Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

H "KAΣΕΤΑ" ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ



     Τα στελέχη του "Ελληνικού Εθνικού Κοινωνικού Καθιδρύματος", από την δεκαετία του '60 ως μεμονωμένα άτομα, έχουν δώσει αγώνες προς τεκμηρίωση της αθλιότητας του διεφθαρμένου δημοκρατικού συστήματος και του κοινοβουλευτικού βόθρου, έχοντας, πρωτίστως, αποδείξει με αδιάσειστα στοιχεία τη διαφθορά της "δικαιοσύνης" του! Δε κομίζουμε γλαύκα στην Αθήνα, λοιπόν, όταν σήμερα, τον 21ο αιώνα επικαλούμαστε τα αυταπόδεικτα μιλώντας για τη "τηλεκατευθυνόμενη" και αναξιόπιστη δικαιοσύνη ενός ανθελληνικού καθεστώτος! Αυτό είναι αυτονόητο. Όταν, όμως, κάποιοι πολιτικάντες εντός Βουλής πασχίζουν να ψηφοθηρήσουν επικαλούμενοι νέα "στοιχεία" τα οποία τα εγκαταλείπουν ατεκμιρίωτα και στο κίνδυνο ανατροπής από το ίδιο το σύστημα τότε μιλάμε για σκοπούμενη εγκληματικότητα κατά του Έθνους!


     Οι θεατρινισμοί του δηλωμένου κοινοβουλευτικού Ηλία Κασιδιάρη από του βήματος της Βουλής περί ηχογραφημένων «εντολών» του Αντώνη Σαμαρά για στημένες δικαστικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής, αποτελούν ύπουλο σχέδιο ενισχύσεως του δεξιού καθεστώτος το οποίο από το 1974, κατόπιν μεθοδεύσεων της C.I.A. και του διεθνούς σιωνισμού, κυβερνά την Ελλάδα.


     Ο Ηλίας Κασιδιάρης κατά τρόπον αόριστο και ανεύθυνο επικαλείται ένα ηχητικό «ντοκουμέντο» ισχυριζόμενος ότι η φωνή που ακούγεται ανήκει στον Αντώνη Σαμαρά, χωρίς να τεκμηριώνει την αυθεντικότητά του η οποία ήδη αμφισβητείται σοβαρά και ευρύτατα. Πριν από οτιδήποτε άλλο ο Ηλίας Κασιδιάρης ήταν υποχρεωμένος να αποσπάσει βεβαίωση πραγματογνώμονα για την αυθεντικότητα του «ντοκουμέντου» του και να κατοχυρωθεί για κάθε ενδεχόμενο αμφισβήτησης της αυθεντικότητας αυτής. Δυστυχώς δεν το έκανε και αυτή η «παράλειψη» βρωμάει επικίνδυνα όπως και όλες οι πράξεις και παραλείψεις του κόμματός του.



     Ο Ηλίας Κασιδιάρης, μέχρι σήμερα και σύμφωνα ακόμα και με τους Γ. Λαγό και Σ. Δεβελέκο (βλ  http://hellenicnationalsocialistfound.blogspot.gr/2014/10/blog-post_52.html ), έχει αποδειχθεί ένας ανόητος «κομφερανσιέ»,  φθάνοντας μέχρι του τραγικού σημείου, εντός Βουλής, να ζητήσει να ανατεθούν καθήκοντα πρωθυπουργού όχι στον αρχηγό του αλλά στο Σερ Μαρκεζίνη! Ο βίος και η «πολιτεία» του κάθε άλλο παρά εγγυώνται όχι μόνον την πολιτική του επάρκεια αλλά και αυτήν, ακόμα, την ισορροπία του. Και η επίκληση του συγκεκριμένου ηχητικού «ντοκουμέντου» χωρίς συνοδευτικά αποδεικτικά στοιχεία για την αυθεντικότητά του δε συνιστούν μόνο βαρύτατη παράλειψη και ανοησία, αλλά βρωμάνε και προεκλογικό δόλο.




     Διότι, ήδη, το πυροτέχνημα του ανώριμου μικρο-πολιτικάντη Ηλία Κασιδιάρη γίνεται «σημαία» από πλείστους «ομοίους» του, όμως αυτό ακριβώς εξυπηρετεί το σύστημα το οποίο θα καταρρίψει την αυθεντικότητά του και θα το μετατρέψει, όπως πάντα…, σε «μπούμεραγκ» όχι, απλώς, εναντίον μιας προβοκατόρικης Χρυσής Αυγής, αλλά εναντίον του ίδιου του ελληνικού εθνικισμού που, δήθεν, η Χρυσή Αυγή …προάγει! Και τότε, η ενίσχυση, αντί της αποδυνάμωσης, του καθεστώτος Σαμαρά θα είναι δεδομένη!


     Ακόμα και όσοι θέλετε να προαγάγετε τα μικροκομματικά συμφέροντα της Χρυσής Αυγής ΑΠΑΙΤΕΙΣΤΕ αμέσως από τον Ηλία Κασιδιάρη να τεκμηριώσει την αυθεντικότητα του "ντοκουμέντου" που επικαλείται, άλλως ακόμα ένα χρυσαυγίτικο "Βατερλό" φαίνεται επί θύραις. 


     Και η Χρυσή Αυγή δε μας έχει πείσει καθόλου ότι είναι εναντίον του συστήματος, αντίθετα, από την ίδρυσή της και μέχρι σήμερα υποκλίνεται σ'  αυτό!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.