Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

ΕΚΕΙ ΠΟΥ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ!

Από την Συναγωνίστρια κ. Κυριακή Καρύδη λάβαμε την ακόλουθη επιστολή η οποία, αφ’  εαυτού της υπογραμμίζει την ποιότητα των Συνελλήνων τηνοποία, δυστυχώς, η Χρυσή Αυγή θεωρεί, το λιγότερο,  ως …casus belli, επιμένοντας να εκδιώκει Αξίους προτιμώντας, αντ’  αυτών, …ανθρωποκσούπιδα!

     Καλημέρα Συναγωνιστές του Καθιδρύματος, 

     Αφού σας ευχαριστώ θερμά για τους επαίνους σας αποστέλλω μία δήλωση την οποία θα επιθυμούσα, εάν γίνεται, να αναρτήσετε:
______________________________________

ΔΗΛΩΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΡΥΔΗ

     Ευχαριστώ το Εθνικό Ελληνικό Κοινωνικό Καθίδρυμα για την από καρδιάς συνεργασία του μαζί μου και για τα πολύ καλά του λόγια, έως υπερβολής θα έλεγα.

     Θέλω λοιπόν να δηλώσω ότι η περίπτωσή μου δεν αποτέλεσε κάτι το ξεχωριστό στην τοπική Ανατολικής Αττικής, διότι μαζί με μένα δεκάδες άλλοι Συναγωνιστές/Συναγωνίστριες με εξαιρετικά και ανώτερα εμού επιστημονικά προσόντα, επαγγελματική εμπειρία και σπουδές την πλαισίωσαν.

    ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΙΜΩ, ΕΙΤΕ ΕΦΥΓΑΝ, ΕΙΤΕ ΕΜΕΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΜΑΖΙ ΕΠΙ 3ΕΤΙΑ (αναφέρομαι μόνο στους υποστηρικτές, υποστηρίκτριες και στα απλά μέλη, όχι στους μετρημένους στα δάκτυλα καιροσκόπους υποτακτικούς του συστήματος 'Γερμενή' και του τρισάθλιου γραμματέα και συνωμότη Παπαγεωργίου).

     Αντιλαμβάνομαι επίσης την εσωτερική συναισθηματική πάλη ή την οικονομική ή την όποια άλλη πίεση δέχονται ή αντιπαλεύουν όσοι αφελείς επιλέγουν να παραμένουν εκεί, έχοντας βιώσει τα τρωτά!

     Η τοπική αυτή για έναν πολύ απλό λόγο συγκέντρωσε τότε πλήθος πεπαιδευμένων και κοινωνικά έμπειρων ατόμων: στην Ανατολική Αττική (Μεσόγεια) με τους 13 δήμους, Ωρωπό, Καπανδρίτι, Βαρνάβα, Μαραθώνα, Νέα Μάκρη, Ραφήνα, Αρτέμιδα, Πικέρμι, Παλλήνη, Κορωπί, Παιανία, Μαρκόπουλο, Πόρτο Ράφτη, 3Β, κατευθύνθηκε κατ' εξοχήν την εικοσαετία 1990-2010 το κύμα φυγής των μεσοαστών από τις πάλαι ποτέ αστικές γειτονιές της Αθήνας.

     Πολύς καινούργιος κόσμος, όχι πια μόνο παραθεριστές, ενός σχετικά υψηλού μορφωτικού επιπέδου, θέλησε να κατοικήσει μόνιμα στις μεσογείτικες περιοχές, αστικοποιώντας το περιβάλλον και το τοπίο, φέρνοντας συνήθειες πόλης, συνήθειες αστικές (δεν είναι της παρούσης να κρίνουμε τώρα πόσο καλό ή κακό ήταν αυτό).

     Έτσι, την εποχή που μεσουρανούσε η Χρυσή Αυγή και όλοι μιλούσαν γι' αυτήν (2011 έως 2014) πλήθος μορφωμένων 'μεσοαστών' συνέρρεαν στην τοπική, λόγω χωρικής εγγύτητας.

     ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΗΣ ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΔΙΟΤΙ ΕΙΤΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΘΗΚΑΝ, ΕΙΤΕ ΛΟΙΔΩΡΗΘΗΚΑΝ, ΕΙΤΕ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΑΝΟΙΧΤΟ Ή ΚΡΥΦΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΕΙΤΕ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΤΗΚΑΝ, ΕΙΤΕ ΞΥΛΟΚΟΠΗΘΗΚΑΝ!!! ΟΤΑΝ ΕΞΕΦΡΑΣΑΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ!

     Εκεί πλέον έχει απομείνει μόνο η ομάδα ασφαλείας και μερικοί αδρανοποιημένοι ταλαίπωροι/ες.

     Άλλωστε, έτσι θέλει τελικά η Χρυσή Αυγή, μόνο 'τάγματα' δρόμου, με ότι αυτό συνεπάγεται.

     Αυτή η εγκληματική κατάρα ωστόσο, που σφιχταγκαλιάζει θανάσιμα τον Ελλαδικό Εθνικισμό των νεότερων χρόνων πρέπει επιτέλους να τελειώσει, να 'ξορκιστεί'. Και σταματώ προς το παρόν εδώ.


Κ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.