Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

"ΑΔΕΙΑΣΜΕΝΗ" ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ
Η "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"


     Η Χρυσή Αυγή κάνοντας την ανάγκη ..."φιλοτιμία" σύρθηκε από την πλειονότητα των βουλευτών των υπολοίπων κομμάτων στη καταψήφιση του Σταύρου Δήμα αποτελώντας το κολαούζο σε ένα ρεύμα αποδοκιμασίας του αχυρανθρώπου που πρότεινε ο Σαμαράς. 

     Μοιραία, χωρίς δικές της θέσεις και κομπάρσος σε παιγνίδια άλλων πρωταγωνιστών σε "ξένο γήπεδο", η Χρυσή Αυγή, "αδειασμένη" από κάθε πολιτικό περιεχόμενο, έφτασε σε κορυφαίο παραληρηματικό κρεσέντο να δηλώνει αυτάρεσκα ότι ...αυτή έριξε το Σαμαρά, παραβλέποντας ότι υπήρξε απλώς μια "κουτσουλιά" στη κόπρο του Αυγείου των κοινοβουλευτικών εδράνων.

     Με την ίδια κενότητα πολιτικού λόγου η Χρυσή Αυγή κατεβαίνει στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, παρασύροντας τους ανόητους οπαδούς της προς ικανοποίηση του "εγώ" του αρχηγού της ο οποίος, αδίστακτα, διασύρει την εθνικιστική Ιδέα αλλά και τον Πατριωτισμό των Ελλήνων.

     Οι Έλληνες Πατριώτες ΑΠΕΧΟΥΜΕ από το καραγκιοζιλίκι των αδίστακτων κομματόσκυλων αρνούμενοι να γίνουμε τα πιόνια τους και αφήνοντάς τους να αυτοκατασπαραχθούν το ταχύτερο ώστε η επόμενη μέρα να είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ! Εμείς δε θα τους δώσουμε άλλοθι συσπείρωσης με κοινό στόχο τους τα πάτρια! Και όσο ταχύτερα καταλάβουμε ότι η αποχή μας θα είναι ο επιταχυντής της πτώσης τους, τόσο καλύτερα για τη Πατρίδα μας! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.