Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ "ΣΤΟΧΟΥ"



     Η τρίτη βασική αρχή της δημοσιογραφίας είναι «τσέκαρε λίγο τις πηγές σου ρε κουνάβι». (Οι άλλες δυο είναι «ρουφιάνευε» και «πίνε ουίσκι»). Δεν ξέρουμε αν οι μαχητικοί "ελληνόπσυχοι" του stoxos.gr πίνουν ουίσκι, ρετσίνα μαλαματίνα ή ντάκιρι μέλανα ζωμό, άλλα σίγουρα την επόμενη φορά θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί σχετικά με το τι ανεβάζουν στη σελίδα τους, μιας και μόλις προστέθηκαν στη μακριά και διογκούμενη λίστα όσων έχουν κατά καιρούς τσιμπήσει με είδηση απο το Κουλούρι. Απο το «στόχος» στο «στόκος» άλλωστε, η απόσταση είναι πολύ μικρή:


     Αυτή το σατιρικό "ειδησάριο"-πεπονόφλουδα αναρτήθηκε από ένα χιουμοριστικό ιστολόγιο και το ...ξεπατίκωσε ο πανηλίθιος "ΣΤΟΧΟΣ" για να θριαμβολογήσει ...ελληναράδικα!

      Και ιδού ο Σάββας Χατζηπαρασκευάς, συνεταιράκι του Νίκου Μιχαλολιάκου στην εθνική αποβλάκωση των ..."ελληνόπσυχων" τι αναδημοσιεύει πολύ σοβαρά για τους φωστήρες αναγνώστες του, χωρίς καν να καταλάβει ότι κάνει copy/paste από ένα σατιρικό ιστολόγιο:


     Eνώ η "ορντινάντσα" του στο Facebook δε παραλείπει να αναδημοσιεύσει για όσους δε πρόλαβαν να "ενημερωθούν" από τη φυλλάδα:


     H φυλλάδα "ΣΤΟΧΟΣ" ή "ΣΤΟ Κ ΟΣ" όπως, πια, είναι καθιερωμένη, μας "βομβαρδίζει" με διατεταγμένη παραπληροφόρηση νομίζοντας ότι η ανθελληνική τακτική της περνάει απαρατήρητη. 


     Με την ύπουλα αποπροσανατολιστική παραδημοσιογραφία, τόσο ο"ΣΤΟΚΟΣ" όσο κι το άλλο ακροδεξιό φερέφωνο της Χρυσής Αυγής, η "ΑΚΡΟΠΟΛΗ" παίζουν συστηματικά το "ψεύτη βοσκό" ώστε, όταν πραγματικά η κατάσταση είναι κρίσιμη και που γι αυτό προετοιμάζεται,  κανείς να μη θέλει να το πιστέψει.


     Τόσο οι δυο φυλλάδες της όσο κι η ίδια η Χρυσή Αυγή νομίζουν ότι θα καθαρίσουν "φτηνά" για την αποβλάκωση που επιχειρούν στους Έλληνες... Είναι γελασμένοι! Έρχονται μέρες οργής και το σκουπιδαριό αυτό που εξευτέλισε τον ελληνικό εθνικισμό θα πληρώσει, όπως κι οι υπόλοιποι εθνοπροδότες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.