Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

ΝΙΚΟΣ ΡΩΜΑΝΟΣ vs ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


“Ο αγώνας κυοφορεί και απώλειες 
αφού στα μονοπάτια προς μια αξιοπρεπή ζωή 
πρέπει να πάρουμε από το χέρι τον θάνατο, 
ρισκάροντας να τα χάσουμε όλα για να κερδίσουμε τα πάντα. 
Ο αγώνας συνεχίζεται με Γροθιά στο μαχαίρι...”
Ν. Ρωμανός

     Η υπόθεση του προφυλακισμένου αντιεξουσιαστή Νίκου Ρωμανού είναι γνωστή: ένας νεαρός γόνος πλούσιας οικογένειας, ο Νίκος Ρωμανός, αποφασίζει να εγκαταλείψει την οικογενειακή άνεση και βγαίνει στη παρανομία με μία καραμπίνα στρεφόμενος εναντίον ενός κράτους το οποίο θεωρεί διεφθαρμένο και αντίθετο προς τη δική του αξιακή κοσμοθέαση! Παρά την απειρία του ξεκινά τη δράση του με μία ληστεία επαρχιακής τράπεζας και συλλαμβάνεται. Από τη πρώτη στιγμή κρατά περήφανη στάση απέναντι στους κρατικούς διώκτες του και, προφυλακιζόμενος, δηλώνει εμμονή στις αξιακές του απόψεις. Απ΄ έξω οι σύντροφοί του αλλά και μία αντιφρονούσα κοινωνική μερίδα του συμπαραστέκεται και με αμέτρητες αφίσες αλλά και διοργανώσεις ένα πλήθος κόσμου εμφανίζεται να τον υποστηρίζει αφού όλοι αντιλαμβάνονται τη πράξη του να πλήξει τα συμφέροντα ενός τοκογλύφου, όπως είναι μία τράπεζα. Δε πατρονάρεται από κόμμα, αλλά είναι εμφανής η λαϊκή συμπάθεια που απολαμβάνει ως εξεγερμένη προσωπικότητα! Παρά το διωγμό του δίνει εξετάσεις και κατακτά μία διάκριση εισαγωγής σε πανεπιστημιακή σχολή. Παρά την ιδιότητά του ως προφυλακισμένου, ο πρόεδρος της δημοκρατίας τον καλεί στο προεδρικό μέγαρο για να τον συγχαρεί και να του επιδώσει το προβλεπόμενο χρηματικό βραβείο, αλλά ο Νίκος Ρωμανός αρνείται να αποδεχθεί τη πρόσκλησή του, ουσιαστικά, "φτύνοντας" και το πρόεδρο και το χρηματικό βραβείο του, όμως δεν αρνείται να παρακολουθήσει τα πανεπιστημιακά μαθήματα κάτι που το ανήθικο κράτος του το απαγορεύει εκδικητικά, κατά παράβαση των νόμων του που προβλέπουν την ανάλογη δυνατότητα όχι απλώς ενός προφυλακισμένου αλλά ακόμα και ενός καταδικασμένου! Ο Νίκος Ρωμανός όχι μόνο δεν οπισθοχωρεί αλλά μέσα από το κελί της φυλακής του ξεκινά απεργία πείνας και σε λίγες μέρες μεταφέρεται σε κακή κατάσταση στο νοσοκομείο, αρνούμενος να υποχωρήσει στα όποια μη αναστρέψιμα αποτελέσματα για τον ήδη κλονισμένο οργανισμό του! Έξω από το κελί του Νίκου Ρωμανού εκδηλώνεται η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ των συντρόφων του και η Αθήνα καίγεται το βράδυ της 2ας Δεκεμβρίου 2014!


"Ξέχειλη" η Αθήνα από συμπαραστάτες του Νίκου Ρωμανού!

     Το μόρφωμα της Χρυσής Αυγής το 2012 στηρίζει το καταρρέον κοινοβουλευτικό σύστημα με την είσοδό του στη Βουλή, έχοντας δώσει φρούδες ελπίδες στους ακροδεξιούς ότι θα τους "σώσει"! Απευθύνεται σε έναν ανελλήνιστο και απαίδευτο όχλο ο οποίος νομίζει ότι με τη συνέχιση των δημοκρατικών διαδικασιών θα σωθεί από τη ...δημοκρατική σήψη, μη κατανοώντας ότι οι "σωτήρες" του αποτελούν ένα αγράμματο γκροπούσκολο το οποίο έχει ήδη κάνει ιδεολογική "κολοτούμπα" και από "Ναζιστικό" έχει δηλώσει δια λόγων και πράξεων "δημοκρατικό" και "αντιφασιστικό"! Οι χρυσαύγουλοι "σωτήρες" μπαίνουν στη Βουλή, απλώνονται στα έδρανά τους, εισπράττουν εκατομμύρια από το δημόσιο χρήμα και, λόγω ηλιθιότητας, εμπλέκονται στη δολοφονία ενός περιθωριακού το μαχαίρωμα του οποίου τους στέλνει στο Κορυδαλλό, όπου για ένα και πλέον χρόνο λουφάζουν, με μόνο αίτημά τους να τους σερβίρουν στα πολυτελή κελιά τους ...Ελληνίδες και όχι αλλοδαπές σερβιτόρες όπως η υπηρεσία των φυλακών έχει προβλέψει για τη καλοπέρασή τους! Με εξαίρεση τη πρώτη ημέρα της σύλληψής τους που μαζεύτηκαν έξω από την Ασφάλεια περίπου 200 (!) άτομα, από τη στιγμή της προφυλάκισής τους και σε όλη τη διάρκεια της μέχρι σήμερα παραμονής τους στις φυλακές δε φάνηκε κανένα δείγμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης προς τα πρόσωπά τους από τις 500.000 των οπαδών που τους ψήφισαν! Καμία αφίσα και καμία μαζική εκδήλωση αλληλεγγύης προς τους ίδιους και το κόμμα τους από κανέναν! Η "συντροφικότητα" στην ακροδεξιά ήταν πάντα άγνωστη λέξη! Το τέλος τους γράφτηκε με τη προφυλάκισή τους η οποία έδειξε ότι μη μπορώντας να διαχειρισθούν τη δική τους "κρίση" θα είναι αστείο να ελπίσει κανείς ότι θα μπορούσαν να διαχειρισθούν την Εθνική κρίση! Η Χρυσή Αυγή "τελείωσε" μέσα στη "κολοτούμπα" και στη τραγική της ανικανότητα και αυτό έγινε από όλους αντιληπτό, πλην της ίδιας! 

     Συγκρίνοντας τις δύο περιπτώσεις καθένας εξάγει τα δικά του συμπεράσματα. Ο νεαρός αντιεξουσιαστής, μόνος και ακομμάτιστος, Νίκος Ρωμανός μάχεται αρνούμενος ακόμη και το φαγητό, "φτύνοντας" το ανήθικο κράτος και τον ίδιο τον πρόεδρό του και τιμώντας τις Αρχές του, ενώ οι ώριμοι κομματισμένοι και "βουτηγμένοι" στο δημόσιο χρήμα χρυσαυγίτες συμβιβάζονται ΚΑΙ μέσα στη φυλακή "γλείφοντας" το κράτος με τη σιωπή τους ζητώντας, μόνον, την αντικατάσταση των γυναικών που τους σερβίρουν το συσσίτιό τους!  


     Εμείς, οι Έλληνες Εθνικοσοσιαλιστές, εμμένοντας στην αριστοκρατική θεώρησή μας δε μπορούμε παρά να αναγνωρίσουμε στον αντιεξουσιαστή Νίκο Ρωμανό την ιδιότητα του Αγωνιστή εναντίον ενός κοινού εχθρού, του σημερινού διεφθαρμένου κοινοβουλευτικού συστήματος και του απορρέοντος "κράτους" του, συνθέτον μέρος του οποίου κατάντησε η Χρυσή Αυγή μαζί με τα υπόλοιπα κοινοβουλευτικά κόμματα! Επικροτούμε την πράξη του Νίκου Ρωμανού να πολεμήσει τους (υπό οποιονδήποτε "μανδύα") τοκογλύφους και θεωρούμε ότι η ίδρυση μιας τράπεζας είναι το έγκλημα και όχι η προσβολή των τοκογλυφικών της στόχων! Και, τέλος, παραμένουμε στο πλευρό όσων αγωνίζονται εναντίον των σημερινών κρατικιστών εγκληματιών, είτε συμπολιτευόμενοι, είτε αντιπολιτευόμενοι, μιας και όλα τα συστημικά γουρούνια έχουν την ίδια μούρη!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.