Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΡΩΕΙ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΗΣ

Ο Μπαρμπαρούσης 
αγκαλίτσα με το δολοφόνο-μαχαιροβγάλτη Ρουπακιά

     "O ήδη υπόδικος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Κώστας Μπαρμπαρούσης, συγκρότησε πολυμελή συμμορία 5 ατόμων και επιτέθηκαν όλοι μαζί με λοστάρια και άλλα όπλα σε έναν τροχονόμο ο οποίος, προηγουμένως, είχε κάνει παρατήρηση για επικίνδυνη οδήγηση σε κάποιο άτομο της εν λόγω συμμορίας! Ο ατυχής τροχονόμος μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο κεφάλι σε νοσοκομείο του Αγρινίου.  Το επεισόδιο σημειώθηκε σε καφενείο στην περιοχή Φυτείες Αγρινίου όπου το ανυποψίαστο θύμα ξεκουράζονταν .

     Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στο agriniopress.gr ο υπόδικος Κώστας Μπαρμπαρούσης έβριζε και απειλούσε κατά την ώρα της αποχώρησης του από το σημείο του επεισοδίου στο καφενείο, που βρίσκεται στην πλατεία του χωριού.

     Επί τόπου βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις με επικεφαλής τον διοικητή του Α.Τ. της Κατούνας.

     Ταυτόχρονα, συνεχίζονται οι αστυνομικές αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ατόμων της συμμορίας του υπόδικου βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κώστα Μπαρμπαρούση που εμπλέκονται στην εγκληματική επίθεση εναντίον του μεμονωμένου τροχονόμου που σημειώθηκε στις Φυτείες και οι οποίοι, ήδη, κατηγορούνται για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών, παράνομη οπλοχρησία και οπλοφορία.


     Πλέον η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει τα στοιχεία όλων των εμπλεκόμενων και όπως προκύπτει πρόκειται για τον υπόδικο βουλευτή της Χρυσής Αυγ’ης Κώστα Μπαρμπαρούση, τον 61χρονο πατέρα του και τρία αδέρφια ηλικίας 26, 25 και 22 ετών, που, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, Agrinionews, είναι και συγγενείς του Κ.Μπαρμπαρούση. Στην οικία αυτών των αδερφών στο χωριό Μπαμπίνη έγινε χθες βράδυ έφοδος κλιμακίου αστυνομικών της Ασφάλειας Μεσολογγίου και της Ασφάλειας Αγρινίου παρουσία δικαστικού λειτουργού. Αποτέλεσμα ήταν η σύλληψη του 56χρονου πατέρα των τριών καταζητουμένων νεαρών καθώς στο σπίτι τους εντοπίστηκαν παρανόμως κατεχόμενα αντικείμενα εμπίπτοντα στο νόμο περί όπλων. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων."


     Τους τροχονόμους τους έχουν σεβαστεί ακόμη και οι αναρχικοί κατά την διάρκεια των κινητοποιήσεων τους και εάν προσέξει κανείς, ακόμη και στις ταραχώδεις εκδηλώσεις του κέντρου των Αθηνών όπου αστυνομικά οχήματα πυρπολούνται θα δει ότι όπου εντοπίζεται τροχονόμος, οι αναρχικοί του δίνουν την ευκαιρία να απομακρυνθεί! Δυστυχώς, η συμμορία των χρυσαυγιτών υποδίκων κατάφερε να ξεπεράσει σε εγκληματικότητα ακόμη και αυτούς τους αναρχικούς εξαντλώντας τη ψυχοδιαστροφική παρακτροπή της σε βάρος ενός ανυποψίαστου τροχονόμου ο οποίος έπινε αμέριμνος τον καφέ του σε ένα επαρχιακό καφενείο και που, απ΄ ό,τι λέει η μικρή τοπική κοινωνία του Αγρινίου, είχε εκδηλωθεί και υπέρ της ...Χρυσής Αυγής!


Οι απομένοντες οπαδοί της Χρυσής Αυγής.

     Εδώ κι ένα χρόνο είναι γνωστή σε όλους η τραγική συρρίκνωση που υφίσταται το μόρφωμα της Χρυσής Αυγής εξ αιτίας των ψυχοπαθητικών συμπεριφορών της ηγεσίας της της οποίας, όμως, το υστερικό κρεσέντο κανείς δε φαντάζονταν ότι θα άγγιζε τα θλιβερά όρια του τελευταίου περιστατικού με πρωταγωνιστή τον αμφιλεγόμενο βουλευτή της ο οποίος επιδίδεται σε υστερικές υπερεθνικιστικές κορώνες ενώ ο ίδιος είναι παντρεμένος με ...Μεξικάνα!

Η κατάρα της συρρίκνωσης του 7%

     Τον τελευταίο χρόνο παρατηρούμε τις τοπικές οργανώσεις της Χρυσής Αυγής να αδειάζουν η μία μετά την άλλη και κάμποσες από αυτές να "κατεβάζουν ρολά" ενώ το ίδιο το μόρφωμα παραμένει υπό την πλήρη αδράνεια μιας σκιάς του εαυτού του, όμως ποτέ δε περιμέναμε η απόγνωση στους κύκλους της -και μάλιστα τους ηγετικούς- να φτάσει σε εκδηλώσεις κτηνωδίας όπως αυτή της δολοφονικής κακοποίησης ενός τροχονόμου ο οποίος είχε την ατυχή έμπνευση να ασκήσει το υπηρεσιακό καθήκον του προστατεύοντας ανθρώπινες ζωές!


Τσίμπησε και τα άτοκα "δάνεια" του δημοσίου που αρχικά είπαν ότι δε θα έπαιρναν...

     Η Χρυσή Αυγή τελεί υπό σχιζοφρενή πανικό και αυτό είναι το μόνο εμφανές! Γνωστού όντος ότι η ΕΛ.ΑΣ. αποτελεί την βασική "δεξαμενή" των ψηφοφόρων της η απρόκλητη επίθεση της συμμορίας Μπαρμπαρούση εναντίον ενός μέλους της ΕΛ.ΑΣ. το οποίο, μάλιστα, διάκεινταν και φιλικά προς τη Χρυσή Αυγή, τεκμηριωνει την σχιζοειδή εξέλιξη συμπεριφοράς της ηγεσίας αυτού του εκτροφείου παραβατικών παραφρόνων οι οποίοι επαναλαμβάνουν τον ίδιο κανόνα από την ίδρυση της Χρυσής Αυγής: Να επιτίθενται δολοφονικά εναντίον όχι των πραγματικών εχθρών του εθνικισμού αλλά εναντίον όσων βρίσκονται "εγγύτερα" στη Χρυσή Αυγή, όπως στο παρελθόν διέπραξαν ακόμη και εναντίον στελεχών τους (Γ. Ζαφειρόπουλος κλπ κλπ) ή άτομα του εθνικιστικού χώρου (Α. Χάμος κλπ κλπ).


Η συμμορία εν δράσει 

     Θα μπορούσαμε να σκεφθούμε ότι η τακτική της Χρυσής Αυγής να επιτίθεται με δολοφονικές προθέσεις εναντίον όσων βρίσκονται "κοντύτερά" της είναι θείο δώρο και ο καλύτερος τρόπος ώστε να εξοντωθούν από μόνοι τους οι ολετήρες του ελλαδικού εθνικισμού αλλά και να διδαχθούν όσοι πλησιάζουν τη Χρυσή Αυγή το τι τους περιμένει. Και δε το κρύβουμε ότι η σχιζοειδής συμπεριφορά του άθλιου αυτού κομματικού μορφώματος μας διασκεδάζει... Όμως απορούμε με την ανοχή των Αρχών απέναντι της με αποτέλεσμα να παρατηρούμε αγκαλιασμένους τους μαχαιροβγάλτες της Χρυσής Αυγής με τους βουλευτές της να προβαίνουν και σε εγκληματικές ενέργειες ακόμα και σε βάρος οργάνων του ίδιου του κράτους που τους υποθάλπει και κατευθύνει!


Ο κλαρινογαμπρός των ουζερί στη μάχη με τα μπυρόνια.

     Μετά το συγκεκριμένο δολοφονικό περιστατικό του Αγρινίου τόσο ο ατυχής τροχονόμος όσο και οι πανύβλακες οι αστυνομικοί-ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής ξέρουν τι τους περιμένει εάν και εφ' όσον το μόρφωμα αυτό των σχιζοφρενικών καταλάβει την εξουσία... Καιρός, λοιπόν, είναι όλοι να σκεφθούν τις τραγικές επιπτώσεις όχι αναμένοντας εκείνη την ώρα (που, ουδέποτε θα έρθει) αλλά όσο η Χρυσή Αυγή συνεχίζει να τσιμεντώνει τη ταφόπλακα του εθνικισμού σε τούτο το τόπο!


Το εργαλείο του κολλητού του Μπαρμπαρούση
μαχαιροβγάλτη-δολοφόνου Ρουπακιά

     Αυτά τα δήθεν "διωκόμενα" χρυσαυγίτικα κτήνη τα οποία όλα είναι υπόδικα και όλα κυκλοφορούν ελεύθερα και ανενόχλητα μαζύ με τον μαχαιροβγάλτη τους τον Ρουπακιά που περιφέρει στη πλάτη του ένα πτώμα, απολαμβάνοντας τη πρωτοφανή ασυλία του συστήματος, υπογραμμίζουν την χρησιμότητα των ηλιθίων αβανταδόρων του συστήματος το οποίο ναι μεν θα τα εξοντώσει αφού, όμως, εκπληρώσουν το μίσθαρνο έργο τους!


Τα θύματα μιας θεοσκότεινης διπλής δολοφομνίας
που έκανε πολλούς να συγκινηθούν υπέρ της Χρυσής Αυγής

     Επιπλέον, οι δυο αδικαίωτοι δολοφονημένοι χρυσαυγίτες του Νέου Ηρακλείου των οποίων τους δολοφόνους ομολογεί ότι γνωρίζει τόσο η Χρυσή Αυγή όσο και το ίδιο το κράτος (οποία σύμπτωση!) και οι οποίοι παραμένουν επιμελώς ακατονόμαστοι από τη Χρυσή Αυγή και ασύλληπτοι από το κράτος, πολλαπλασιάζουν τα αμέτρητα ερωτηματικά για τα "εργα και τις ημέρες" της Χρυσής Αυγής και επιπροστίθενται στη βαρύτατη προβληματική μας για τη "πορεία" του μορφώματος!


Οι χρήσιμοι ηλίθιοι των ηγητόρων χρησιμότερων ηλιθίων

     Το εγκληματικό περιστατικό της κακοποίησης του τροχονόμου από τη "παρέα" του Μπαρμπαρούση συνιστά απόπειρα ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως υπό ιδιαζόντως ειδεχθείς συνθήκες (χτυπήματα με λοστάρια στο κεφάλι), σύσταση και ΣΥΜΜΟΡΙΑ (όπου οι δράστες είναι πολλοί και ειδικά οργανωμένοι για τη διάπραξη του εγκλήματος...) και επίθεση εναντίον αστυνομικού οργάνου  κλπ κλπ, δηλαδή, μία καραμπινάτη υπόθεση για προφυλακίσεις όλων, πλην του ήδη υπόδικου για άλλα εγκλήματα βουλευτή για τον οποίο θα πρέπει να ακολουθηθεί η δια της Βουλής διαδικασία. Άν όμως κρίνουμε ότι ο ήδη υπόδικος για άλλα εγκλήματα Κώστας Μπαρμπαρούσης όχι μόνον είναι ήδη ελεύθερος (μαζύ με τον "κολλητό" του δολοφόνο-μαχαιροβγάλτη Γιώργο Ρουπακιά) αλλά επιτίθεται με τη συμμορία του και κακοποιεί δολοφονικά ένα αστυνομικό όργανο, δε μας μένει καμία αμφιβολία ότι και οι υπόλοιποι συμμορίτες του εν λόγω εγκλήματος θα τεθούν υπό την υπόθαλψη του κράτους όπως υποθάλπεται από το σύστημα-αφεντικό της και η ίδια η Χρυσή Αυγή!


Απόσπασμα της χρυσαυγίτικης συμμορίας

     Έτσι στο κακοπαιγμένο σήριαλ "Χρυσή Αυγή" ο μεν σεναριογράφος θέλει τους ..."αγνούς ιδεολόγους" να διώκονται από το ...σύστημα διότι μόνον έτσι διασφαλίζεται η προοπτική μιας ασφαλούς ψηφοθηρίας, ενώ ο σκηνοθέτης χάνει τον έλεγχο επιτρέποντας στους πρωταγωνιστές να λάμπουν επί σκηνής όχι μόνον ανενόχλητοι αλλά και δρώντες εγκληματικά κατά συρροή! Και όποιος ηλίθιος μας πει ότι οι καημένοι οι χρυσαυγίτες ..."διώκονται από το σύστημα" θα είναι άξιος της βλακείας ή της απατεωνιάς του διότι, πλέον, οι χρυσαυγίτες με πτώματα στη πλάτη και εγκληματώντας κατά συρροή, ως ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΈΝΗ συμμορία και ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ κάθε άλλο παρά διωκόμενοι είναι!

Μ. Ι. Σπυρόπουλος


ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ


Κυριακή Καρύδη, 24/8/2016, 08:09 π.μ.

Και δεν πρόλαβε να "στεγνώσει" το ψηφιακό μελάνι όταν έγραφα:  «Άλλωστε, έτσι θέλει τελικά η Χρυσή Αυγή, μόνο 'τάγματα' δρόμου, με ότι αυτό συνεπάγεται. Αυτή η εγκληματική κατάρα ωστόσο, που σφιχταγκαλιάζει θανάσιμα τον Ελλαδικό Εθνικισμό των νεότερων χρόνων πρέπει επιτέλους να τελειώσει, να 'ξορκιστεί'. Και σταματώ προς το παρόν εδώ.» και ήλθε το περιστατικό του ούγκανου Μπαρμπαρούση να μας επιβεβαιώσει!!!

_________________________________________________________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.