Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

''Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


ΝΙΚΗΤΑΣ ΜΑΝΔΡΑΠΗΛΙΑΣ
ΠΗΔΗΣΕ ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ "NORMAN ATLANTIC"
ΠΑΡΑΜΕΡΙΖΟΝΤΑΣ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ!''


     Την παραπάνω καταγγελία εντοπίσαμε, κατ΄αρχάς, στο προσωπικό λογαριασμό (Facebook) του υποπλοιάρχου Π.Ν. εν αποστρατεία Nίκου Ζερβάκη, ως εξής:



     Ο υποπλοίαρχος του Π.Ν. ε.α. Νίκος Ζερβάκης, ειδικός λόγω επαγγέλματος, αναδημοσιεύει την καταγγελία από ιστολόγιο το οποίο παρουσίασε την περίπτωση του αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας της Χρυσής Αυγής Νικήτα Μανδραπήλια, ως εξής:


     Από έρευνα στο διαδίκτυο, εντοπίζονται αναρτήσεις του Νικήτα Μανδραπήλια ο οποίος, συμπτωματικά (...) διατυπώνει απάνθρωπες τοποθετήσεις κατά ναυαγών άλλων ναυαγίων στο παρελθόν, λόγω του ότι σε αυτά θύματα ήσαν λαθρομετανάστες! Οι αναρτήσεις αυτές έχουν ως εξής: 



     Eίναι δεδομένο ότι ο υποπλοίαρχος Π.Ν. ε.α. Νίκος Ζερβάκης και ως αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού είναι γνώστης καταστάσεων αλλά και ως ανήκων στον Πατριωτικό χώρο δεν θα είχε και ιδιαίτερους λόγους να διασύρει τον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας της Χρυσής Αυγής Νικήτα Μανδραπήλια για ΑΝΑΝΔΡΗ συμπεριφορά, όμως, ο νους μας επιστρέφει στη "περίφημη" υποκλαπείσα τηλεφωνική επικοινωνία Λαγού - Δεβελέκου (βλ. εδώ) στην οποία τα συνομιλούντα στελέχη της Χρυσής Αυγής παραδέχονται (04:58) "ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΟΥΣ ΑΝΔΡΙΣΜΟΥ"! Όλα αυτά, σε συνδυασμό με τις αναρτήσεις που υπογράφει ο ίδιος ο καταγγελλόμενος αντιπεριφερειάρχης της Χρυσής Αυγής Νικήτας Μανδραπήλιας δε μας αφήνουν και πολλές αμφιβολίες για την αρχική καταγγελία περί της άνανδρης συμπεριφοράς του στο ναυάγιο του "Norman Atlantic"!

     Εμείς, πάντως, θεωρούμε πραγματικά ΑΛΗΤΗ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟ αυτόν που αναφέρεται τόσο περιφρονητικά στους νεκρούς δύο πολυανθρώπων ναυτικών τραγωδιών και θέλει να λέγεται και "δημόσιο πρόσωπο"!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.