Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

ΑΞΙΟΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ 
ΚΑΙ 
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ


     Με προσωπική αυταπάρνηση και αγωνιστικότητα σε έναν εθνικιστικό χώρο ο οποίος χαρακτηρίζεται από ιδιοτελή εαυτουλισμό και αδράνεια, σήμερα, ο Ηλίας Ηλιακόπουλος, αντιμετωπίζοντας καταπελτικά μία αυστηρή "έδρα" κατάφερε να αποφυλακίσει τον εξοντωτικά, πρωτοδίκως, καταδικασμένο σε 15ετή κάθειρξη Παναγιώτη Μπαντέμη!

     Τα θερμά συγχαρητήρια  όλων μας προς τον διαπρεπέστατο Νομικό Ηλία Ηλιακόπουλο είναι ελάχιστα προ του παραδείγματος ηθικής και επιστημονικής μαχητικότητας που εμπνέει η συμπεριφορά του και το οποίο καιρός είναι να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι καθεύδοντες δικηγόροι του εθνικιστικού χώρου!
   

ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ

Ι. Γεωργιάδης Λάρισα 25/1/2016, 09:24
     Αγαπητοί κύριοι του Καθιδρύματος ντρέπομαι για σας που μέχρι τώρα θεωρούσα ότι κάνετε μια σημαντική ιδεολογική προσπάθεια  να σας βλέπω σήμερα να χειροκροτάτε κατακάθια όπως ο Μπαντέμης και να συμπεριφέρεστε όπως ο Λιμποβίσης, Κουριανίδης και ο Χάμος που τσακίζονται να αποχτήσουν δυναμικό ψαρεύοντας το σε θολά και βρόμικα νερά. Δε νομίζω ότι ο κ. Καλέτζης φυλακίστηκε για επίθεση κατά γυναικών και αρπαγή πορτοφολιών όπως ο Μπαντέμης και δε νομίζω ότι αξίζουν συχαρητήρια σε δικηγόρους που αποφυλακίζουν λοβοτομημένους όπως ο Μπαντέμης που ξεφτίλισε το τίτλο του πολιτικού κρατούμενου και για χάρη του οργανώνονται φιέστες έξω από τις φυλακές από οργανοσούλες που ψάχνουν πελατεία. Μπορεί να φτάσαμε στο πάτο του βαρελιού αλλά όχι και οι πορτοφολάδες να πλασάρονται σα κοινωνικοί ήρωες. Θα περιμέναμε από το κ. Καλέτζη να μας παρουσιάσει την εκδήλωση στο Πλατύκαμπο και όχι το κατόρθωμα του Ηλιακόπουλου να αποφυλακίσει το πορτοφολά που διώχτηκε από τη Χρυσή Αυγή για να κάνει περατζάδα στο Εθνικό Μέτωπο, στο Μαύρο Κρίνο, στο Χάμο και τώρα στο Καθίδρυμα για να το δούμε μέχρι και στο ΣΥΡΙΖΑ. Θα είχα πολλά ακόμα να πω αλλά σταματάω εδώ. ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!

     Απάντηση Σ.Ο.:
     Αγαπητέ κ. Ι. Γεωργιάδη,
     Η ως άνω ανάρτηση μας κάθε άλλο παρά λαμβάνει θέση επί της προσωπικότητας του κ. Παναγιώτη Μπαντέμη αλλά και επί της ποινικής ουσίας του κατηγορητηρίου που τον βαραίνει.
Εάν προσέξετε, απονέμουμε τα δέοντα συγχαρητήρια σε έναν διακεκριμένο Νομικό τον οποίο υποληπτόμεθα (παρά τα σημεία θέσεων του με τα οποία διιστάμεθα) για την αυταπάρνηση και τον αλτρουισμό του, την ανιδιοτέλεια του και, κυρίως, για την μαχητικότητά του να σταθεί αντιμέτωπος με «κάτι» (και θα το αναλύσουμε, εν συνεχεία, αυτό το «κάτι» …) το οποίο η συνείδησή του θεώρησε (και πολύ ορθά!) ως άδικο και, όταν όλος ο ανάξιος χώρος των «εθνικιστών» δικηγόρων παραμένει αδρανής και ανάξια περιδεής έναντι των πανάξιων ομολόγων τους!
     Όντως ο Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης φυλακίστηκε ως ιδεολόγος ακτιβιστής και επαξίως έφερε τον τίτλο του «Κρατουμένου Ειδικής Κατηγορίας» ακόμη και από το καραμανλικό καθεστώς το οποίο, ασφαλώς, δεν είχε τη δύναμη να αναγνωρίσει «Πολιτικούς Κρατουμένους». Και θα συμφωνήσουμε μαζί σας ότι η επίκληση του τίτλου του «Πολιτικού Κρατουμένου» από τον κ. Παναγιώτη Μπαντέμη ακούγεται ως αστεία. Όμως, η εξοντωτική καταδίκη του σε 15ετή κάθειρξη για έναν ξυλοδαρμό και κλοπή ενός πορτοφολιού από μία ξεπουλημένη «δικαιοσύνη» η οποία σπεκουλάρησε στην υπόθεση «Μπαντέμη» για να ικανοποιήσει μία εξωνημένη «εισαγγελέα» Κλάπα ώστε να επιβαρύνει τη Χρυσή Αυγή με ένα ακόμη βίαιο περιστατικό, ασφαλώς δε θα σας βρίσκει σύμφωνο. Και αυτό είναι ένα μόνον μέρος του «κάτι» που επισημάναμε παραπάνω και το οποίο έντιμα και μαχητικά πολέμησε ο συνήγορος κ. Ηλίας Ηλιακόπουλος «χαστουκίζοντας» με τη νομική νίκη που κατήγαγε το διεφθαρμένο σύστημα που βυσσοδομεί επί του Δικαίου!
     Το άλλο μέρος του «κάτι» έγκειται στη ποινική προσέγγιση μιας υποθέσεως για την οποία, σε όσους γνωρίζουν λεπτομέρειες, πλανάται μέγιστη και βαρύνουσα «σκιά» αμφιβολίας περί της ενοχής του κ. Παναγιώτη Μπαντέμη, κάτι το οποίο παρεδέχθη εμμέσως πλην σαφέστατα με την απόφαση πρόσκαιρης αποφυλάκισης του και η ίδια η «δικαιοσύνη»!
     Φαντασθείτε, αγαπητέ κ. Ι. Γεωργιάδη τι σημαίνει για μία έδρα υπό τις παρούσες συνθήκες να δεχθεί να αποφυλακίσει ένα καταδικασμένο σε σχεδόν 15ετή κάθειρξη και, μάλιστα, με την εφετειακή εκδίκαση της υπόθεσης του ήδη προσδιορισμένη για τον προσεχή Νοέμβριο! Εάν έχετε νομική εμπειρία και μόνον αυτή η παράμετρος αποτελεί πρόκριμα  αθώωσης λόγω αμφιβολιών και, ο Ηλίας Ηλιακόπουλος πιστώνεται για το ότι εξανάγκασε την έδρα αυτή τη παράμετρο να την παραδεχθεί με την απόφαση της.
     Τέλος, παρακαλούμε, πριν οργισθείτε , τουλάχιστον, να εννοείτε το τι διαβάζετε διότι οργή άνευ εννόησης της αιτίας δεν χαρακτηρίζει σώφρονα. Και ο κ. Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης θα αναφερθεί στη βραδιά της Λάρισας, δώστε του απλά λίγο χρόνο.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ηλίας Ηλιακόπουλος, 27/1/2016, 13:09 μ.μ.
Το τεκμήριο της αθωότητας μέχρι και την αμετάκλητη καταδίκη του κατηγορουμένου, κατάκτηση του Νομικού μας πολιτισμού, ισχύει και για τον Παναγιώτη Μπαντέμη αλλά και για οποιονδήποτε «Μπαντέμη», έστω κι αν για «κάποιους», άδικα βέβαια, φαντάζει αντιπαθητικός. Άλλωστε αυτό αποτυπώνεται και στα μεστά σχόλια της Σ.Ο. του Ελληνικού Εθνικού Καθιδρύματος από την πρώτη στιγμή αποφυλάκισης του παραπάνω κρατουμένου. Αυτά τα λίγα προς το παρόν για τον άκομψα παρορμητικό- προφανώς λόγω της νιότης του- Κο Γεωργιάδη, ο οποίος δεν πρέπει ποτέ να ξεχνά το σοφό «μην κρίνετε ίνα μη κριθείτε»

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη 27/1/2016, 20:11 μ.μ.

Προσωπικώς, αμφισβητώντας κάθε ψήγμα νομιμότητος της εκπορνευμένης "δικαιοσύνης" αδιαφορώ πλήρως για τα "κατηγορητήρια" που συντάσσουν τα επίορκα όργανά της. Παρά ταύτα, λόγω της ιδιαιτερότητος του περιστατικού θα αναμένω τα στοιχεία που θα εκτεθούν και με την εφετειακή συζήτηση ώστε να συναγάγω συμπεράσματα περί της πραγματικής ενοχής ή όχι του κατηγορουμένου, κατά την συνείδησή μου και μόνον την οποία υπολήπτομαι υπεράνω κάθε αργυρωνήτου και εξωνημένου σημερινού δικαστικού. Προς το παρόν το τεκμήριο αθωότητος είναι σεβαστό και η δική μου δικανική πεποίθηση είναι υπόθεση συνεκτιμήσεως των στοιχείων που θα προκύψουν και από την εφετειακή συζήτηση. ωστόσο, στο e-mail του "Ελληνικού Εθνικού Κοινωνικού Καθιδρύματος" είναι ευπρόσδεκτες παρατηρήσεις και επί της συγκεκριμένης αναρτήσεως αλλά και επί κάθε άλλης, με παγία την τακτική της, αλογόκριτης και κατ΄ αντιγραφή/επικόλληση δημοσιεύσεως.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ  28/1/2016, 01:50 π.μ.
κ.Γεωργιάδη Με κάθε σεβασμό στις θέσεις σας, θα σας ζητούσα να μου απαντήσετε στα παρακάτω ερωτήματα: Το πρόβλημά σας είναι ο πραγματικά καλοκάγαθος σ.Ηλιακόπουλος και ο (έστω και) φτωχοδιαβολάκος Μπαντέμης , ή η ανυπαρξία ενός πατριωτικού-σοσιαλιστικού-ριζοσπαστικού μετώπου που θα στεκόταν πρόφραγμα στην αστική αθλιότητα που αναπαράγει Μπαντέμηδες(αν ισχύουν πραγματικά οι επικρίσεις σας)? Δυστυχώς κ.Γεωργιάδη, η ιστορική εμπειρία δείχνει, ότι τα αστικά υποπροϊόντα δεν αντιμετωπίζονται μέσω διαδικτύου,πολιτισμικών νησίδων και φιλολογικών συνάξεων όπως αυτή στο Πλατύκαμπο (όσο χρήσιμες και αν είναι οι τελευταίες) αλλά με το καθημερινό πολιτικό αγώνα στο πεζοδρόμιο! Μήπως θα έπρεπε το καμπανάκι σας αντί να κτυπάει για τον αξιαγάπητο σ.Ηλιακόπουλο και ένα θύμα της Χ.Α. ,να κτυπήσει όσο πιο έντονα γίνεται για τη πολιτική αδρανοποίηση του σ.Καλέντζη? Ευχαριστώ για τη προσοχή σας

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I. Γεωργιάδης, Λάρισα, 29/1/2016, 01:38 π.μ.
Η εμπάθεια σας για τη ΧΑ σας έφερε σε σημείο να προβάλετε σαν ήρωα ένα πορτοφολά που χτύπησε δυο γυναίκες για να τους πάρει τις τσάντες. Σας λείπουν οι ήρωες αλλά σκεφτείτε πριν ηρωποιήσετε βιαστή βρεφών σε θερμοκοιτίδα μαιευτηρίου όπως είναι προφανές ότι θα είναι ο επόμενος πελάτης του Ηλιακόπουλου που πρόδωσε τη Χρυσή Αυγή για να πάει στο ΛΑΟΣ. Και ο Γιαννακόπουλος ας περιμένει το Καλέτζη να κάνει κόμμα σωτηρίας με αναρχικούς κομμουνιστές και πούστηδες.Που καταντήσαμε!

Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη, 29/1/2016, 03:17 π.μ.
Όντως καταντήσατε και θα μπορούσατε να το είχατε αποφύγει αν λαβαίνατε υπ΄ όψη τα όσα τα στελέχη της Χρυσής Αυγής παραδέχονται για το κατάντημά σας:     http://hellenicnationalsocialistfound.blogspot.gr/2014/10/blog-post_52.html


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ε.Υ. 29/1/2016, 09:29
Καταλαβαίνω τις θέσεις του κ συνηγόρου που κάνει τη δουλειά του αλλά δε καταλαβαίνω τις θέσεις του Καθιδρίματος να υπερασπίζεται τις πράξεις του Μπαντέμη. Με τη Χρυσή Αυγή ο εθνικιστικός χώρος κατάντησε υπόνομος μη το πάμε παρακάτω.

Απάντηση Σ.Ο.:
Σας ευχαριστούμε για την παρατήρηση αλλά να σας ρωτήσουμε ΠΟΥ είδατε ότι υπερασπιζόμαστε "πράξεις"; Αντιθέτως, τις αμφισβητούμε και όχι μόνον μέχρι τελεσιδικίας  της υπόθεσης αλλά και πέραν αυτής (όπως επισημαίνει και ο κ. Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης).

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 29/1/2016, 18:50 μ.μ.

Αγαπητέ κ.Γεωργιάδη
1.Ο προσφιλής μου σ.Ηλιακόπουλος ανέλαβε ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ την υπεράσπιση του κ.Μπαντέμη,γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΡΠΩΝΟΤΑΝ ΙΧΝΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ, όπως επιζητούν σε αυτές τις περιπτώσεις οι "αυτοβούλως" διοριζόμενοι συνήγοροι(π.χ. δάσκαλος του χαφιεδισμού-Σατανιστές κτλ).Η μόνη λογική εξήγηση της αντι-Ηλιακοπουλικής εμμονή σας ,είναι πιθανή σας συγγένεια με Κλάπα!!!
2.Ορθώς μου καταλογίζετε προτροπή προς σ.Καλέντζη, επιτρέψτε μου όμως να σας  θέσω το ερώτημα:πέραν Καλέντζη, έχει η Ε/Σ μας παράδοση αντίστοιχο "παραδειγματικό" πρότυπο?Δυστυχώς κ.Γεωργιάδη,όσο και να σιχαίνομαι τα άλογα,τους τοξότες και τις πολιτισμικές του νησίδες,δε μπορώ να προτείνω άλλο φυσικό πρόσωπο ΙΚΑΝΟ να ηγηθεί του χώρου. Άν παρά ταύτα λαθεύω, παρακαλώ να υποδείξετε εσείς τον οργανωτή μας και θα ακολουθήσω ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ. 
3.Θεωρώ λάθος σας τη κατηγοροποίησή μου "ως εμπαθών" κατά της Χ.Α. ,αφ ενός γιατί ποτέ δε πέρασα τη τραυματική εμπειρία ένταξης στη παραπάνω οργάνωση και αφ ετέρου γιατί θεωρώ τον κ.Μιχαλολιάκο ΕΞΟΧΩΣ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΟ. Μια ανοιξιάτικη φραπεδιά μαζί του στη πλ.Καραμανλάκη θα μου χάριζε 10 χρόνια ζωής!!!!!
4.Πριν αφορίσετε τα "αναρχοκουμμούνια" θα σας πρότεινα να μελετήσετε την οργανωτική ανάπτυξη των S.A. της περιόδου 1924-28, καθώς και το προνομιακό κοινωνικο-πολιτικό χώρο άρθρωσης της ιδεολογικής έγκλισης του NSDAP. Όσο για τους "πούστηδες" σας συνιστώ σκληρή προσπάθεια προκειμένου να ξεπεράσετε τη ''κιναιδολαγνεία'' ,απότοκο προφανώς των ακροδεξιών(Πλευρικών) σας καταβολών(προσέξτε μη σας γυρίσει και σε καμιά "παιδοφιλία" στο τέλος,γιατί αυτοί οι ιοί μεταλλάσονται  ταχύτατα)!!!.Ευχαριστώ και πάλι για τη προσοχή σας

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Κ. Λεμονής, 29/1/2016, 21:16


Απορώ με την υπομονή σας να δημοσιεύετε χρυσαυγίτικα παραληρηματικά πλάσματα όπως ο εν λόγω (να μη του δίνουμε και αξία) που αντί να συγχαρεί τον κ. Ηλιακόπουλο για το ότι μετά από πολλά χρόνια δίνει ένα παράδειγμα  μαχητή δικηγόρου μιας παράταξης που δείχνει ξεβράκωτη από νομική υποστήριξη. Και απορώ και με τον Γιαννακόπουλο πως μπορεί και παραμένει τόσο ευγενής με τον τενεκέ το ξεγάνωτο που δε μπορεί νακαταλάβει ούτε αυτά που είναι ξεκάθαρα γραμμένα. Τόσα καμένα μυαλά στη Χρυσή Αυγή τελικά;

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ι. Γεωργιάδης, Λάρισα, 29/1/2016, 22:10

Eκνευριστικά και εκτός θέματος φερέφωνα των άπλυτων καταντήσατε στο Καθίδρυμα να υποστηρίζετε από σύμφωνα συμβίωσης μέχρι Μπαντέμηδες και να βρίζετε τη Χρυσή Αυγή που ούτε στο νυχάκι του Αρχηγού δεν είσαστε ικανοί να φτάσετε. Ωραία να κάνουμε αρχηγό μας το Καλέτζη αλλά αυτός θεωρεί ήρωα το Ρωμανό και τους ξεπλένηδες των Εξαρχείων θα δεχόσασταν κ. Γιαννακόπουλε κάτι τέτοιο; Αυτός κρύβεται στο στάβλο του και καλοπερνάει με τις παρέες του και μεις ματώνουμε στα πεζοδρόμια και αύριο πάλι μόνοι θα γιορτάσουμε τα Ίμια ενώ ο Καλέτζης θα κάνει ιππασία. Αηδία καταντήσατε.


Απάντηση Aριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη:
Η κατάστασή σου Ι. Γεωργιάδη (που η φωνή σου "κάτι" μου λέει) είναι πέραν ορίου ...επισκευής διότι, αν θυμάσαι, εσύ με κάλεσες με απόκρυψη, οπότε συ είσαι ο κρυπτόμενος και καταχρώμενος της ανοχής μας. Και τα Ίμια φαίνεται ότι δε θα τα "γιορτάσετε" (sic) γιατί σας πήραν φαλάγγι οι "ξεπλένηδες" κηρύσσοντας αντισυγκέντρωση ενώ τα φιλαράκια σας οι μπάτσοι που σας υπερψήφισαν ήδη εξέδωσαν τη διαταγή της απαγορεύσεως της συνάξεώς σας κάτι που σημαίνει ΗΤΤΑ κατά (παρα)κράτος της Χρυσής Αυγής αφού κάποιοι σκιώδεις πουθενάδες κατάφεραν να ακυρώσουν εκδήλωση νομίμου κόμματος! Ακόμη μια φορά και συ και το χρυσαυγίτικο σινάφι σου αποδεικνύεστε για τα πανηγύρια! 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------      .
Ηλίας Ηλιακόπουλος,  1/2/2016,  14:09 μ.μ
            Όπως και ο μύστης αρχαίος φιλόσοφος μας Πλάτων έλεγε «τα φαινόμενα απατούν, πρέπει κανείς να κυττά πίσω από την αθέατη πλευρά του λόφου».
            Έτσι και στην επίθεση που εξαπέλυσε ο αυτοαποκαλούμενος Ι. Γεωγιάδης, για το πραγματικό όνομα του οποίου σφόδρα αμφιβάλλω, εναντίον του «φτωχοδιαβόλου» όπως ευφυώς περιγράφει τον Μπαντέμη ο ευρυμαθής συναγωνιστής Γεώργιος Γιαννόπουλος, άλλα κρύβονταν στο πίσω μέρος του μυαλού του Ι. Γεωργίαδη, όπως άλλωστε σιγά – σιγά τα έβγαλε στα συνεχόμενα σχόλια του, αποδεικνύοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο ότι εκτελεί διατεταγμένη υπηρεσία ανθρώπων που καπηλεύονται ιδέες, αξίες και εθνικισμό ….
            Στο πρώτο άκομψο σχόλιο του απάντησα ολιγόλογα, σεβόμενος τον καλοπροαίρετο διάλογο και το «ασυλλόγιστο» της νεαρής ηλικίας του, αν πραγματικά είναι έτσι ….
            Όταν όμως η σφαλερή εμπάθεια του όψιμου τιμητή Ι. Γεωργιάδη πηγάζει από κίνητρα υπεράσπισης του σκοτεινού  χώρου της Χ.Α., τότε πρέπει να του αναφέρω ορθά κοφτά τα παρακάτω.
            Να γνωρίζει λοιπόν πως δεν μπορεί να λασπώνει τον οποιοδήποτε Μπαντέμη ως πορτοφολά λοβοτομημένο και τάχα διώκτη γυναικών πριν υπάρξει αμετάκλητη καταδίκη του, γιατί διαπράττει ο οπαδός της Χ.Α. ποινικά αδικήματα ακόμη και συκοφαντικής δυσφήμισης με ό,τι αυτό για τον ίδιο συνεπάγεται…..
            Όσο για την Χ.Α. την οποία με τόσο θέρμη υποστηρίζει, ας μην ξεχνά πως με την νοσηρότητα που την διακρίνει πέτυχε να πετάξει τον εθνικισμό στα βράχια, κάτι που σίγουρα θα απασχολήσει με κριτική διερεύνηση τον ιστορικό του μέλλοντος …..
            Απόδειξη τούτου η αδυναμία της να εισπράξει σε επίπεδο ποσοστών την γενικευμένη δυσαρέσκεια του ελληνικού λαού ως προς τα λοιπά κόμματα !
            Αναφορικά με το πρόσωπό μου, το οποίο δεν αφήνει επίσης στο απυρόβλητο ο εις τον χώρον της Χ.Α. κινούμενος Ι. Γεωργιάδης, ας καταλάβει επιτέλους αυτός αλλά και άλλοι επιπόλαιοι τιμητές, πως δεν άνηκα ούτε ανήκω σε κανένα κόμμα, ούτε φυσικά και στο ΛΑΟΣ, αλλά για μια και μοναδική φορά στη ζωή μου, κατήλθα ως υποψήφιος ευρωβουλευτής, γιατί οι επιτελείς του κόμματος του κόμματός του επανειλημμένως και γονυπετώς με παρεκάλεσαν.
            Ας δει λοιπόν την συμμετοχή μου στις ευρωεκλογές ως μια πράξη αντίστασης στο σάπιο πολιτικό σύστημα στο οποίο δυστυχώς ανήκει και το κόμμα το οποίο υποστηρίζει !
            Με την λογική όμως που κουβαλάει ο Ι. Γεωργιάδης και οι όμοιοι κινούμενοι στον χώρο της «μαύρης νύχτας» είναι μαθηματικά βέβαιον πως θα οδηγήσουν το ποσοστό του κόμματος των ακόμη και κάτω από το 2 % και ίσως στο τέλος της μακροχρόνιας Δίκης, εξαϋλωμένο !!
            Ας μάθουν λοιπόν όλοι οι Γεωργιάδηδες ή όπως πραγματικά λέγονται (!) ότι δεν είναι ικανοί να κάνουν υποδείξεις σ’ αυτούς που εργάζονται, κοπιάζουν, αγωνιούν και έφαγαν τη ζωή τους στην κατάκτηση της μάθησης και στην συμμετοχή τους στην μάχιμη βιοπάλη. Αντίθετα ας διερευνήσουν πόσοι από τους «δικούς τους» εργάστηκαν, μόχθησαν και τι πραγματικά προσέφεραν ;!
            Να γνωρίζει ακόμη ο Ι. Γεωργιάδης ή όποιος πραγματικά είναι – το αισθητήριο του οξυδερκούς Αρ. Καλεντζή δεν λαθεύει εύκολα – πως δίνει την εντύπωση ενός ανθρώπου που δεν διάγει ευκλεή και όλβιον βίον. Κι αυτό γιατί οι σκέψεις του είναι χθαμαλού επιπέδου, μετουσιωμένες σε φθόνο, μίσος, εξόφθαλμα φληναφήματα και άναρθρες κραυγές, επιβεβαιώνοντας την νοοτροπία του χώρου στον οποίο κινείται …. !
            Αν κάποιες λέξεις του είναι άγνωστες, ας απευθυνθεί προς βοήθειαν στους «ανώτερους επιτελείς» του χώρου του. Κι αν κι αυτοί δεν μπορούν ας ανατρέξει σε καταξιωμένα ελληνόγλωσσα λεξικά. Ποτέ δεν είναι κακό κανείς να βελτιώνεται …..
            Υ.Γ. Αποδεδειγμένα σφάλλει ο Ι. Γεωργιάδης στην χολή που εκτοξεύει στον συμπαθή και φιλόπονο Παν. Μπαντέμη, αφού δεν τον έδιωξε η Χ.Α. αλλά ο Μπαντέμης ήταν εκείνος που έφυγε αηδιασμένος από αυτά που έβλεπε. Δυστυχώς οι αλήθειες καίνε  Ι. Γεωργιάδη !

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Ι. Γεωργιάδης, Λάρισα, 4/2/2016,  02:53 π.μ.

     Εξήγησα στο Καλέτζη ότι παίρνω με απόκρυψη για προσωπικούς λόγους αλλά το όνομα μου είναι αυτό που του είπα. Μπάτσικη η νοοτροπία του Καλέτζη και του Ηλικαόπουλου βλέπουν συνωμοσίες καλά να κάνουν αλλά εγώ δε κρύβομαι. Το ότι ο Ηλιακόπουλος απολογείται για τους Μπαντέμηδες δείχνει πόσο αξιολογεί το πτυχίο και τις σπουδές του στα θρανία. Ο Καλέτζης ξέρω σπάει πλάκα  πίνοντας τίλιο στη καρεκλίτσα του με καρό ρομπίτσα και παντοφλίτσες μαλακές. Είστε το χτες παουλάκια και είμαστε το αύριο. Ότι κι αν κάνετε πάμε για κυβέρνηση. Βρίστε μας σπιλώστε μας συκοφαντήστε μας αγκάθι στο μάτι σας θα είμαστε για πάντα. Και συ Καλέτζη ξεφτίλισες τους αγώνες σου με Μπαντέμηδες και Ρωμανούς και πες μας τέλος πάντων τι ψάχνεις στη ζωή σου εξόν από καμια πλατινένια πιστωτική με πολλά μηδενικά. Μάθαμε και για σένα τον «αγωνιστή» που κυκλοφορούσες με Ρολς Ρόις και δύο άσπρες Τζάγκουαρ  τα μάθαμε όλα πονηρίδη που μας το παίζεις αθώα περιστερά. Εγώ δουλεύω για να σπουδάζω και όλοι εσείς που κατηγορείτε τη Χρυσή Αυγή βολτάρετε με Ρολς Ροις. Άντε μπράβο όλα μαθαίνονται. Στον Ιόλα σπιτώθηκες μετά την αποφυλάκισή σου Τελάκη και σε καλοτάιζε η αδελφή με χρυσά κουτάλια νομίζεις ότι μπορείς να κρυφτείς Τελάκη; Εσύ και ο Ζάχος Χατζηφωτίου παρέα με τον Ιόλα και τη Μερκούρη άντε σε μάθαμε Τελάκη. Και πες στο φίλο σου τον (…) όταν του τα χώνω τηλεφωνικά να με ακούει και να μη με βρίζει γιατί όλα τα παραπάνω θα τα βγάλω φόρα παρτίδα. ΧΧΧ

Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη:

     Αγαπητέ κ. Ι. Γεωργιάδη έχω δει κι έχω δει παραληρήματα αλλά ...μεταμεσονύκτια και αχταρμά με ...Ρολλς Ρόις, Τζάγκουαρ και Ιόλα δεν έχω ματαδεί! Πρωτοτυπείτε, αλλά, προσέξτε μια μικρή λεπτομέρεια: ο Αλέξανδρος Ιόλας ...συνέπεσε να μεταστεί εις τας αιωνίους Μονάς το 1987 ενώ η ταπεινότητά μου απεφυλακίσθη το 1989. Προσέχετε λίγο για να έχει νοστιμιά το ...παραλήρημα και να μη πηγαίνει χαμένο! Καλό σας ξημέρωμα!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HΛΙΑΣ ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, 5/2/201613:08


Δεν έχω ανάγκη να απολογηθώ στο παραλήρημα  του χθαμαλού επιπέδου, ψευδεπίγραφου Ι. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ. Η ιστορία όμως σε μικρό χρονικό διάστημα θα στείλει στα αζήτητα τα θλιβερά εμέσματα του κόμματος της «μαύρης νύχτας» καθώς και όλη την λουμπερανία τους. Να του υπενθυμίσω ακόμα πως τον τελευταίο καιρό το κόμμα του θυμίζει εξαπτέρυγο του Σύριζα. Έως τη διάλυσή τους ο «βαρβαροειδής» ψευδεπίγραφος Ι. Γεωργιάδης μπορεί να ζει με τις γεμάτο φθόνο ψευδαισθήσεις του στρεφόμενος άστοχα κατά του «ασυμβίβαστου» Καλέντζη αλλά και των αποχωρούντων «Μπαντέμηδων» από τον όζοντα χώρο τους !

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.