Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

ΣΤΕΓΗ ΑΣΤΕΓΩΝ :  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

     Και εγώ όταν διάβασα για την Στέγη Αστέγων ήθελα να προστρέξω να βοηθήσω. Ωστόσο κάτι στην μεθοδολογία ("φέρτε εργαλεία, κασμάδες, φτιάρια, σακούλες" κλπ.) φώναζε από μακριά Χ.Α.

     Ως  πρώην μέλος στην Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής είχα λάβει μέρος σε διάφορες δράσεις εκκαθάρισης βιοτόπων κλπ. π.χ. Βραυρώνα. Πάντα φυσικά οι φωτογράφοι και οι εικονολήπτες-βιντεοσκόποι ήταν περισσότεροι από τους συμμετέχοντες στην δράση -για λόγους προπαγάνδας και για να έχει ο άθλιος κάθε γραμματέας της τοπικής τεκμήρια ότι η τοπική του λειτουργεί άψογα και να δικαιολογεί τον κομματικό μισθό του...

     Προσπάθησα λοιπόν να εντοπίσω ποιοι την διοργανώνουν και εάν η Χ.Α. κινεί τα νήματα.

[παρένθεση: ο σχολιαστής μακριά από το Βοτανικό,  28/7/2016, 19:20 μ.μ.μάλλον έχει καλή πληροφόρηση]

     ΚΑΙ ΝΑΙ, Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ "ΕΘΕΣΕ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ" ΤΗΝ ΣΤΕΓΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ.

     Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ, ΑΝΑΛΥΣΗ, ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ, ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

     (την οποία πρέπει να "ξέρετε πως να την διαβάζετε" και θα σας αποκαλύψει τα πάντα, π.χ. όσον αφορά στην σκοπιμότητα των ερωτήσεων που κατατίθενται στο κυνοβούλιο αλλά και στην Περιφέρεια (ως συντάκτις μιας δεκάδας κοινοβουλευτικών ερωτήσεων επί θεμάτων Ανατολικής Αττικής -αμισθί- όσο διάστημα ήμουν εκεί απέκτησα κάποια γνώση επί του αντικειμένου και των σκοπιμοτήτων που υποκρύπτουν οι κοινοβουλευτικές ερωτήσεις, αυτό φυσικά αφορά όλα τα κόμματα, όχι μόνο την Χ.Α.)

     Λίγοι γνωρίζουν, και εγώ καιρού και αφού είχα αποχωρήσει το πληροφορήθηκα, ότι οι κοινοβουλευτικές ερωτήσεις αμείβονται με το κομμάτι -70 ευρώ είναι η ταρίφα-), το θέμα το έχουμε ξαναθίξει, είναι ένα επιπλέον χαρτζηλικάκι για τους 300 βολευτικούς κύνες.

     Κατέθεσε λοιπόν η Ελληνική Αυγή για την Αττική ερώτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο με την οποία "θέτει υπό την προστασία της την Στέγη Αστέγων. Σας αποστέλλω την ερώτηση και νομίζω περαιτέρω σχολιασμός περιττεύει για τους νοήμονες. Είναι η συνήθης, η μοναδική θα έλεγα, πρακτική του κώματος αυτού να κινείται κατ' αυτόν τον τρόπο, διότι αδυνατεί ούτε και θέλει να δημιουργήσει "κινήματα από τα κάτω".

      Και έτσι "τρώει τη σκόνη" των αναρχικών όσον αφορά στον ακτιβισμό... Και όπως είπαμε, πάντα στις "κινηματικές" δράσεις της Χ.Α. περισσότεροι είναι οι φωτογράφοι που πρέπει να "πολλαπλασιάσουν τους άρτους" και να δείξουν πανοπτικά πλάνα  με κατάλληλη χρήση των εργαλείων του photoshop και εικονική μεγέθυνση των χώρων παρά οι συμμετέχοντες...

    ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΓΗ ΑΣΤΕΓΩΝ (ΣΤΗΣΙΜΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗΣ, ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΛΠ. "ΦΩΝΑΖΟΥΝ" Χ.Α.)

Καρύδη Κυριακή


ΟΧΙ στους Έλληνες αστέγους είπαν οι λαθρολάγνοι της Δούρου: Μόνο η Ελληνική Αυγή στήριξε την πρωτοβουλία κατοίκων του Βοτανικού για δημιουργία εστίας αλληλεγγύης στην Ιερά Οδό 114

Σάββατο, 30 Ιουλίου 2016 - 20:02


Στην πρόσφατη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Αττικής, η "Ελληνική Αυγή για την Αττική'' έφερε ψήφισμα συμπαράστασης και έμπρακτης στήριξης προς την προσπάθεια που ξεκίνησαν κάτοικοι της περιοχής του Βοτανικού και τρεις σύλλογοι προς στήριξη των αναξιοπαθούντων Ελλήνων.

Πρόκειται για μία αξιέπαινη πρωτοβουλία που αφορά στέγαση και σίτιση Ελλήνων συμπολιτών μας που πλήττονται από τις συνέπειες την ανθελληνικής μνημονιακής πολιτικής στο κτίριο επί της Ιεράς Οδού 114 στον Βοτανικό χωρίς καμία στήριξη από την πολιτεία.

Η προσπάθεια της παράταξης μας έπεσε στο κενό και μάλιστα απορρίφθηκε ομόφωνα από όλες τις παρατάξεις του "συνταγματικού τόξου" την ίδια στιγμή που και η περιφέρεια Αττικής παρέχει κατ' εξακολούθηση προκλητικά προνόμια στους λαθρομετανάστες που έχουν κατακλύσει την πατρίδα μας!

Ακολουθεί το σχετικό κείμενο:



Θέμα: «Ψήφισμα και λήψη απόφασης για την στέγαση και σίτιση αναξιοπαθούντων Ελλήνων στο κτίριο της Ιεράς Οδού 114 στον Βοτανικό»

Προς : Πρόεδρο περιφερειακού συμβουλίου, κα Περιφερειάρχη, όλες τις παρατάξεις

Όπως είναι ήδη γνωστό στο κτίριο της Ιεράς Οδού 114 στον Βοτανικό, έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετές ημέρες προσπάθεια κατοίκων της περιοχής και τριών τουλάχιστον συλλόγων προκειμένου να δημιουργηθεί χώρος στέγασης και σίτισης Ελλήνων αναξιοπαθούντων οι οποίοι έχουν υποστεί τις συνέπειες των λεγόμενων μνημονιακών πολιτικών.

Πρόκειται για μία αξιέπαινη προσπάθεια η οποία αποδίδει καρπούς, αφού στεγάζονται ήδη συμπολίτες μας εκεί ενώ καθημερινά σιτίζονται δεκάδες Έλληνες χωρίς σημειωτέον να υπάρχει καμία έμπρακτη συμπαράσταση από την πολιτεία.

Ζητάμε από το περιφερειακό συμβούλιο Αττικής να δηλώσει την συμπαράσταση του σε αυτή την ανθρωπιστική προσπάθεια και αντίστοιχα την περιφερειακή αρχή να συνδράμει με κάθε δυνατό τρόπο στην υλική υποστήριξη αυτής της ενέργειας.

«Ελληνική Αυγή για την Αττική»



Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ochi-stous-ellhnes-astegous-eipan-oi-lathrolagnoi-ths-dourou-mono-h-ellhnik#ixzz4G710cK00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.