Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

ΤΡΙΜΠΟΥΡΔΕΛΟ
"Η ΑΣΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ"


     Ακριβώς απέναντι από τον "Άρειο Πάγο" στην είσοδο της οδού Παράσχου και λίγο πιο μέσα από την γωνία της με την οδό Λουκάρεως, βρίσκονται οι κάδοι απορριμμάτων στους οποίους το ...ανώτατο ακυρωτικό μας δικαστήριο πετά τα άχρηστα, έτσι κι αλλιώς, έγγραφά του! Βεβαίως, η παγκοίνως γνωστή διαδικασία απορρίψεως εγγράφων και δη υπηρεσιακών "ευαισθήτων" και διαβαθμισμένων είναι η υποχρεωτική, προηγουμένως, καταστροφή σε ειδικό καταστροφέα εγγράφων τον οποίο όλες, υποτίθεται, οι δημόσιες υπηρεσίες διαθέτουν.

Αρχιφύλακα  Δ. ...Παύλε του Δημητρίου εμείς σε καλύψαμε, εκείνοι;

     Αν και δε περνάμε συχνά από το συγκεκριμένο σημείο, περνώντας σήμερα βρεθήκαμε προ μεγάλης ...εκπλήξεως βλέποντας στο οδόστρωμα και στα πεζοδρόμια ακέραια, ολόφρεσκα, υπηρεσιακά διαβαθμισμένα έγγραφα προερχόμενα από τον Άρειο Πάγο και τα οποία είχαν εναποτεθεί πρόχειρα στους κάδους με αποτέλεσμα το ελαφρύ καλοκαιρινό αεράκι να τα διασκορπίσει σε όλη τη περιοχή.


     Σκύψαμε, διαβάσαμε και ...φρίξαμε, διότι όλα αυτά τα επίσημα υπηρεσιακά έγγραφα αναφέρονταν σε ειδικές μεταγωγές κρατουμένων, με τα ονόματά τους, τις υπηρεσίες και τα ονόματα των υπηρεσιακώς εμπλεκομένων, τα δρομολόγια και τις συνθήκες ασφαλείας κλπ κλπ κλπ που σε καμία περίπτωση μία σοβαρή Δικαιοσύνη δε θα εξέθετε σε δημόσια θέα και επικίνδυνη "άντληση πληροφοριών" από ασχέτους...

     Μας εντυπωσίασε το γεγονός ότι σε αυτά τα έγγραφα εμφανίζονται διάπλατα ονόματα αστυνομικών, οι βαθμοί τους, η υπηρεσία στην οποία υπηρετούν, οι κινήσεις τους και απορούμε για τη σοβαρότητα αυτής της "δικαιοσύνης" και των υπηρεσιών τους οι οποίες, πέραν των πολιτών των οποίων ευαισθητότατα προσωπικά στοιχεία που εκθέτουν ασύστολα, εκθέτουν, ομοίως και τα ίδια τα όργανά τους!

     Μετά απορούμε για την τελειότητα της πρόσφατης ληστείας τραπέζης της οδού Πανόρμου; Μα η οδός Πανόρμου απέχει μόνον τέσσερα τετράγωνα από τον Άρειο Πάγο και αρκεί μία βόλτα από τους κάδους απορριμμάτων του Αρείου Πάγου για να καταρτίσει κάθε ενδιαφερόμενος όλο το διάγραμμα λειτουργίας της ΕΛ.ΑΣ. με τα ονοματεπώνυμα των υπηρετούντων της!  

     ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΗΛΙΘΙΟΙ!





ΘΑ Γ ΜΑ - ΘΑ Γ ΜΑ!
Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΖΕΤΑΙ!


     Μία, μόνον, εργάσιμη ημέρα μεσολάβησε και φαίνεται ότι όχι μόνον μας διαβάζουν στον Άρειο Πάγο αλλά και σπεύδουν να ευθυγραμμισθούν με τα αυτονόητα!


     Στον ίδιο κάδο απορριμμάτων έφεραν, σήμερα, τα απορριπτόμενα έγγραφα από τη Γραμματεία του ανωτάτου ακυρωτικού μας δικαστηρίου ...ευπρεπώς ...κατεστραμμένα σε καταστροφέα εγγράφων, ...νοικοκυρεμένα σαν από τον κόφτη των ...λαχανικών της κουζίνας της κυρίας Προέδρου σε προσεκτική ...συσκευασία!


     Χαιρόμαστε για την πρόοδο των υπηρεσιών του Αρείου Πάγου και ελπίζουμε στην επόμενη έφοδό μας στους κάδους απορριμμάτων που εναποθέτει τα άχρηστά του να μην ανακαλύψουμε κανένα ...σουτιέν διότι, πλέον, θα καταφύγουμε σε ...χαρτορίχτρα!

Η Σ.Ο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.