγορεί, εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά, στο Εφετείο Αθηνών όπου εκκρεμοδικεί η υπόθεση και αλλού όπου ο φυλακισμένος κρατείται! 

     Σε ένα "πέλαγος" ποταπού εαυτουλισμού και δειλίας, όπου οι "εμπρέποντες" κρύβονται και καθεύδουν, ο κ. Ηλίας Ηλιακόπουλος έσπευσε να αναλάβει την υπεράσπιση ενός βαρέως καταδικασμένου έναντι του οποίου ούτε υποχρέωση είχε ούτε και ιδεολογική συνάφεια, αναλογιζόμενος τις βαρύτατες οικογενειακές υποχρεώσεις του φυλακισμένου και τους υποφέροντες οικείους του!

     Αγαπητοί καθεύδοντες πάνω από πληκτρολόγια, με τα μπυροκοίλια σας να ξεχειλίζουν και να τσικνίζονται από τη νικοτίνη των άφιλτρων με τα οποία ναρκώνεστε, τα στελέχη του "Ελληνικού Εθνικού Κοινωνικού Καθιδρύματος" εμόρφωσαν τη Κοσμοθεωρία τους με τα διδάγματα σοφών Προπατόρων οι οποίοι μίλησαν για Αρετή και Δικαιοσύνη. έτσι, φίλτατοι οργανοπαίκτες του πληκτρολογίου, εκείνο το οποίο κατέγραψε ο Otto Dietrich στις "Φιλοσοφικές Βάσεις του Εθνικοσοσιαλισμού" περί απαιτήσεως της ελευθερίας του άλλου, εμείς το κάνουμε πράξη θεωρώντας ότι ο κ. Ηλίας Ηλιακόπουλος δικαιούται να εκφράζει τη γνώμη του όχι μόνον οπουδήποτε εκείνος κρίνει αλλά και από των σελίδων του Ιστολογίου μας έχοντας κατακτήσει αυτό το δικαίωμα με το "σπαθί" του Ήθους και της Αρετής του, όπως  ε μ π ρ ά κ τ ω ς  απέδειξε και αυτό, εμείς οι "Ναζί", θα το εφαρμόσουμε ακόμη και εάν αντί του πατριώτη κ. Ηλία Ηλιακόπουλου είχαμε μπροστά μας έναν αναλόγου Ήθους και Αρετής ...κομμουνιστή, ή αναρχικό!

     Διότι, αγαπητοί παρασιτούντες επί του πληκτρολογίου, τούτες τις μέρες έχει σημασία να μπορούμε να "αφουγκραζόμαστε" εκείνους που διαθέτουν Ήθος και Αρετή ανεξαρτήτως αποστροφών που μπορεί να μας βρίσκουν διαφωνούντες αφού, εκείνο που έχει σημασία είναι να αναζητούμε τα όσα μας ενώνουν και όχι τα όσα μας χωρίζουν! Και τα βασικά χαρακτηριστικά του χαρακτήρα του διακεκριμένου νομικού κ. Ηλία Ηλιακόπουλου, όχι απλώς μας ενώνουν αλλά και μας διδάσκουν!

     Αρκεσθείτε, λοιπόν, οι ανησυχούντες περί τον κοσμοθεωρητικό ..."ρεβιζιονισμό" μας, δακτυλοκροτητές του πληκτρολογίου στο να διαχειρίζεστε ο καθένας πέντε-έξι "ιστολόγια" με εικονίδια του Hitler, Goebbels, Rosenberg κλπ νομίζοντας ότι προσφέρετε Εθνικοσοσιαλιστικό έργο και αφήστε εκείνους που πραγματικά το επιτελούν απερίσπαστους! Καθίστε αναπαυτικά στα σκαμπό της γειτονικής καφετέριας, γεμίστε τα ποτήρια με μπυρόνια, ανάψτε τα τρίφυλλα αλλά   σ κ ά σ τ ε   και μη πιάνετε στο στόμα σας εκείνους που, έστω ανεπιτυχώς αλλά πάντως, σας διδάσκουν Ήθος και Αρετή!


ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ      

Σ. Λοβέρδος  5/1/2016, 10:13

Μας ξαφνιάσατε για το σιωπητήριο αλλά μας αποζημιώσατε με τις εξηγήσεις. Μη μας αφήσετε ξανά χωρίς τις αναρτήσεις σας που τις παρακολουθούμε με ευλάβεια.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ  5/1/2016, 12:49 μ.μ.

Σχετικά με άρθρο-απάντηση στους επικριτές της παρουσίασης των θέσεων του συν.κ.Ηλιακόπουλου από τον ιστότοπό σας, θεωρώ σκόπιμο  να τονίσω προς κάθε καλόπιστο Ε/Σ τα κατωτέρω:
1. Ακόμα και η πλέον "ακραία" σοσιαλιστική ιδεολογική εκφορά του NSDAP εκφραζόταν από ανθρώπους ΦΑΝΑΤΙΚΑ προσηλωμένους στο καθολικισμό             (οικογένεια Strasser).
2. Το νέο οικοδομείται πάντα με "υλικά" του παλαιού κόσμου.Θέλουμε δε θέλουμε η θρησκεία αποτελεί συστατικό στοιχείο των ιδεολογικών υπερδομών του αστικού κράτους και ως τέτοιο δε μπορεί ούτε να εξαλειφθεί "διά νόμου" ούτε να παραβλεφθεί ως παράμετρος επικαθορίζουσα τη  συμπεριφορά  του κοινωνικού σώματος.Το να αναθεματίζουμε αντίστοιχες ιδεολογικές εκφάνσεις- όπως αυτή του αγαπητού συν.Ηλιακόπουλου- επικαλούμενοι  Ε/Σ ιδεολογική "καθαρότητα" καταντάει στείρος "θεωρητικισμός", αποκομμένος πλήρως από τη κοινωνική πραγματικότητα.
3. Διαφωνώ πλήρως με την ανάρτηση άρθρου σχετικά με πρώην πολιτευτή της Χ.Α., θεωρώντας ότι αυτή συνιστά διπλή υποτίμηση: τόσο του πνευματικού επιπέδου των αναγνωστών σας όσο της πολιτικής σοβαρότητας του ιστότοπου. Αφήστε το κάθε πικραμένο στο χάλι του!      
4. Γενικό προσκλητήριο τη Κυριακή 10/01/2016 στο Πλατύκαμπο της Λάρισας. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ
Γιώργος Γιαννακόπουλος

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΜΑΙΡΗ Κ. 5/1/2016, 12:50

O Hλιακόπουλος δείχνει ένα σπάνιο άνθρωπο μέσα στο χάος. Μπράβο σας που παραδέχεστε ότι αξίζει να ψάχνουμε αυτά που μας ενώνουν παρά τις διαφωνίες και μπράβο του που επιμένει να εκφράζει την αγωνία και την αγάπη του για τη πατρίδα. Τελικά στο σάιτ σας μαθαίνουμε να επικοινωνούμε σαν Έλληνες.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Αθανασιος Γιαλαμας 5/1/2016, 12¨51

ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΕΡΙ ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ.ΕΠΕΙΔΗ Ο ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ...ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΔΙΑΓΟΥΝ ΤΟΙΟΥΤΟΤΡΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΙΟΙ ΔΗΛΩΝΩΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ. ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ. ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΟΜΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ. ΛΙΓΟΙ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ηλίας Ηλιακόπουλος 5/1/2016, 13:35


Ευχαριστώ το Ελληνικό Εθνικό Κοινωνικό Καθίδρυμα για τα καλά του λόγια στο πρόσωπο μου. Με τιμούν ιδιαίτερα γιατί προέρχονται από ανθρώπους με οξύνοια πνεύματος και αντικειμενικότητα.  Η θετική Σας άποψη στο πρόσωπο μου, μου δίνει κουράγιο να συνεχίσω τον δύσκολο ανηφορικό αλλά και μοναχικό αγώνα μου για τις αξίες τις οποίες πρεσβεύω, έστω κι αν κακεντρεχείς Νεο- Έλληνες επικρίνουν τις προσπάθειες μου. Τα κείμενα μου πάντως δεν είναι γι’ αυτούς. Ο καιρός γαρ εγγύς…..

Απάντηση Σ.Ο.: Δική μας η ευγνωμοσύνη Συνέλληνα, διαπιστώνοντας ότι εξακολουθεί να υπάρχει 
                           Ήθος στη Πατρίδα μας, σήμερα!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σ. Ιωαννίδης 7/1/2016, 08:23

Mεγάλη υπόθεση να βλέπεις Έλληνες εθνικιστές να μπορούν να συνεννοηθούν αλλά και ο Καλέντζης και ο Ηλιακόπουλος δεν είναι στούρνοι Μιχαλολιάκοι αλλά καλλιεργημένοι και οι δύο.

Απάντηση Σ.Ο.:
Το παρόν Ιστολόγιο δεν είναι αποκλειστικό βήμα του κ. Αριστοτέλη Καλέντζη αλλά "βήμα" συλλογικότητας στην οποία, ασφαλώς, ανήκει και ο κ. Αριστοτέλης Καλέντζης τα δε δημοσιεύματα που αναρτώνται (πλην εκείνων που υπογράφονται) επιλέγονται με ομοφωνία της συλλογικότητας.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.