Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

ΝΙΚΟΣ ΡΩΜΑΝΟΣ : Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ



“…όσοι Συριζέοι και λοιποί έμποροι ελπίδων έχουν εμφανισθεί 
έχουν φάει πόρτα ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΛΟΓΟ…”  

[Νίκος Ρωμανός]

     Πέραν των εκ γενετής ηλιθίων ακροδεξιών, οι νουνεχείς αντιλαμβάνονται ότι το παρόν Ιστολόγιο διαχειρίζεται συντακτική ομάδα κάθε άλλο παρά εμφορούμενη από αναρχικές ιδέες και, κυρίως, κάθε άλλο παρά συμμεριζόμενη τις, προ της φυλάκισής του,  τακτικές του Νίκου Ρωμανού. Επειδή, όμως, η παρούσα συντακτική ομάδα λειτουργεί υπό συντεταγμένη πολιτική σκέψη και Αξίες, δεν μπορεί παρά να χειροκροτήσει τη περίοπτη νίκη του Νίκου Ρωμανού μαχόμενου κατά του κοινού εχθρού, του παρόντος διεφθαρμένου κΥνοβουλευτικού κράτους!

     Μετά από 31 ημέρες εκβιαστικής απεργίας πείνας (ίδιας ακριβώς διαρκείας, όπως σε ανάλογη περίπτωση νίκησε ένας παλιότερος Εθνικοσοσιαλιστής πολιτικός κρατούμενος!) ο Νίκος Ρωμανός δίδαξε ότι όταν το "Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ" παραμένει ένα άψυχο κεντημένο επίρραμμα και όχι πράξη τότε ο Στρατιώτης παραμένει μια άψυχη γραφικότητα άνευ λόγου υπάρξεως!

     Σήμερα ο Νίκος Ρωμανός, αυτός ο φυλακισμένος και θεωρούμενος ως "εγκληματίας", έχοντας κατανικήσει ένα διεφθαρμένο κράτος διέκοψε την ηρωική απεργία πείνας με την οποία εξεβίασε τους "καθωσπρέπει" διεφθαρμένους να λειτουργήσουν υπέρ της ...νομιμότητας. Μέσα από το κελί της φυλακής του έδειξε ότι όταν πολεμάς σα λιοντάρι ποτέ δε σε κρεμάνε σα σκυλί!

      Καταξιώθηκε ως ιδεολόγος αγωνιστής στο πεδίο της κοινωνικής μάχης, με ορθή επιλογή στόχων και τακτικών, τους ίδιους τους τοκογλύφους (τράπεζες) που στραγγαλίζουν και οδηγούν στο θάνατο χιλιάδες πολιτών την ίδια στιγμή που άλλοι, παίζοντας εν ου παικτοίς μέσα στη κΥνοβουλευτική νεροτσουλήθρα επιδίδονται σε ολισθηρές "κωλοτούμπες" και ...αλλαξοκωλιές ευτελούς συναλλαγής!

     Επαλήθευσε την ιδεολογική του καθαρότητα μαχόμενος χωρίς να δεχθεί το επιχειρηθέν «καπέλλωμα» από «όμορες» κομματικές ή άλλες «αυλές» την ίδια στιγμή που άλλοι βρωμίζουν μια ιστορική Κοσμοθέαση με παλινδρομούσες αναθεωρήσεις ψηφοθηρικής ευτελείας και μικροκομματικού ξεπεσμού!

     Απέδειξε, ως μη ώφειλε, την πνευματική του Αξία, καταφέρνοντας να εισαχθεί -και μάλιστα με διάκριση!- σε ανώτατη σχολή μέσα από το κελί της φυλακής του ενώ άλλοι, παρά την πλήρη και επί δεκαετίες ελευθερία τους, δεν κατάφεραν να πάρουν ένα πτυχίο! 

     Εξευτέλισε τον ίδιο τον οπερετικό «προκαθήμενο»  ενός διεφθαρμένου κράτους αρνούμενος τη πρόσκληση του "προέδρου"  στο γραφείο του προκειμένου να τον βραβεύσει (!) ενώ άλλοι σέρνονται στα γραφεία αντιπολιτευόμενων δευτεροκλασάτων βουλευτών για να κερδίσουν ολίγη από την κομματική εύνοια του αντιπάλου τους!    

     Χαστούκισε την «κυβέρνηση» εισβάλλοντας στο γραφείο του επικεφαλής της και υποχρεώνοντάς τον να τον ακούσει όταν άλλοι πασχίζουν να αρθρώσουν λέξη σε παρατρεχάμενους πολιτικών διαδρόμων και ανθυπαστυνόμους από τους οποίους ικετεύουν ...συμπάθεια!

     Υπεχρέωσε σε άμεσο νομοθετικό έργο τους καθεύδοντες κΥνοβουλευτικούς ώστε να αναγνωρίσουν, σεβασθούν και επιτρέψουν στους κρατουμένους να μορφωθούν, υπαγορεύοντας, αυτός ο πιτσιρίκος, την αναγκαιότητα Παιδείας ως θεμελιώδους προϋποθέσεως σωφρονισμού κι επανεντάξεως όπως υποκριτικά αλλά ανεφάρμοστα επεκαλείτο το διεφθαρμένο κράτος, όταν άλλοι δε τολμούν να ψελλίσουν ούτε καν μια διαμαρτυρία για τους όρους του ποινικού διασυρμού τους!

     Επέβαλε στο ευθυνοφοβικό «υπουργείο …δικαιοσύνης» να εφαρμόσει επιτέλους μία χρονίζουσα νομοθεσία ευνοϊκή για πάρα πολλούς κρατουμένους και που το άθλιο «υπουργείο» συνέχιζε επί χρόνια να κρύβει «κάτω από το χαλί», εκβιάζοντας μάλιστα σε τέτοιο σημείο την αναπροσαρμογή της κείμενης νομοθεσίας ώστε να καταργηθεί και ο θεσμός της γνώμης του Συμβουλίου Αδειών των Φυλακών στη περίπτωση όσων φυλακισμένων ζητούν άδεια σπουδών ενώ άλλοι, κρατώντας αγκαλιά το ..."ταπεράκι" τους, επιδίδονται σε σποραδικά μικροψελλίσματα, ...ενοχλούμενοι από την ...εθνικότητα των τραπεζοκόμων που τους σερβίρουν το ...συσσίτιο! 


     Ανέδειξε το μείζον θέμα της αλληλεγγύης η οποία επισφραγίζει έναν, ούτως ειπείν, «χώρο» και με τους χειρισμούς του κατάφερε να την εμπνεύσει όχι μόνον στον «στενό» αντιεξουσιαστικό περίγυρο αλλά σχεδόν σε όλη την Ελληνική κοινωνία και σε  δ ι ε θ ν έ ς γεωγραφικό "εύρος",    όταν άλλοι επιψηφισμένοι από έναν όχλο 500.000 νοματαίων, εγκατελείφθησαν στα κρατητήρια της Γ.Α.Δ.Α. με διακόσιους (!) ...ψιχαλισμένους οπαδούς στο πεζοδρόμιο και δύο βουλευτές τους αλληλοσυμπλεκόμενους ενώπιον των τηλεοπτικών φακών για την αυτοδιαφημιστική τους πρωτοκαθεδρία!


     Καταξέσκισε την ακροδεξιά την οποία πέταξε σαν άδειο σάκο στο ταπί με τους εκπροσώπους της αλληλοεξοντωμένους, απομονωμένους, χωρίς καμία έξωθεν καλή μαρτυρία και συμπαράσταση, παρά το κομματικό μηχανισμό που τους "φοδράρει" και την "αύτανδρη" υποταγή τους (στα "τέσσερα") στο ίδιο το διεφθαρμένο σύστημα κατά του οποίου "ψιθυρίζουν" περιστασιακές αιτιάσεις υπηρετώντας το, όμως, πιστότατα! 

     Τέλος, ο Νίκος Ρωμανός, άθελά του με τη πρόσφατη περιπέτειά του, συνέβαλε σε ένα ανεκτίμητο "ξεκαθάρισμα" του Πατριωτικού Εθνοκοινωνικού χώρου, οδηγώντας στην "έξοδό" του πολλούς αλλήθωρους οι οποίοι "είδαν φως και μπήκαν" ενώ, ως φύσει ακροδεξιοί, προορίζονταν για τη "παρακάτω γειτονιά, τη παρακάτω ρούγα" του αστικού μαντριού! Και, ειδικά γι αυτό, εμείς οι Εθνικοσοσιαλιστές τον ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.