Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ 
ΤΟΥ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟΥ 
ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ
ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ
ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
ΑΝΑΝΔΡΟΙ ΩΣ ...ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ!


Ο Μπαρμπαρούσης αγκαλιά με το μαχαιροβγάλτη Ρουπακιά.



     Ο Μπαρμπαρούσης, ο πατέρας του και η “πέτρα” του σκανδάλου, ο 26χρονος ξάδερφός του πήγαν σήμερα και ξυλοφόρτωσαν τον αστυνομικό, γιατί τόλμησε να του κάνει παρατήρηση για επικίνδυνη οδήγηση.

     Αναζητείται από την Αστυνομία ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Κώστας Μπαρμπαρούσης, ο 61χρονος πατέρας του, ο 26χρονος ξάδερφός του και δύο άγνωστοι συνεργοί τους, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και για παράβαση του Νόμου περί όπλων.

     Οι δράστες επιτέθηκαν στις δύο το μεσημέρι σε βάρος ενός νεαρού αστυνομικού και ενός ακόμη θαμώνα σε καφενείο στις Φυτείες Ξηρόμερου Αγρινίου και χρειάστηκε να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου νοσηλεύονται με τραύματα στο πρόσωπο και το κεφάλι από σιδηρολοστούς και σιδηρογροθιές!

     Όλα ξεκίνησαν στις τρεις τα ξημερώματα επί της Επαρχιακής Οδού Κατούνας- Ξηρομερίου, όταν ο 26χρονος ξάδερφος του βουλευτή της Χρυσής Αυγής πραγματοποίησε αντικανονική προσπέραση με το αυτοκίνητό του στον αστυνομικό, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει μεταξύ τους φραστικό επεισόδιο.

     Σήμερα και λίγο μετά τη μία το μεσημέρι, ο βουλευτής, μαζί με τον ξάδερφό του, τον πατέρα του και δύο αγνώστους μέχρι στιγμής συνεργούς τους, μετέβησαν με δύο αυτοκίνητα στο καφενείο του χωριού Φυτείες Ξηρόμερου Αγρινίου, όπου έπινε στην αυλή του καφενείου τον καφέ του ο νεαρός αστυνομικός, όντας εκτός Υπηρεσίας, καθώς εκεί είναι η ιδιαίτερη πατρίδα του και πραγματοποιούσε τις διακοπές του εκεί, μαζί με άλλα τέσσερα άτομα.

     Οι πέντε δράστες κρατόντας σιδηρολοστούς και φορώντας σιδηρογροθιές επιτέθηκαν στους θαμώνες και τραυμάτισαν με συνεχή χτυπήματα τον νεαρό αστυνομικό και έναν ακόμη θαμώνα, ενώ στη συνέχεια επιβιβάστηκαν και πάλι στα δύο οχήματά τους και τράπηκαν σε φυγή με αυτά.

     Από εκείνη τη στιγμή πραγματοποιούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους στα πλαίσια του αυτοφώρου, από την αυτεπάγγελτη δίωξη που τους ασκήθηκε. Ο μόνος που γλιτώνει το αυτόφωρο είναι ο βουλευτής για τον οποίο θα ακολουθηθεί η γνωστή διαδικασία άρσης της βουλευτικής του ασυλίας μέσω της Βουλής. Για τους υπόλοιπους που έχουν διαφύγει, οι αναζητήσεις συνεχίζονται στην γύρω περιοχή.


Γ. Σορ.


ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ

Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης, 23/8/2016, 11:11 π.μ.

Με βιασμένες συνειδήσεις από έναν παιδιόθεν βιασμένο κατά την συνείδηση επικεφαλής, οι χρυσαύγουλοι λειτουργούν με παραπαίουσα ψυχολογία τραβεστί, άνανδροι και ψυχοπαθείς, χτυπώντας όποιον βρίσκεται "κοντύτερά" τους, συμπεριλαμβανομένου -τη φορά αυτή- και ενός ατυχούς τροχονόμου ο οποίος έκανε παρατήρηση για την εγκληματική οδήγηση της συμμορίας των Μπαρμπα-μητρούσηδων, χτυπώντας τον και επιπίπτοντας -πάντοτε...-  ως αγέλη εναντίον ενός μεμονωμένου !

Το σκυλολόι της Χρυσής Πορδής δείχνει για πολλοστή φορά τον ανύπαρκτο ανδρισμό του, την ανύπαρκτη ηθική κρίση του, την ανύπαρκτη πολιτική κρίση του και την ανύπαρκτη συνείδησή του! Κυρίως, δείχνει πόσο σταθερά βάζει τη ταφόπλακα του ελλαδικού εθνικισμού!

______________________________________________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.