Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΓΕΥΣΗ
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΡΩΤΕΣ
ΤΟΥ 
ΝΙΚΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

Εwald Althans

     Ο Ewald Althans ξεκινησε να γραφει την πολιτικη και προσωπικη του αυτοβιογραφια και την δημοσιευει αποσπασματικως. Επιφυλασσομενος, προφανως, δυσαρεστων εκπληξων σε  συνεργατες του κατα το παρελθον απεφασισε να μιλησει για ολους και για ολα, δημοσια..απροκαλυπτα. Οπως θα διαπιστωσετε δεν ειναι καθολου μια τυχαρπαστη φιγουρα. Ισως σε πολλους ..αμυητους στην Ελλαδα, ειναι ενα αγνωστο προσωπο. Για καποιους αλλους ειναι αρκετα γνωστο. Η λαικη θυμοσοφια επισημαινει οτι..οι αμαρτιες του παρελθοντος εχουν βαθειες ριζες.. Και οι σκιες τους γινονται εφιαλτες, οταν εγκαιρως δεν εξορκιζονται..
.
     Να τον γνωρισουμε.. Γεννηθηκε στα 1966 στην Βρεμη. Ο πατερας του, δημοσιος υπαλληλος, η μητερα του δασκαλα φιλελευθερων αποψεων. Στα 13 του χρονια θα βιωσει μια τραυματικη εμπειρια[[οπως εξομολογειται σε συνεντευξεις του]],η οποια  καθοριζει την πορεια του για δεκαετιες και  αναφυεται, ποτε κρυφα και ποτε φανερα... Θα υποστει σεξουαλικη κακοποιηση.. Στην νεανικη του ηλικια,στην δεκαετια του 80, θα συστοιχηθει,στο πλαισιο ψυχολογικων, πειραματικων δολιχοδρομιων, σε ..νεοναζιστικες γερμανικες ομαδες,οπως αυτες της WIKING JUGEND, και του Michael Kuehnen..αλλα και σε αρκετες αλλες. Με ανικανοποιητο  και ματαιοδοξο πνευμα,θα ενταχθει και απενταχθει απο ..νεοναζιστικα συνολα ,για να καταληξει στο τελος της δεκαετιας του 80 στον Καναδα....
.
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΠΙΔΗΜΟΥΝΤΕΣ ΕΝ ΜΟΝΑΧΩ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ..
.



     Εκει συνεργαζεται με τον αναθεωρητη Zuendel,και στις αρχες της δεκαετιας του 90,επιστρεφει στην Γερμανια,ως αντιπροσωπος του ευγενους Καναδου αγωνιστου.Εγκαθισταται στο Μοναχο.Ανοιγει εναν εκδοτικο οικο--σημειο αναφορας γερμανων και  μη εθνικοσοσιαλιστων, στην Herzog Heinrich--Strasse στο Μοναχο.Με την χρηματοδοτηση του Zuendel και Γερμανων του εξωτερικου..Επιδιδεται σε μια σειρα εντονων δρασεων,ταξιδευει απο την Ισπανια μεχρι την Ανατολικη Ευρωπη,και καθιερωνεται ως μια σημαντικη μορφη του λεγομενου γερμανικου,αλλα και ευρωπαικου, πατριωτικου χωρου.Διδει ιδιαιτερα εμφαση στην καλλιεργια διεθνων επαφων με ομοφρονες...τους οποιους φιλοξενει,.μεταξυ των οποιων και ο Ισπανος Pedro Varela..
.
.   Της θερμης του φιλοξενιας τυγχανουν ασφαλως και παρεπιδημουντα εν Μοναχω, πασιγνωστα αλλα και κατα καιρους ..μετα βδελυγμιας αποστασιοποιηθεντα, στελεχη της Χρυσης Αυγης,με την ηγεσια της οποιας διατηρει στενες,αριστες επαφες.Οπως καταγραφει ο ιδιος σε εμπιστευτικες εξομολογησεις του,στα 1993,μελη αντιπροσωπειας της Χρυσης Αυγης,στα οποια παρεχει φιλοξενια στο Μοναχο,ξυλοκοπουνται αγριως απο αναρχικους..
.
     Εκεινη την περιοδο, αρχας της δεκαετιας του 90,στην ατμοσφαιρα του γερμανικου εθνικου χωρου του Μοναχου,κυκλοφορουν  καταιγιστικως,διαφορες φημες.Περι της ομοφυλοφυλιας του Althans,περι των υπερπροστατευτικων σχεσεων του με ..πολυ νεαρους..περι του πολυτελους βιου του αλλα και περι περιεργων διασυνδεσεων του ..με γερμανικες και ξενες μυστικες υπηρεσιες..λογω του ..ευαλωτου των σεξουαλικων του τασεων..Θα πρεπει να σημειωσουμε οτι ,κατα την εκτιμηση μας, η ομοφυλοφυλια,ως μια ιδιορρυθμη και ατυχης γενετικη προδιαθεση,αν εκτραπει απο ενα αυστηρως διακριτο προσωπικο  πλαισιο,και χρησιμοποιηθει ανοικεια και εξουσιαστικα σε πολιτικες ομαδες,η,μετατραπει σε δημοσιο φερεφωνο των φορεων τους,ως γενικευμενο κοινωνικο ιδανικο,τοτε καθιστα κινδυνο..
.
  Στην αναφερομενη περιοδο η Χρυση Αυγη και ο Νικολαος Μιχαλολιακος δεν παραλειπουν να εκθειαζουν στο περιοδικο τους, ως λαμπρο γερμανο Συναγωνστη..τον Althans και να διατηρουν ισχυρους δεσμους και επαφες. Ευλογουν..ταξιδια αντιπροσωπειων του κομματος, για αναθερμανση των ..συντροφικων δεσμων...Ενω ο Althans θετει στα 1994 υποψηφιοτητα με το[[βασει δικαστικων αποφασεων του Ανωτατου,,Γερμανικου Συνταγματικου Δικαστηριου ,το 2003]]πληρως ελεγχομενου απο τις κρατικες υπηρεσιες NPD..[[Nationaldemokratische Partei Deutschlands]].Ενα κομμα,με το οποιο,η Χρυση Αυγη και ο Νικος Μιχαλολιακος ετρεφαν τρυφερο κλιμα αγαστης συμπραξεως.

Ο Μιχαλολιακος συντροφικως αγκαλια και με τον Udo Voigt Ευρωβουλευτη του NPD 
και Προεδρο του, απο το 1996 μεχρι το 2011 
Το NPD αποτελει ενα θυγατρικο υποκαταστημα της γερμανικης μυστικης υπηρεσιας Verfassungsschutz


     Στις αρχες του 1993,ο Zuendel εμφανως ενημερωθεις και πεισθεις για τις παγκοινως διαθρυλουμενες ..εκτροπες του Althans διακοπτει την συνεργασια μαζι του,και ο γερμανος επαγγελματιας ..νεοναζι αρχιζει να αντιμετωπιζει οικονομικες δυσκολιες..Οι κυκλοι των εθνικοσοσιαλιστων του Μοναχου και της Γερμανιας ,εκδηλωνουν στο προσωπο του, μια δραματικη δυσπιστια..Ο Althans αισθανεται απομονωμενος.Προβαινει σε διαφορες αξιοσημειωτες πρωτοβουλιες,τις οποιες θα διαβασετε..
.
.   Ομως πριν προχωρησουμε σε αγνωστες,για το ελληνικο αναγνωστικο κοινο, αποκαλυψεις,να μνημονευσουμε τα λογια του ιδιου του Althans,σε προσφατη συνεντευξη του,δημοσιευθεισα στο ιστολογιο του,οπου μεταξυ αλλων τονιζει,οτι ηδη απο το 1990,..αισθανονταν την αναγκη..να εκφρασει και εξεφραζε, εμπρακτως την ομοφυλοφυλια του,αν και την εκρινε ασυμβατη με το πνευμα του εθνικοσοσιαλισμου..Καταληγοντας στην ομολογια,οτι χρησιμοποιησε τον εθνικοσοσιαλιστικο χωρο, σε μια φαση της ζωης του,για να προβαλλει την ρηξικελευθη,αντισυμβατικη ματαιοδοξια του..
.
ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ  ΜΙΑ ΚΑΥΤΗ  ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ  ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣΥΠΗΡΕΣΙΑΣ....
.
     Στις 10 Ιουλιου 1995 το Spiegel σε εκτενες ρεπορταζ και επικαλουμενο απορρητες πηγες της Verfassungsschutz,μιας ειδικης υπηρεσιας προστασιας του πολιτευματος,ενα ειδος ΕΥΠ,..καρφωνει  τον Althans σαν κοινο, εγκαθετο πρακτορα,προβοκατορα των μυστικων καθεστωτικων υπηρεσιων στον γερμανικο και διεθνη εθνικοσοσιαλιστικο χωρο...οταν πια,ο..μυθος του εχει αποδομηθει...Οι καταγγελιες θα φθασουν σε δικαστικο ακροατηριο του Μοναχου  ,την 1η Αυγουστου 1995,οπου ο Althans ,αν και παρων θα αποφυγει να τοποθετηθει.Η μομφη θα αμφισβητηθει απο το δικαστηριο,λογω ελλειψεως στηριξεως της ,απο στελεχη της Verfassungsschutz..Oμως ,παρα ταυτα....
.
     Συμφωνα με δημοσιευματα της Berliner Zeitung[[2η Αυγουστου 1995]], και [[ Frankfurter Rundschau 2η Αυγουστου 1995]]ο τοπικος Διευθυντης της βαυαρικης, γερμανικης μυστικης υπηρεσιας προστασιας του πολιτευματος,Gerhard Forster,ανεφερε τα εξης καταπληκτικα.....Ο Althans ,με συναντησε στις 23 Φεβρουαριου 1994,και εξεδηλωσε την θεληση του να αποχωρησει απο τον..νεοναζιστικο χωρο,πραγμα το οποιο σκεπτονταν απο το 1990,και την προθυμια του,να παραδωσει στις αρμοδιες αρχες,εγγραφα,στοιχεια ,ονοματα και διευθυνσεις[[5.000 τον αριθμο]] απο τις επαφες του με ντοπιες αλλα και διεθνεις πολιτικες προσωπικοτητες και οργανωσεις..τις οποιες ειχε φακελλωμενες...με ανταλλαγμα να λαβει απο την υπηρεσια 360.000 μαρκα..Kαι συμπληρωνει ο Forster..Εγινε και δευτερη συναντηση μαζι του,στις 10 Μαρτιου 1994,αλλα η υπηρεσια,ηρνηθη την προσφορα του....Την δηλωση--καταθεση του βαυαρου Διευθυντου της γερμανικης..ΕΥΠ..ουδεποτε διεψευσε ο Althans..Προφανως οι καυτες συνομιλιες του,με κρατικους πρακτορες πρεπει να θεωρουνται..μαγνητοφωνηθεισες.
.
ΟΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ALTHANS...
.
     Στα 1995 ο γερμανος επαγγελματιας ..νεοναζι αντιμετωπιζει δικαστικες εμπλοκες,λογω της..βλακωδους[[οπως χαρακτηρισε ο ιδιος]]συμμετοχη του σε ενα στημενο ντοκιμαντερ της γερμανικης κρατικης τηλεορασεως..[[Beruf Neonazi]],οπου δια της γνωστης τηλεκοπτοραπτικης..θα προκυψουν κατηγοριες σε βαρος του..για εγκληματα γνωμης..αμφισβητησεως του ολοκαυτωματος.Οι κακες γλωσσες κανουν ,συνεκδοχικως, λογο για ..τιμωρητικο αδειασμα σε ενα καμενο χαρτι...Με συνεπεια ,την φυλακιση του για δυομιση χρονια..Στα 1997 αποφυλακιζεται ,αποκηρυσσει σταδιακως, τον ..ναζισμο και στρεφεται σε αλλου τυπου ..καλλιτεχνικες δρασεις...
.
ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΙΚΩΝ ΟΡΓΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΡΠΝΑ....
.

     Μεχρι και σημερα ο Althans..πληρως και εκουσιως ..αποναζιστικοποιηθεις,ασχολειται επαγγελματικα με την διοργανωση ομοφυλοφυλικων οργιων και εκδηλωσεων.Προπαγανδιζει την ομοφυλοφυλια και συχνα βρισκεται στους δρομους σε διαδηλωσεις και δημοσιες πρωτοβουλιες,καλωντας τους ενδιαφερομενους να ντυθουν και να γδυθουν..σεξι..και να συμμετασχουν σε ..ακολασιες..Δινει συνεντευξεις,καταδικαζοντας το ...ναζιστικο παρελθον του..και αποτελει ενα απο τα γνωστοτερα νουμερα της προπαγανδιστικης και εμπορικης εκμεταλλευσεως του ανορθοδοξου ,ομοφυλοφυλικου πανσεξουαλισμου...Μια πραγματι αλλοπροσαλλη και εντυπωσιακη διαδρομη ζωης,ενος ανθρωπου,ο οποιος εζησε ενα μεγαλο διαστημα του βιου του,με δυστυχη διχασμενη συνειδηση και διαμελισμενη ταυτοτητα..
.
     Τα ακολουθα ερωτηματα παρουσιαζουν ευλογο δημοσιογραφικο και ιστορικο ενδιαφερον..

Εwald Althans - Νικόλαος Μιχαλολιάκος
Το συναίσθημα δεν κρύβεται...


ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ....
.
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΤΟΣ, ΟΠΟΥ Ο EWALD ALTHANS..ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ,ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ......
.
     ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ,,Η,,ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥ..ΕΥΑΛΩΤΟΥ ΒΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΩΣ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΟΥ EWALD ALTHANS ,ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΕΠΙΣΗΜΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ..ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΣΤΕΛΝΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ..
.
     ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ..Η..ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ALTHANS ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ...
.
     Προφανως, τα ερωτηματα εμπεριεχουν και ρητορικο χαρακτηρα..Ο χρονος και η εξελιξη της ζωης ειναι οι μεγιστοι Κριτες..Οι καραμπινατες διαχρονικως και τραγικως εσφαλμενες, πολιτικες επιλογες απρονοησιας και αβελτεριας, του αρχηγου της Χρυσης Αυγης,συνθετουν μια αδιασπαστη αλυσιδα θεαματικων κυβιστησεων και ευτελιστικων αυτοακυρωσεων,η οποια αποκορυφωνεται με την δημοσια αναληψη πολιτικης ευθυνης για μια φρικτη ανθρωποκτονια,και την κοινοβουλευτικη  κηλιδωση και στραγγαλιστικη εγκιβωτιση, ενος ιστορικου πολιτικου χωρου...ΟΥΔΕΝ ΕΔΙΔΑΧΘΗ..ΟΥΔΕΝ ΕΛΗΣΜΟΝΗΣΕ..

                                                             ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΑΓΟΣ




ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΤΗΣ Σ.Ο.


     Το «Ελληνικόν Εθνικό Κοινωνικό Καθίδρυμα», συντασσόμενο πλήρως με τις τοποθετήσεις του αγαπητού Συναγωνιστή και συντάκτη του παραπάνω κειμένου Αποστόλου Λαγού, επισημαίνει την βλαπτική επίδραση των διαφόρων μεταπολεμικών, δήθεν «εθνικοσοσιαλιστικών», συμμοριών, οργανώσεων, κομμάτων και λοιπών γκροπούσκολων, τα οποία ως κατασκευάσματα της μετά-Γιάλτα παραπαίουσας Ευρώπης έδρασαν ως συστημικοί προβοκάτορες εναντίον του Εθνικοσοσιαλιστικού Ιδεώδους!


     Η γκροτέσκα καρικατούρα της "Χρυσής Αυγής" απαρτιζόμενη μέχρι την κοινοβουλευτοποίησή της μόνον από νεαρούς και με τα θηλυκά μέλη αποθαρρυνόμενα συστηματικά από την "ιερή Πύλη" της, παραμένει αδρή σε όλους όσους παρακολουθήσαμε από την ίδρυσή της αυτή την λίαν ΑΜΦΙλεγόμενη αγέλη! Και αυτή η γκροτέσκα καρικατούρα μιας "ανδρο"-κρατούμενης "Χρυσής Αυγής", σε συνάρτηση με την σεξιστική ενοχική "ρητορική" της εναντίον κάθε απαρέσκοντος τον οποίο εμπαθώς "στόλιζαν" (και... "στολίζουν") με επίθετα απαξιώσεως του ανδρισμού, ήσαν οι καραμπινάτες ενδείξεις ότι οι "ιδιαιτερότητες" του Althans και όχι η ανύπαρκτη "ιδεολογία" του ήσαν αυτές που συγκινούσαν τους εν Αθήναις "ομολόγους" του!   



     Οι διάφοροι ΑΜΦΙλεγόμενοι Althans, Μιχαλολιάκοι κλπ, οι οποίοι τελικώς, απεδείχθησαν εντελώς ξένοι προς τον Εθνικοσοσιαλισμό, παραμένουν ως στίγματα ανεξίτηλα μιας εποχής στερημένης Αξιών, χαμένης μέσα στη ψυχοπνευματική ανισορροπία και ανωμαλία!


     Ως εκ τούτου, παραμείναμε σκληρά επικριτικοί έναντι εκείνων οι οποίοι θέλησαν να διασκεδάσουν την κενότητά τους επικαλούμενοι την ιδιότητα του "Εθνικοσοσιαλιστή" μη όντες τίποτε παραπάνω από "τενεκέδια" χρήσιμα για το παρακμιακό σύστημα των μεταπολεμικών αντιφασιστικών δημοκρατιών. Και η αντιπάθεια όλων αυτών των Althans-ικών και Μιχαλολιακ-ικών 'σκευασμάτων' της μεταπολεμικής διαστροφής αποτελεί ακόμη μία επαλήθευση ότι κινούμεθα στο σωστό δρόμο!



     Και το «Ελληνικόν Εθνικό Κοινωνικό Καθίδρυμα», έχοντας διαγνώσει προ πολλών δεκαετιών τη μοιραία διαστροφική κατάληξη  του “Dna” των δημοκρατικών Κοινωνιών, στάθηκε από την ίδρυσή του αντιμέτωπο με τον σχηματισμό ανοιχτών «φορέων» Εθνικοσοσιαλιστικών ...τιτλοφορήσεων θεωρώντας ότι η υπηρέτηση των επιταγών της Λευκής Φυλής είναι δυνατή μόνον από «εφαλτήρια» ικανά να ελέγχουν την καθαρότητα των ιδίων αυτών δυνάμεων και συνθέσεων, άλλως κινδυνεύουν από Althansοποιήσεις και Μιχαλολιακοκαταλήξεις!



     Για το «Ελληνικόν Εθνικό Κοινωνικό Καθίδρυμα» σημασία δεν έχει η λύτρωση των πλείστων ηλιθίων από τα λάθη τους τα οποία είναι καταδικασμένοι να επαναλαμβάνουν αλλά η παροχή του δικαιώματος του «ΕΥ ΖΕΙΝ» στους ολίγιστους σκεπτομένους όπου και εάν αυτοί υπάρχουν και αναπτύσσονται. Γι αυτό και εμμένουμε στο υγιές Εθνικοσοσιαλιστικό Ιδεώδες της φυσιοκεντρικής προσεγγίσεως της ζωής!


     Γι αυτό και θα συνεχίσουμε να παραμένουμε επικεντρωμένοι στους κανόνες Εθνικοσοσιαλιστικού βίου, χωρίς προκαταλήψεις εναντίον ουδενός και ουδεμιάς επιλογής, αρκεί κάθε τι από αυτά να μη θίγει την αισθητική του δικού μας βίου. 


     Διότι τον Εθνικοσοσιαλισμό δεν τον απασχολούν τα ιδιαίτερα ενός εκάστου εάν και εφ'  όσον οι πάντες σέβονται την αισθητική των πάντων με τα "κατ'  ιδίαν" παραμένοντα όπως αυτά εξ ορισμού θεωρούνται!
 Η Σ.Ο.





ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ


Γ. Πισ. 27/8/2016, 03:51 π.μ.

     To θέμα με το Μιχαλολιάκο βρομάει από το καιρό των περίφημων καταθέσεων του με τις οποίες κάρφωνε ανοιχτά ονόματα συντρόφων του (δεκαετία 70). Μετά δημοσιεύτηκε και το έγγραφο της ΚΥΠ. Τώρα ο κ. Λαγός δίνει μια τραγική συνέχεια σε αυτό που όλοι φανταζόμασταν για το Μιχαλολιάκο και πιστεύω ότι μπαίνουμε σε ένα πολύ σοβαρό "κεφάλαιο" του ρόλου του Μιχαλολιάκου που εξηγεί πολλά. Τίποτε τυχαίο.

Απάντηση Σ.Ο.:

     Με εξαίρεση το έγγραφο της Κ.Υ.Π. (που φέρει υπογραφή "Αεράκης") και το οποίο είναι πλαστό κατασκευασμένο από "κάποιον" ο οποίος θέλησε να σκορπίσει ...σύγχυση προς ίδιον όφελος (εννοείτε, φανταζόμαστε...) έχετε δίκιο σε όλα τα υπόλοιπα.

_________________________________________________________________________________

Κ. Γιαννόπουλος, 27/8/2016, 06:21 π.μ.

     Αυτό δεν ήταν ποτέ κίνημα αλλά γκέι πράιντ. Το θυμάμαι από το 90 όταν μπήκα και βγήκα την ίδια μέρα.Κρίμα για κάποιους σωστούς που βρέθηκαν εκεί μέσα.

_________________________________________________________________________________

Βα. Βα. 27/8/2016, 06:28 π.μ.

     Η ΣΟ δεν έβαλε επίλογο αλλά ταφόπλακα. Τραγικός ο Μιχαλολιάκος θα μείνει στην ιστορία σαν ο άθλιος των Αθηνών με Αγιάννηδες όσους τον εμπιστεύτηκαν.

_________________________________________________________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.