Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ


     Για άλλη μια φορά ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής σύρθηκε στο μονόδρομο να υποκλιθεί στο σκληρό πυρήνα της ντόπιας ακροδεξιάς, καταψηφίζοντας, κατ' ανάγκη. τον αχυράνθρωπο του Σαμαρά και μη καταθέτοντας καμία δική του εναλλακτική πρόταση.


     Αν και στο παρελθόν, σε ένα ρεσιτάλ ανοησίας ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε προτείνει μέσα στο κοινοβούλιο τον σερ Μαρκεζίνη ως ...πρωθυπουργό, αυτή τη φορά η Χρυσή Αυγή, αν και μετέχουσα στη δημοκρατική μασκαράτα, εποίησε την ...κότα και δε τόλμησε να υποδείξει ούτε μία "προσωπικότητα" αποδοχής της για το αξίωμα του προέδρου, αφήνοντας κάθε πρωτοβουλία στους αντιπάλους της.


     Με τη στάση της Χρυσής Αυγής ασφαλώς και θα είναι ενθουσιασμένη η Ντόρα και το στενό οικογενειακό περιβάλλον του πατριάρχη της ντόπιας διαπλοκής Κώστα Μητσοτάκη προς τον οποίο "κλείνει το μάτι" συχνά ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ελπίζοντας να "γλείψουν κοκαλάκι". 


     Δυστυχώς, οι πάντοτε ηλίθιοι οπαδοί θα συρθούν και πάλι στις κάλπες για να αβαντάρουν τα παιχνίδια εξουσίας των κομματαρχών του συστήματος επαληθεύοντας ότι η βλακεία είναι ακατανίκητη!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.