Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

ΛΑΚΙΠΑ:
Λαϊκή Κίνηση Πολιτών Αττικής
ή
Λαϊκή Κίνηση ΠΑκιστανών;


     •  Δυστυχώς φαίνεται πως οι σοφές κουκουβάγιες έχουν φύγει διά παντός από τον ουρανό της Αττικής όσο κι αν κάποιοι κομπάζουν καθώς τις φέρουν στο πέτο τους πάνω από τα μαύρα πουκάμισά τους. Το παρόν συνοπτικό άρθρο δεν αποτελεί ούτε μια θεωρητική μελέτη, ούτε καν μια κριτική, αλλά μια ανοιχτή επιστολή προς τον αξιότιμο λοχαγό Ανδρέα Πετρόπουλο.

     •  Καταρχάς νομίζουμε ότι αποτελεί κοινή παραδοχή όλων ότι τα λόγια και οι ιδέες οι οποίες και επικαλείσαι οφείλουν να συνάδουν με τα έργα και την στάση ζωής σου, αλλιώς αν μη τι άλλο δεν έχεις έθος. Πολύ δε περισσότερο όταν κάποιος προΐσταται ως αρχηγός μίας κινήσεως που θέλει να αντιπροσωπεύει την πατρίδα και τα εθνικά ιδανικά, που επικαλείται την παλιγγενεσία του λαού μέσω του κινήματός του.

     •  Δεύτερον, επειδή σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να παρεξηγηθούμε ότι κίνητρό μας αποτελεί το κουτσομπολιό ή οτιδήποτε το κακόβουλο, θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι το θέμα μας είναι καθαρά πολιτικό και όχι προσωπικής ή οικογενειακής φύσεως, ακόμα κι αν άπτεται τέτοιων ζητημάτων αναγκαστικά. Ο έλεγχος που ακούμε συνεπώς δεν έχει να κάνει με το κατά πόσο ο αξιότιμος κύριος λοχαγός είναι καλός ή όχι οικογενειάρχης, ηθικός ή ανήθικος άνθρωπος στον προσωπικό του βίο ή με ό,τι άλλο άπτεται της ιδιωτικής του ζωής.  

     • Τι γίνεται όμως όταν ένας αγωνιστής, υπέρμαχος της φυλετικής καθαρότητας των Ελλήνων, μόλις κλείνει η κάμερα και τα φώτα στα γραφεία της οργάνωσής του, επιστρέφει σπίτι του για να συμφάγει και να συγχρωτιστεί με έναν αλλόφυλο Πακιστανό, την Ελληνίδα σύζυγό του και το βρεφικής ηλικίας παιδί τους; Κι εξηγούμαστε αμέσως: προ ολίγου καιρού στα ώτα μας κατέφθασαν πληροφορίες σχετικά με την κόρη του λεγόμενου «δασκάλου» της ΛΑΚΙΠΑ Σπύρου Σταυρόπουλου, της οποίας το όνομα δεν αναφέρουμε για ευνόητους λόγους, και τον γάμο της με έναν Πακιστανό, με τον οποίο και έχει ένα τέκνο. Αρχικά δεν το πιστέψαμε καθότι το ψέμα και ο δυσφημισμός είναι συνήθη θλιβερά φαινόμενα στον λεγόμενο «χώρο». Δυστυχώς όμως έπειτα μάθαμε ότι η εν λόγω πληροφορία αληθεύει. Όμως αυτό από μόνο του δεν αποτελεί λόγο διατύπωσης παραπόνων ούτε σύνταξης μιας δημόσιας επιστολής, μιας και κανένας δεν είναι υπεύθυνος για τις όποιες επιλογές των απογόνων του. Ακόμα κι αν αυτός είναι ο παλαίμαχος, βετεράνος του εθνικισμού Σπύρος Σταυρόπουλος. Γι’ αυτό και η επιστολή δεν απευθύνεται καθόλου σε αυτόν, αλλά στον χρόνια φίλο και συναγωνιστή του, αρχηγού της ΛΑΚΙΠΑ, Ανδρέα Πετρόπουλο.   

     • Και απευθυνόμενοι προς εσάς πλέον σε πρώτο πρόσωπο αξιότιμε κύριε λοχαγέ: αληθεύει ότι συνυπάρχετε εσείς και η οικογένειά σας με τον εν λόγω Πακιστανό και άλλους ομοεθνείς του; Αληθεύει ότι τους προσφέρετε φιλοξενία, οικογενειακή αλληλεγγύη και αγάπη, σε αυτόν, την σύζυγό του και το νεαρό τους μιγαδάκι; Αν δεν αληθεύει σας ζητούμε προκαταβολικά συγγνώμη και παρακαλούμε να εκλάβετε αυτές τις σαθρές πληροφορίες σαν ένα ανόητο αστείο που κυκλοφορεί για εσάς. Αν όμως τα παραπάνω είναι όντως αληθινά, τότε πείτε μας σας παρακαλούμε πώς γίνεται όλη αυτή η στάση να συνδυάζεται με εκείνη του φανατικού Έλληνα εθνικιστή και του υπέρμαχου της καθαρότητας της φυλής μας; Αν όντως όλα αυτά αληθεύουν δεν είναι σαν εμμέσως πλην σαφώς να επιβραβεύετε ένα επίμικτο ζευγάρι, μια διαφυλετική ένωση και την αλλοίωση του ελληνικού αίματος; Σε τελική ανάλυση, αν όντως επαναλαμβάνουμε όλα αυτά είναι αλήθεια, γιατί ισχυρίζεστε ότι διατηρείτε μια εθνικιστική οργάνωση και αγωνίζεστε για τα ιδεώδη του εθνικισμού και ποια η ουσιαστική σας διαφοροποίηση εν τη πράξη από έναν «απλώς» δεξιό χριστιανοπατριώτη ή ακόμα και έναν διεθνιστή; Και παρεμπίπτοντος δεν θεωρείτε, μετά από όλα αυτά, λιγάκι υποκριτική την καταγγελία σας από το βήμα ως προς τον γάμο του βουλευτή Μπαρμπαρούση μετά μίας Μεξικανής; 
    
     • Εν κατακλείδι φίλτατε κύριε λοχαγέ θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν έχουμε καμιά προσωπική αντιπάθεια απέναντι στο πρόσωπό σας ή στον αγώνα σας. Απεναντίας μάλιστα μας είστε συμπαθής παρόλο που δεν σας γνωρίζουμε προσωπικά αλλά μέσω του διαδικτύου. Παρόλα αυτά και καθαρά στο πολιτικό επίπεδο, αν αυτά που θίγουμε είναι αλήθεια, τότε δεν φταίμε εμείς που τα καταγγέλλουμε αλλά εσείς που τα ανέχεστε. Και τότε προφανώς πρέπει σαν τίμιος άνδρας να σταθείτε προ των ευθυνών σας.

Μετά τιμής,

 Αριοβαρζάνης


Σημείωση Σ.Ο.: 
Τα στοιχεία του συντάκτη και αποστολέως είναι στη διάθεσή μας.




ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ


Δ.Ι.Καλογερόπουλος, 4/1/2018, 12:04 μ.μ.

Όλος ο χώρος βγάζει μπόχα και θλίψη. Ψευτιά αθλιότητα καραγκιοζιλίκι από Πετρόπουλο μέχρι Μιχαλολιάκο τα ίδια απόσκατα. Ο θεός εγκατέλειψε το τόπο αυτό είναι όλο.

________________________________________________

Χ.Π., 4/1/2018, 12:36 μ.μ.

Ανεξάρτητα από το παραπάνω κείμενο η ακροδεξιά έχει καταντήσει οικογένεια γ@μιόμ@στε.


Απάντηση Σ.Ο.:

Συγχωρέστε μας την ...τροποποίηση, για λόγους αποφυγής βωμολοχιών.

________________________________________________

Γ.Ι.Γ., 4/1/2018, 12:38 μ.μ.

Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει μαύρη λύσα για το Μιχαλολιάκο μαύρη λύσα για τον Πετρόπουλο  μόνο ο Χίτλερ είναι άγιος. Εντάξει αλλά μη νομίζεται ότι δε καταλαβαίνουμε ότι ψάχνεστε πάλι να κατακρίνεται. Αλλά που βρήκατε το ψευδόνημο;


Απάντηση Σ.Ο.:

Κρίνοντας εξ ιδίων και της ...Ουράνίας που γράφει τα σχόλια των "αναγνωστών" στο ιστολόγιο της "Χρυσής Αυγής" είναι κατανοητό να βλέπετε παντού λαμόγια. Και όσο κι αν δεν σας το χρωστάμε παραθέτουμε εν συνεχεία screenshot του ληφθέντος μηνύματος από τον συντάκτη του κειμένου, έτσι, για να μη βασανίζεστε με ...συνωμοσιολογίες. Άντε στο καλό...


_________________________________________________________________________________

Νίκος Ι. Γεωργόπουλος, 4/1/2018, 13:19 μ.μ.

Εδώ καράβια χάνονται. Ο εθνικιστικός χώρος ήταν από ανέκαθεν ξεβράκωτος χωρίς ιδεολογία χωρίς όραμα χωρίς ομοψυχία. Όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα και η άθλια οικογενειακή κατάσταση των αμέτρητων "αρχηγών" του είναι φυσικό ακόλουθο. Αν μάλιστα ανοίξω και το στόμα μου ο κ. Αριοβαρτάνης θα είχε τόμους να γράψει για το συγκεκριμένο άτομο που κάποτε και εγώ πέρασα από τα στέκια τους και πήρα δρόμο.


Απάντηση Σ.Ο.:

Το Ιστολόγιό μας προσφέρεται να φιλοξενήσει τα πάντα εφ'  όσον τηρούνται τα αυτονόητα. Δεν επικεντρωνόμαστε σε πρόσωπα και προσωπική ζωή κανενός εκτός εάν διαπιστώνονται αντιφάσεις που παράγουν ηθικά ζητήματα.
________________________________________________

Σάββας Κ., 4/1/2018, 14:53 μ.μ.

Μα τι λέει ο συγγραφέας του κειμένου τώρα τον πήρανε οι αναθυμιάσεις στη μούρη όταν κάποιες περιπτώσεις βρωμάνε από δεκαετίες; Στο κάτω κάτω τι περιμένατε από χριστιανούληδες που από όπου κι αν τους πιάσεις λερώνεσαι από υποκρισία, αγραμματοσύνη, παραμύθι και παλαβωμάρα;


Απάντηση Σ,Ο.:

Εμείς φοράμε αντιασφυξιογόνο προσωπίδα από την ...μεταπολίτευση. Κατά τα λοιπά, ας μην υπεισέλθουμε στα αυτονόητα περί χριστιανούληδων για τα οποία είναι γνωστή η τοποθέτησή μας, πέραν κριτικής συγκεκριμένων προσώπων.

________________________________________________

Π.Μ., 4/1/2018, 15:08 μ.μ.

Οι άξιοι δεν εμφανίζονται και τα σκουπίδια κάνουν παρέλαση. πείτε στον κ. Καλέντζη ότι όσο αρνείται να βγει μπροστά ο εθνικισμός θα σέρνεται σα τη μαιμού στα παζάρια.


Απάντηση Σ.Ο.: 

Ο  κ. Καλέντζης έχει από χρόνια και επανειλημμένα τοποθετηθεί επ΄ αυτού. Εάν νομίζετε ότι έχετε να προσθέσετε κάτι καινούργιο καλέστε τον και πείτε του ό,τι θέλετε στο 6977764737.

________________________________________________

Ρ.Ξ.νη, 4/1/2018, 15:45 μ.μ.

Πως μιλάτε έτσι για τον μέλλοντα πρωθυπουργό όπως έχει δηλώσει ο εν λόγω μαζί με τον σπύρο που έχουνε μπερδέψει ρόλους και άλλα πολλά; σεβαστείτε τα άσπρα τους μαλλιά.

________________________________________________

Ενημέρωση εκ της Σ.Ο.:

Η Σ.Ο. ευχαριστεί τον λοχαγό κ. Ανδρέα Πετρόπουλο για την πρωτοβουλία του να επικοινωνήσει μαζί μας και να καταθέσει τις απόψεις του διατυπώνοντας και την υπόσχεση ότι θα απαντήσει επί της ουσίας της ως άνω αναρτήσεως.

Από πλευράς μας, τηρώντας την δημοσιογραφική δεοντολογία, ευχαρίστως θα δημοσιεύσουμε το ταχύτερο δυνατόν την απάντησή υπό την αίρεση της τηρήσεως της παγίας πολιτικής δημοσιεύσεων του Ιστολογίου μας σύμφωνα με την οποία κάθε ανάρτηση δημοσιεύεται μόνον κατόπιν ομοφώνου αποφάσεως προς τούτο, των μελών της Σ.Ο., κάτι για το οποίο χρειασθεί εύλογος χρόνος.

Με εκτίμηση.

5/1/2018, 00:12 π.μ.
________________________________________________

Αρταξέρξης, 5/1/2018, 00:37 π.μ.

Θέλω να συγχαρώ τον "Αριοβαρζάνη" προφανώς κ. Γκέκα για την ευγενική προσπάθεια κάθαρσης του χώρου από ανακόλουθα ψευτοκηρύγματα εθνικοφυλετικής "καθαρότητας" από καιροσκόπους που είδαν ότι η πολιτική κωλοτούμπα της Χρυσής Αυγής απέφερε παραδάκι και θέλησαν να διεκδικήσουν και αυτοί μερτικό της πίττας. Το κείμενο είναι άψογοκαι τοποθετείται πολύ σωστά όχι στη λασπολόγηση του κ. Πετρόπουλου αλλά στο συνετισμό του ώστε να πάψει γελοιοποιούμενος με πολιτικά τσιτάτα που δεν συνάδουν με τις πράξεις του. Και μετά από αυτό τον κόλαφο στη θέση του κ. Πετρόπουλου θα είχα ομολογήσει ότι εξαπάτησα συνειδητά τα ακροατήρια μου και θα είχα κατεβάσει τα ρολά της ΛΑΚΙΠΑ περιοριζόμενος στο σπίτι μου με το πακιστανάκι μου αγκαλιά που δεν είναι κακό να το λατρεύει αλλά είναι κατάπτυστο να κατηγορεί τους άλλους για κάτι ανάλογο καλώντας τους σε εθνικοφυλετικές καθαρότητες. Και θα περιμένω την απάντηση του αν και γνωρίζω από πρώτο χέρι ότι όλα όσα του καταμαρτυρεί ο Αριοβαρζάνης-γκέκας είναι αληθινά πέρα για πέρα. Εδώ είμαστε και έχω και άλλα να προσθέσω αν χρειαστεί. Άντε γιατί η πολιτική απάτη έγινε σήμα κατατεθέν της δεξιάς. Ντροπή.


Απάντηση Σ.Ο.:

Σας διαβεβαιούμε ότι ο "Αριοβαρζάνης" δεν έχει ουδεμία σχέση με το πρόσωπο που θεωρείτε ότι βρίσκεται πίσω από το κείμενο. Το συγκεκριμένο πρόσωπο που συνέταξε και μας απέστειλε το κυρίως κείμενο μας είναι ήδη και εξ αρχής απολύτως γνωστό.

________________________________________________ 

LeoSag, 5/1/2018, 01:49 π.μ.

νταξ μορε τώρα ακόμα ένας που μας δουλεύει για να τον ψηφήσουμε λες και δε ξέρουμε τους πολιτικάντες. τι λοχαγός τι χορεύτρια σε καμπαρέ όλοι σήμερα αγώνα για το ψωμάκη τους κάνουνε αν ρίξουμε και κανα ξόφαλτσο πιδηματάκι δε χάλασε ο κόασμος. εδώ η Κασιανή και δεν άφησε τίποτα όρθιο οι τράμπες των γυναικών των κομματαρχών θα μας χαλάσουν. βουρ ρε το φαί και το γ@μίση είναι του θεούλη


_______________________________________________


Σ. Παπαθανασίου, 5/1/2018, 02:01 π.μ.


Ο κ. Πετρόπουλος είναι ένας φ@σουλής που στο βίντεο του στη Σαλαμίνα με το πακιστανάκι του αγκαλιά ξέρασε χολή για τους Έλληνες Εθνικοσοσιαλιστές. Αντί να τολμήσει μια αυτοκριτική και να ντραπεί για την προβοκατόρικη και ανθελληνική επιχειρηματολογία του ξέρασε μίσος για εμάς τους Έλληνες Εθνικοσοσιαλιστές που αρνούμαστε την αλλαξοκωλιά συζύγων και την μπασταρδοποίηση της ράτσας μας. Χαρείτε τον εδώ να βρίζει τους Έλληνες Εθνικοσοσιαλιστές και φτύστε τον.



_________________________________________________________________________________

E.ΜΑΝΙΑΤΕΑΣ, 5/1/2018, 08:52 π.μ.

Ο Πετρόπουλος ακολουθεί τη πιασάρικη ρετσέτα των πολιτικάντιδων με μπόλικο ζητωπατριωτισμό και τούμπανο ορθοδοξία, αντιγερμανισμό, αντιφασισμό πολύ ελλαδάρα  και άλλα που χαϊδεύουν αφτιά και που κουβαλάνε κορόιδα στη στάνη. Μια από τα ίδια με τα λαμόγια των μπαλκονιών που εδώ και αιώνες προδίδουν την Ελλάδα και κρατάνε κοιμισμένο το κόσμο της. Απορώ γιατί ασχολείστε με τέτοια πρόσωπα διαφημίζοντας τα τερτίπια τους που μόνο σκοπό έχουν να τους γεμίσουν τις τσέπες. Δε μπορεί πια αγαπητοί κύριοι να ξοδεύουμε το χρόνο μας για αυτούς που μαγαρίζουν τη ζωή μας και λερώνουν την πατρίδα μας. Είναι σκουπίδια της παρακμής που χτύπησε τον Ελληνισμό εδώ και αιώνες και προορισμός τους είναι να μασουλάνε το δημόσιο χρήμα παρέα με τον παπά και τον μπάτσο που έχουνε αγκαλίτσα σε ένα παιχνιδάκι προδοσίας του έθνους.
________________________________________________

Κ. Λ-Μ, 5/1/2018, 09:15 π.μ.

Τόση @πάτη πια; Mα τόση; Ακόμα και από τον Πετρόπουλο; Θλίψη. Εγώ από σήμερα εγκαταλείπω τη ΛΑ.ΚΙ.Π.Α. που στήριξα τρία χρόνια όσο μπορούσα και πιστεύω ότι μόνη έντιμη πράξη του κ. Πετρόπουλου θα είναι η αποχώρηση του από την κίνηση ή και η αναστολή της δράσης της. Με πακιστανάκι να μιλάς για φυλή και έθνος είναι αισχρό. Ο Σταυρόπουλος τι λέει για όλα αυτά; Όχι άλλους @πατεώνες στη ζωή μας. 
________________________________________________

Κ.Χρ., 5/1/2018, 10:41 π.μ.

Απ τη μια ο Ρήγας με τη ΛΕΠΕΝ που τακιμιάζει με ένα ζευγάρι παπάδων ομοφυλόφιλων και τους δίνει το γραφείο τύπου απ την άλλη ο Πετρόπουλος με τη ΛΑΚΙΠΑ που μας προκύπτει με τον πακιστανό μες στο σπίτι απ την άλλη ο Μιχαλολιάκος με τον ουζμπέκο γαμπρό τον αλβανό Χαίδη και τον Μπαρμπαρούση με τη μεξικάνα γυναίκα, ρε λες να έγινε τριμπ@ύρδελο η δεξιά στην Ελλάδα; Ρε λες να ξεφτιλιστήκαμε και να πρέπει να δηλώνουμε συριζαίοι για την αποφυγή της ξεφτίλας; Λέω εγώ τώρα. Τι άλλο μένει να ακούσουμε; Ρε Αντρίκο πως θα μας ξαναδείς κατά πρόσωπο; 
________________________________________________

I.Venizelos, 5/1/2018, 11:06 π.μ.

Απορώ με όλους τους παραπάνω αλλά και με τον αρθρογράφο σας για την όψιμη έκπληξη τους με τα καμώματα του κάθε Πετρόπουλου. Τι περιμένατε από ανθρώπους που κάνουν μεγάλους σταυρούς και μιλάνε για μία θρησκεία που μισεί τον Ελληνισμό και βρίζει τους Έλληνες; Tι περιμένατε από σαλτ@πήδους που παριστάνουν τους σωτήρες μιλώντας στο πόπολο κυνηγώντας ψηφαλάκια; Τι περιμένατε από κομματάρχες που βγαίνουν στη γύρα για χειροκροτήματα βάζοντας μπροστά ρασοφόρους υβριστές των εθνικών μας ιερών και οσίων; Κύριε Πετρόπουλε άντε σπιτάκι σας να χαρείτε τον Πακιστανό κι αφήστε τη σωτηρία της Πατρίδος γιατί η πατρίδα δεν είναι αναλώσιμο εμπόρευμα στα ράφια σπιτικών με Πακιστανούς. 
________________________________________________

Ενημέρωση εκ της Σ.Ο.:

Με δεδομένο το τεκμήριο της αθωότητος, θα παρακαλούσαμε τους αγαπητούς μας αναγνώστες να αναμείνουν ακόμη λίγο την υπεσχημένη απάντηση του κ. Ανδρέα Πετρόπουλου πριν καταλήξουν στην όποιαν "ενοχή" του. Από πλευράς μας δεν τοποθετούμεθα καθ΄ οιονδήποτε τρόπο επί της ουσίας της κυρίως αναρτήσεως, ούτε επί του πνεύματος της ασκουμένης κριτικής δια των σχολίων που μας διαβιβάζετε μέχρι να ακούσουμε και τον ίδιο τον κ. Ανδρέα Πετρόπουλο, παρακαλούμε δε, με όλο τον σεβασμό προς την οργή σας,  να πειθαρχήσετε στην υποχρέωση χορηγήσεως ευλόγου χρόνου προς ακρόαση και της "άλλης πλευράς", στην περίπτωση δε της εκπνοής του θα έχουμε κάθε δικαίωμα διατυπώσεως συμπερασμάτων. 

Για τον παραπάνω λόγο, διακόπτουμε την ανάρτηση επιπλέον σχολίων με την υπόσχεση επανόδου μετά την εκπνοή του παραπάνω χρόνου ή μετά την αποστολή της απαντήσεως του κρινομένου κ. Ανδρέα Πετρόπουλου, έναντι του οποίου εμείς, προς το παρόν, αναγνωρίζουμε το τεκμήριο της αθωότητος επί του οποίου και επιμένουμε.

Με εκτίμηση.
5/1/2017, 11:11 π.μ.
________________________________________________ 

GREEKFIGHTER, 5/1/2018, 15:12 μ.μ.

ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΑΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΤΕ ΜΟΝΟ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ.


Απάντηση Σ.Ο.:

Σας διαβεβαιούμε ότι είστε ο πρώτος ο οποίος μας στέλνει θετικό σχόλιο αν και δεν αναφέρεστε επί της ουσίας της κυρίως αναρτήσεως, επιθυμία μας είναι να αναρτήσουμε κάθε σχόλιο ανεξαρτήτως θετικού ή αρνητικού περιεχομένου και την καλή μας πρόθεση θα πρέπει να την αντιληφθείτε από την δημοσίευση του σχολίου σας παρά το ότι, όπως μπορείτε να διαβάσετε ακριβώς από πάνω, "παγώσαμε" την ανάρτηση σχολίων μέχρι την αναμονή της απαντήσεως του κ. Ανδρέα Πετρόπουλου όπως ο ίδιος, τηλεφωνικώς, μας υπεσχέθη. Ειρήσθω δε ότι εν αναμονή βρίσκονται προς ανάρτηση πολλά σχόλια, όλα, ΑΡΝΗΤΙΚΟΥ περιεχομένου για το πρόσωπο του κ. Ανδρέα Πετρόπουλου και, κατά παράβαση της οίκοθεν νοουμένης ισηγορίας, εάν μας σταλεί το οιονδήποτε θετικό για τον κ. Ανδρέα Πετρόπουλο σχόλιο, εμείς θα το αναρτήσουμε. Μην μπείτε όμως στον κόπο να πολλαπλασιάσετε τα προς εμάς μηνύματά σας με διαφορετικά ψευδώνυμα διότι οι "φύλακες έχουν γνώση". Εντελώς φιλικά.
________________________________________________

Eνημέρωση εκ της Σ.Ο.:

Απολύτως κατανοητή η αδημονία του κ. Α.Τσολάκη  για την αναμενόμενη απάντηση του κ. Ανδρέα Πετρόπουλου και την καχυποψία του περί ενδεχομένης κακοβουλίας μη δημοσιεύσεώς της. Όχι αγαπητέ κ. Α. Τσολάκη, ο κ Ανδρέας Πετρόπουλος μέχρι τώρα ΔΕΝ μας έχει στείλει την οιανδήποτε απάντησή του επί της κυρίως αναρτήσεως αν και κατά τεκμήριο [χθεσινή τηλεφωνική του επικοινωνία] έχει λάβει πλήρως γνώση αυτής. Μην ανησυχείτε, εδώ είμαστε.

Με εκτίμηση,


5/1/2018, 17:45 μ.μ.

_________________________________________________________________


Eνημέρωση εκ της Σ.Ο.:

Αν υπάρχει κάποιος ο οποίος θεωρεί ότι χαρακτηρίζοντάς μας ως ...Φασίστες μας ...μειώνει πλανάται πλάνην οικτρά και θα πρέπει να επαληθεύσει εάν βρίσκεται στη σωστή ηλεκτρονική διεύθυνση. Αγαπητέ/ή  κ. Π. Χαραλαμπόπουλε όντως είμαστε Φασίστες και ως εκ τούτου επιμένουμε να μην δημοσιεύουμε επικριτικά σχόλια αναγνωστών μας μέχρι να λάβουμε την τοποθέτηση-απάντηση του ιδίου του κ. Ανδρέα Πετρόπουλου. Εάν αυτό σας χαλά την αντιπολιτευτική σας ..."σούπα", διότι καταλάβαμε το "γιατί", αντέξτε το. Όχι, αυτή η πίστωση χρόνου προς τον κ. Ανδρέα Πετρόπουλο δεν θα είναι απεριόριστη, θα αναμείνουμε ακόμη μερικές ώρες και εάν δεν απαντήσει απόψε, έως και τα μεσάνυκτα, εμείς θα τοποθετηθούμε ως Σ.Ο. και , μετά ταύτα, προαναγγέλλουμε την οριστική διακοπή  κάθε αναρτήσεως στο παρόν νήμα. Άλλωστε η επικαιρότητα των αναρτήσεων και η δημοσιογραφική μας πολιτική δεν επιτρέπει παλινδρομήσεις κατά πως βολεύει τον καθένα και η αναγκαιότητα των αναγνωστών μας για ενημέρωση, όπως και σε όλα τα μέσα, κείται αυστηρώς στο πλαίσιο της επικαιρότητος. Και δυστυχώς η επικαιρότητα "τρέχει", ανεξαρτήτως ατομικών προγραμματισμών ενός εκάστου. Και μη μας ξανα-αποκαλέσετε "Φασίστες" διότι είμεθα ...Ναζί. Μη βλέπετε που εσείς και οι συν-κωλοτουμπαίοι σας ανακαλύψατε την αίγλη της δημοκρατίας μέσα από τις παχυλές επιιχορηγήσεις-μπουκώματα του συστήματος...

Με εκτίμηση,

5/1/2018, 19:02 μ.μ.


_________________________________________________________________


Lafazanis Lafazanis, 5/1/2018, 20:31 μ.μ.

Αγαπητή συντακτική Ομάδα του Καθιδρύματος.

Δεν έχω την απαίτηση να δημοσιευτεί το παρόν μήνυμα αλλά απλά θα ήθελα να σας επισημάνω κάποια πράγματα.

1) Θεωρώ μεροληπτική υπέρ σας την δημοσίευση από ένα σημείο και πέρα μόνο θετικών μηνυμάτων υπέρ του κυρίου Πετρόπουλου που έτσι κι αλλιώς - όπως κι εσείς σωστά επισημάνατε - είναι άσχετα με το θέμα της αρχικής επιστολής, δεν μπορούν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα.

2) Η σιωπή του κυρίου λοχαγού είναι αν όχι απόδειξη, σίγουρα ισχυρή ένδειξη ως προς την ορθότητα των "κατηγοριών" εναντίον του. Εμένα μάλιστα προσωπικά μου φαίνονται και ένα είδος πολιτικαντισμού, από τη στιγμή κιόλας που έχει ήδη επικοινωνήσει μαζί σας και σας υποσχέθηκε μια απάντηση. Και λόγω της φύσης των ερωτήσεων η απάντηση δεν θα είναι δα και καμία πολύ περίπλοκη, κάτι ελάχιστα παραπάνω από ένα "ναι" ή ένα "όχι", υποθέτω.

3) Πολύ βασικό είναι ότι ο εν λόγω αρχηγός της ΛΑΚΙΠΑ έχει ήδη βεβαρημένο παρελθόν με αναγνώριση, αλληλεγγύη και συστέγαση με αλλοφύλους. Συγκεκριμένα με μια νεγροειδή Βραζιλιάνα μιγάδα. Απόδειξη τα βίντεο της οργάνωσης στο ίντερνετ:

Παρακαλώ όπως ανατρέξατε στο 46:30 λεπτό:


Επίσης ο λοχαχός την υπερασπίζεται υπερήφανα απέναντι σε άλλους που του έκαναν αρνητική κριτηκή ως προς αυτό.

Παρακαλώ όπως ανατρέξατε μετά το 1ώρα :18 λεπτό και περίπου ως το τέλος της ομιλίας του μαζί με άλλα:


Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον κόπο που κάνατε να διαβάσετε το μήνυμά μου.


Πάντα με εκτίμηση και αγάπη (απλώς) Λάμπρος.


Απάντηση Σ.Ο.;

Αγαπητέ κ. Λάμπρο,

Η πρωτοτυπία του συμπεράσματός σας ότι μεροληπτούμε υπέρ του κ. Ανδρέα Πετρόπουλου, ομολογουμένως, μας "ώθησε" ώστε να υπερβούμε την παραπάνω δήλωσή μας περί αποφυγής ανάρτησης επικριτικών σχολίων και μέχρι την αναμενόμενη απάντηση από τον "βαλλόμενο".

Αν και σας "κόβουμε" γνωστό ...χρυσαυγίτη εκ του ..."παρελθόντος", σας κάνουμε την χάρη να αναρτήσουμε το παρόν μαζί με τα ενδιαφέροντα και λεπτομερώς επιλεγέντα συμπαρομαρτούντα εφ΄ όσον μας υποσχεθείτε ότι στην επόμενη επικοινωνία σας μαζί μας θα μας στείλετε μία σειρά αντιστοίχων βίντεο με τις κωλοτούμπες του δικού σας αρχηγού και της συμμορίας του.. Εμείς σας υποσχόμαστε την διάθεση του απέραντου διαδικτυακού χώρου που χρειάζεται η έκθεση των ατελευτήτων και παντοειδών κυβιστήσεων του μορφώματός σας.

Αγαπήστε μας όσο θέλετε αφού κι εμείς σας αγαπάμε. Μόνο μη μας εναγκαλίζεστε τόσο δυνατά γιατί κινδυνεύουμε από πνιγμό.
______________________________________________________

Eνημέρωση εκ της Σ.Ο.:

Όταν είχε συλληφθεί ..."αύτανδρη" η Χρυσή Αυγή και ρίχτηκε στις φυλακές δεν παρατηρήσαμε ΚΑΜΙΑ αντίδραση από το μισό εκατομμύριο των υποστηρικτών της. Από τον αρχηγό της μέχρι τον "πορτιέρη" της, πεταμένοι όλοι στα κάτεργα, παρέμειναν μέχρι την ολοκλήρωση της παραστάσεως την οποία είχε στήσει το σύστημα προς "υποστύλωσή" της ως τελευταία εφεδρεία των εξουσιαστικών δομών του που βασίζονται στην εκλογική πελατεία αυτού του μορφώματος.


Τώρα, με βαλλόμενο τον αρχηγό της ΛΑ.ΚΙ.Π.Α. κ. Ανδρέα Πετρόπουλο, ΟΥΤΕ ΕΝΑ μήνυμα συμπαραστάσεως δεν έφτασε στη γραμματοθυρίδα μας εμφανίζοντας απονευρωμένη αυτή την "κίνηση" η οποία δείχνει τέλμα ...ακινησίας.

Αλήθεια, μόνον ο Αρτέμης Σώρρας έχει οργανωμένο κίνημα που τον υποστηρίζει, διαδηλώνει υπέρ του και τον κρύβει επί ένα χρόνο μαζί με την γυναίκα του παρά το ότι είναι εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου;

Με εκτίμηση,

5/1/2018, 23:03 μ.μ.
_________________________________________________________________

Lafazanis Lafazanis, 6/1/2018, 02:58 π.μ.

Χαίρετε.
Βλέπω ότι δημοσιεύσατε τελικά το μήνυμα. Εφόσον αυτό θέλατε, καλώς.
Παρόλα αυτά δεν καταλαβαίνω γιατί:
1) Δημοσιεύετε και το (ψεύτικο έστω) όνομα που έχω στο email, αυτό δεν παραβιάζοντας την δεοντολογία σας;
2)Από πού κι ως πού είμαι της Χρυσής Αυγής; Πώς προκύπτει αυτό;
Επίσης όχι δεν θα στείλω τίποτα για τον Μιχαλολιάκο και τις τούμπες του, μιας και δεν με αφορά ούτε αυτός ούτε η οργάνωσή του. Αντίθετα την καταδικάζω, όπως και κάθε τι το αντί- ναζιστικό, το αντι- φασιστικό και το δημοκρατικό, όπως και ο ίδιος ο αρχηγός της εξάλλου λέει (πλέον) ότι είναι.
Μετά λύπης μου,
Λάμπρος


Aπάντηση Σ.Ο.:

Αγαπητέ μας κ. Λάμπρο,

Αναφορικώς με το πρώτο σκέλος σας ενημερώνουμε ότι δεν παραβιάσαμε καμία δεοντολογία και δη δική μας. Εφ' όσον οι επιστολογράφοι μας διευκρινίσουν ότι δεν επιθυμούν την αναφορά στο ονοματεπώνυμό τους το οποίο οι ίδιοι αναφέρουν στο μήνυμά τους αυτό το σεβόμαστε απολύτως. Εφ΄ όσον όμως ένας επιστολογράφος αυτό δεν το διευκρινίζει, φυσικό είναι εμείς να μην του φορούμε "μάσκα" αποκρύψεως με το ζόρι. Και εάν προσέξατε, το μήνυμά σας φέρει επώνυμο αποστολέως.

Ως προς το δεύτερο σκέλος, ατυχώς, το επώνυμό σας αλλά και το αρχικό του ονόματός σας συνδέονται με αποστολέα ο οποίος, κατά δήλωσή του προέρχεται από τον συγκεκριμένο χώρο με αποτέλεσμα να σας συνδέσουμε με εκείνον. Εάν δεν είστε χρυσαυγίτης όπως διευκρινίζετε, σας ζητούμε συγγνώμη για την ύβρη και χαιρόμαστε που συγκαταλέγεστε στην χορεία, τουλάχιστων, των φυσιολογικών ανθρώπων και όχι των ψυχανωμάλων, όπως χαρακτηρίζουν τους ομοϊδεάτες τους χρυσαυγίτες στην τηλεφωνική συνομιλία τους οι Λαγός-Δεβελέκος. [http://hellenicnationalsocialistfound.blogspot.gr/2014/10/blog-post_52.html σημ. 38]
________________________________________________

Ι.ΙΑΚ.88, 6/1/2018, 17:37 μ.μ.

Αγαπητοί φίλοι ανοίξτε το αρχείο που σας επισυνάπτω για να καταλάβετε ότι αυτά που τόσο ευγενικά λέει ο κ.Αριοβαρζάνης είναι απλά οδοντόκρεμες. Πολύ σωστή η τοποθέτηση σας για τον κακομοίρη Πακιστανό γιατί τελικά αυτός είναι παρανυχίδα. Δείτε και φρίξτε. Στη διάθεσή σας.


Απάντηση Σ.Ο.:



Ομολογουμένως, είστε ακαριαίος. Πιο ακαριαίος δεν γίνεται. Ευγνώμονες ευχαριστίες.

_________________________________________________________________________________

Π.Σαρ. call me Πέτρος, 7/1/2018, 16:31 μ.μ.

Για να κάνουμε σούμα αγαπητοί κύριοι του Καθιδρύματος δηλώνετε Ναζί και θεωρείτε φυσικό να κάνει ο κάθε Πετρόπουλος και Σταυρόπουλος φανατισμένες ομιλίες σε βλάκες υπέρ της φυλετικής καθαρότητας έχοντας στην αγκαλιά του συγγενείς πρώτου βαθμού παντρεμένους με πακιστανούς και έχοντας κάνει και μιγαδάκι. Πουλάτε τρέλα ή να βάλω τις φωνές; Δεν έχω αντίρρηση να παντρεύεται όποιος θέλει όποια θέλει και αντίστροφα αλλά σ' αυτή τη περίπτωση να το βουλώνει και να μη παριστάνει και τον πατριάρχη της καθαρογονίας και του εθνικισμού. Να κάθεται στα αυγά του και να το ΒΟΥΛΩΝΕΙ γιατί θα πέσουν γιαούρτια.


Απάντηση Σ.Ο.:

Δε χρειάζεται να βάλετε τις φωνές διότι συμφωνούμε απολύτως. Αν προσέξατε την τοποθέτησή μας [ακριβώς από κάτω...] ακριβώς η ίδια είναι και η δική μας τοποθέτηση. Οι επιλογές είναι αναφαίρετο δικαίωμα ενός εκάστου αλλά και η ιδεολογική συνέπεια υποχρέωση όποιου αρθρώνει δημόσιο λόγο απευθυνόμενος στο ...popolo. Όσο για τα γιαούρτια, τι να σας πούμε... Εάν το αποφασίσετε φωνάξτε κι εμάς, όμως ήδη είναι πολύ ακριβά για κάποιες μούρες...

________________________________________________

Ωαρδρθνα, 8/1/2018, 09:47 π.μ.

Για το άρθρο σας ζήτησα εξηγήσεις από στέλεχος της Λακιπά επειδή κι εγώ ήμουν μέλος και μου είπε ότι το γεγονός αληθεύει αλλά οι αρχηγοί δεν βάζουν στο σπίτι τους το πακιστανάκι ούτε το δέχονται στη ζωή τους. Έτσι αποφάσισα να αφήσω πίσω μου τη Λακιπά όχι για τα όσα συμβαίνουν στις κρεβατοκάμαρες των αρχηγών αλλά γιατί θεωρώ χειρότερο ότι περιφρονούν το εγγονάκι τους που δείχνει να μη πω τι. Δυστυχώς ο εθνικισμός έχει καταντήσει βόθρος και παράνοια.

Απάντηση Σ.Ο.:

Δεν γνωρίζουμε την λεπτομέρεια και δεν γνωρίζουμε, πολύ περισσότερο, αν η απάντηση που πήρατε από τον ερωτηθέντα είναι ορθή ή αποτελεί μία ατυχέστατη προσπάθειά του να σας δικαιολογήσει τα ...intra muris του μαντριού του. Είναι, πάντως, γεγονός, ότι υπάρχουν πάντοτε δικαιολογίες χειρότερες των ατοπημάτων σε κάθε περίπτωση.
________________________________________________

Takatakatakata, 8/1/2018, 12:00 μ.

Τι λε ρε μαγκίτη Καλέτζη που τα κάνεις όλα άνω κάτω τώρα έγινες και Λαφαζάνης για να ζεματίσεις το λοχαγάκο λες και δε σε ξέρουμε.


Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη:

To πολύ το τάκα-τάκα ξέρεις τι κάνει τον ...μαθητευόμενο "μάγκα" και, επειδή, στη περίπτωσή σου το ...παράκανε τσίμπα κι εσύ ένα screenshot των εισερχομένων μας για να το ...λειςβά στο λοκώ σου. Γκέγκε κουραδόμαγκα; 



Και να θυμάσαι ότι μπαίνοντας εδώ, ή σε περιμένει πληροφόρηση ή ...χαστούκι. Διαλέγεις και τον παίρνεις ...τον πεοκολαφισμό, ή και ...σκέτο.
________________________________________________

j.veliGeKAS, 8/1/2018, 22:24 μ.μ.

Απορώ με το θράσος του Αντρέα Πετρόπουλου να παριστάνει τον σωτήρα αν και καταδικασμένος για την ανάμειξη του στη πιο δολοφονική τρομοκρατική οργάνωση της μεταπολίτευσης που άφησε πίσω της διαμελισμένα θύματα. Επειδή τώρα ταξιδεύω θα επανέλθω με πλήρες κείμενο για να του θυμίσω έναν άνθρωπο που τον άφησαν χωρίς πόδια και άλλους 32 βαριά τραυματίες ανύποπτους θεατές ταινιών με βόμβες σε σινεμά της Αθήνας. Αντρέα Πετρόπουλε ετοιμάσου. Αλλά θα ήθελα να ασκήσω και κριτική στον κ. Καλέντζη ο οποίος μέχρι σήμερα κάλυψε αυτά τα διεστραμμένα κτήνη και δεν αποκάλυψε ποτέ το βρομερό ρόλο τους αν και γνωρίζει σε βάθος όλη την αλήθεια. Κύριε Καλέντζη ετοιμάσου να σε κριτικάρω για τη σιωπή σου και συ Αντρέα Πετρόπουλε ετοιμάσου να ξανακούσεις τη φράση "ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ". Σου θυμίζει κάτι αυτή η φράση Αντρέα Πετρόπουλε; Αύριο θα είμαι Ελλάδα.


Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Kαλέντζη:

Όπως είναι γνωστό ουδεμία εμπλοκή με τις συγκεκριμένες αποτρόπαιες υποθέσεις είχα, ουδέποτε καταδικάστηκα για τις βόμβες στο "ΡΕΞ" και "ΕΛΛΗ" και ουδεμία υποχρέωση να ενημερώσω τον οποιονδήποτε για το ο,τιδήποτε σχετικό είχα ή έχω. Τις συγκεκριμένες πράξεις μιας εγκληματικής συμμορίας χωρίς ιδεολογικό "στίγμα" την οποία συνεκρότησε προβοκατόρικα ο νεοδημοκράτης στρατηγός Γρυλλάκης και ο επίσης νεοδημοκράτης αστυνομικός διευθυντής Λάος στρατολογώντας απολίτικα άτομα του υποκόσμου αλλά και ψυχοπαθείς ηλιθίους, δεν χρειάζεται να τις στιγματίσω εγώ διότι τις έχει στιγματίσει η ίδια η φυσιολογία του Ανθρώπου και, όπως γνωρίζετε, οι ένοχοι γι αυτές καταδικάστηκαν και, μάλιστα, βαρύτατα. Κατά τα λοιπά δεν καταλαβαίνω γιατί μου αποδίδετε εισαγγελικήν ιδιότητα και, μάλιστα, ...αυτεπάγγελτη μην έχοντας και ουδεμία σχέση με τα συγκεκριμένα τυχάρπαστα άτομα;
________________________________________________

j.veliGeKAS, 9/1/2018, 00:24 μ.μ.

...

Και ρωτώ τώρα τον κ. Καλέντζη γιατί όλα αυτά τα χρόνια δεν αναφέρθηκε στην Οργάνωση Εθνικής Αποκατάστασης και στο προβοκατόρικο ρόλο της για την εθνικιστική παράταξη και καλύπτει με τη σιωπή του τα εγκληματικά στελέχη της τα οποία μάλιστα μέχρι σήμερα βρίζουν τον ίδιο ασχέτως αν εκείνος δεν είχε ποτέ σχέση μαζί τους ούτε ανάμιξη στην εγκληματική δράση τους; Γιατί δεν έχει φρενάρει τους διάφορους Πετρόπουλους που ζητάνε αναγνώριση και μελλοντικά ίσως και ψήφο λες και ξεχάσαμε τους 32 διαμελισμένους που άφησαν πίσω τους στο ΡΕΞ και στο Ελλη; Επιτέλους κ. Καλέντζη ενημερώστε μας εμάς τους νεότερους για όλους αυτούς τους προβοκάτορες της Πατρίδας που το παίζουν πατριώτες.


Απάντηση Σ.Ο. και Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη:

Αγαπητέ κ. j.veliGeKAS, μας εντυπωσίασε η ταχύτητα αποστολής του μηνύματός σας και δη, πολύ πριν από το όριο που αρχικώς θέσατε. Και, με λύπη μας, όπως διαπιστώνετε, σας λογοκρίναμε το πρώτο μέρος του σχολίου σας διότι περιείχε υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Θα σας παρακαλούσαμε να επανέλθετε χωρίς ύβρεις και σας βεβαιούμε ότι, εν τοιαύτη περιπτώσει, το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί αυτούσιο, όπως συνηθίζουμε. Επί του δευτέρου σκέλους έχετε λάβει απάντηση όπως αυτή φαίνεται στο ακριβώς υπεράνω μήνυμά σας και δεν χρειάζεται, πιστεύουμε, να επαναληφθεί. Εάν, παρά ταύτα θεωρείτε ότι κάπου μένετε ακάλυπτος, παρακαλούμε επιμείνετε διευκρινίζοντας γιατί ο κ. Καλέντζης θα πρέπει να αναφέρεται σε πεπραγμένα ηλιθίων με τους οποίους ουδεμία σχέση και συνάφεια είχε και, οι περισσότεροι, έχουν πεθάνει. 
________________________________________________

Mαρ. Συρ.,9/1/2018, 08:27 π.μ.

Έχω νιώσει αηδία βλέποντας στα περίπτερα πρωτοσέλιδα όπως αυτό και όχι τόσο σαν γυναίκα αλλά σαν ένα άτομο που από παιδί μεγάλωσε σε ένα σπίτι με ελληνικές αρχές και αξίες, ενταγμένη από μικρή στον εθνικιστικό χώρο.



Δεν αυτοπροσδιορίζομαι σαν "συντηρητική" αλλά διεκδικώ μια ποιότητα ζωής που θα την ήθελα για όλους τους Έλληνες και λυπάμαι βαθύτατα όταν παρακολουθώ ότι ακόμα και για τους "σούπερ-πατριώτες" αυτά που εμένα εμπνέουν δεν είναι παρά "εμμονές παλαιάς κοπής". Θλίψη.


Απάντηση Σ.Ο.:

Θλίψη.
_______________________________________________

j.veliGeKAS, 9/1/2018, 22:24 μ.μ.


O Aνδρέας Φ. Πετρόπουλος που σήμερα παριστάνει τον πιστό Χριστιανό και μιλά για τάξη και νομιμότητα στις 22 Γενάρη 1979 συνελήφθη για την συμμετοχή του στη πιο εγκληματική παρακρατική οργάνωση της μεταπολίτευσης με το όνομα "Οργάνωσις Εθνικής Αποκαταστάσεως" που όπως πολύ σωστά σημειώνει παραπάνω ο κ. Καλέντζης είχε κατασκευαστεί από το κράτος της Νέας Δημοκρατίας για να ενισχύσει την αστυνομοκρατία τρομοκρατώντας τους πολίτες, διαθέτοντας το μεγαλύτερο οπλοστάσιο που κατασχέθηκε ποτέ σε χέρια τρομοκρατών.



Τα όπλα που κατασχέθηκαν στα χέρια των δολοφόνων της "Οργανώσεως Εθνικής Αποκαταστάσεως" ήσαν τέτοια και τόσα που σίγουρα δεν μπορούσαν παρά να προέρχονται από κρατικές αποθήκες. Εκρηκτικά τελευταίου τύπου, αυτόματα με σιγαστήρες και έξτρα σιγαστήρες, πυροκροτητές και πυροδοτικοί μηχανισμοί, εξελιγμένα πιστόλια για δολοφονίες με εργοστασιακούς σιγαστήρες, ντουζίνες χειροβομβίδες, αμέτρητοι γεμιστήρες και πυρομαχικά, δυναμίτες και ...μπίλιες από ρουλεμάν που όπως θα δούμε στη συνέχεια προξενούσαν πραγματικά ανατριχιαστικό αποτέλεσμα στα θύματα.



Η "Οργάνωσις Εθνικής Αποκαταστάσεως" δεν ήταν μια απλή τρομοκρατική-παρακρατική γκρούπα αλλά μια καλοστημένη συμμορία ψυχανωμάλων που έδρασε με ιδιαίτερη εγκληματικότητα όχι εναντίον πολιτικών στόχων αλλά αδιάκριτα εναντίον ανυποψίαστων πολιτών αφήνοντας πίσω της όχι νεκρούς αλλά 35 βαρύτατα διαμελισμένα θύματα, το ένα με κομμένα και τα δύο πόδια του, δύο [μια κοπέλα 19 χρόνων και έναν νεαρό 27 χρόνων] ισόβια σε αναπηρικό καροτσάκι, έναν που πέθανε τελικά χωρίς σπλήνα και δεκαέξι σακάτηδες εφ όρου ζωής.

Η συμμορία των ψυχανωμάλων στην οποία ήταν μέλος και ο Ανδρέας Φ. Πετρόπουλος δεν έβαζε απλές βόμβες ούτε αρκούνταν σε πιστολιές. Κατασκεύαζε ειδικές ατομικές νάρκες; με εκρηκτική ύλη και ατσάλινες μπίλιες από ρουλεμάν που εκσφενδονίζονταν και πολτοποιούσαν ότι έβρισκαν στο πέρασμα τους.

Αυτή η συμμορία έβαζε τις τρομερές βόμβες της σε ασανσέρ πολυκατοικιών, σε οίκους ανοχής, σε σκουπιδοτενεκέδες στα πεζοδρόμια και δύο από αυτές στους κινηματογράφους "ΡΕΞ" και "ΕΛΛΗ" αφήνοντας πίσω τους δεκάδες διαμελισμένους ανθρώπους που βρέθηκαν ανύποπτοι για να παρακολουθήσουν μία ταινία.



Στις 11 Μαρτίου  1978 στον κινηματογράφο «EΛΛΗ» και στις 20 Ιουνίου 1978 «ΡΕΞ» η συμμορία στην οποία ήταν μέλος και ο Ανδρέας Φ. Πετρόπουλος αφήνει πίσω της διαμελισμένα θύματα από τις μπίλιες ρουλεμάν που διάλυσαν τα σώματα των θεατών μιας ταινίας.


Ο Ανδρέας Φ. Πετρόπουλος καταδικάστηκε σε μια εντελώς αστεία ποινή φυλάκισης ενάμιση χρόνου αφού ήταν γιος στρατηγού και μάλιστα επίτιμου αρχηγού Γ.Ε.Σ. Την εποχή εκείνη είχαν ακόμα επιρροή οι καραβανάδες γιατί δεν είχε προλάβει η αποχουντοποίηση και ο μπαμπάς έπαιξε το ρόλο του ώστε ο γιόκας να πέσει στα μαλακά ενώ οι υπόλοιποι "κοινοί θνητοί" συγκατηγορούμενοι του "γιόκα" σάπισαν στα μπουντρούμια και σήμερα σχεδόν όλοι έχουν πεθάνει ενώ ο Αντρίκος μας παριστάνει τον ευσεβή Χριστιανό, μιλάει για "Ελληνοχριστιανικό πολιτισμό" και πουλάει καθωσπρεπιλίκι σε εθνικόφρονα συσκευασία.



Βέβαια, η "17 Νοέμβρη" εκτέλεσε τον Μπακογιάννη αλλά δεν άγγιξε ούτε τρίχα από τα μαλάκια του Ανδρέα Φ. Πετρόπουλου και των ομοίων του εγκληματιών του "ΡΕΞ" και "ΕΛΛΗ" κι αυτό λέει πολλά και για την "17 Νοέμβρη" και για τα κτήνη της "Οργανώσεως Εθνικής Αποκαταστάσεως" όμως στα κτήνη δε χορηγείται συχωροχάρτι.

Και ρωτώ τώρα τον κ. Καλέντζη γιατί όλα αυτά τα χρόνια δεν αναφέρθηκε στην Οργάνωση Εθνικής Αποκατάστασης και στο προβοκατόρικο ρόλο της για την εθνικιστική παράταξη και καλύπτει με τη σιωπή του τα εγκληματικά στελέχη της τα οποία μάλιστα μέχρι σήμερα βρίζουν τον ίδιο ασχέτως αν εκείνος δεν είχε ποτέ σχέση μαζί τους ούτε ανάμιξη στην εγκληματική δράση τους; Γιατί δεν έχει φρενάρει τους διάφορους Πετρόπουλους που ζητάνε αναγνώριση και μελλοντικά ίσως και ψήφο λες και ξεχάσαμε τους 32 διαμελισμένους που άφησαν πίσω τους στο ΡΕΞ και στο Ελλη; Επιτέλους κ. Καλέντζη ενημερώστε μας εμάς τους νεότερους για όλους αυτούς τους προβοκάτορες της Πατρίδας που το παίζουν πατριώτες.

Με εκτίμηση αλλά και με το παράπονο ότι με αναγκάσατε να ξαναγράψω και να ξαναστείλω το ίδιο κείμενο προφασιζόμενοι ότι βρίζω. Όπως και να το κάνετε οι εγκληματίες της Οργάνωσης Εθνικής Αποκατάστασης παραμένουν εγκληματίες.
_______________________________________________


Μιλτιάδης Ρι., 10/2/2018, 17:38 μ.μ.

24 είμαι και παρακολούθησα μια παραληρηματική ομιλία του κ. Ανδρέα Πετρόπουλου που κατηγορεί όλους τους σημερινούς νέους σαν «ανελλήνιστους» και ξένους με κάθε τι ελληνικό, σαν άτομα που δε ξέρουν ούτε να γράφουν Ελληνικά ενώ εκείνος με τις αρλούμπες του νομίζει ότι μιλά Ελληνικά. Παραπονέθηκε μάλιστα ότι δε τρέχουμε να τον ακούσουμε και δηλώνουμε «εθνικιστές» ενώ δεν είμαστε και είναι αυτός με τη μέχρι τώρα διαγωγή του. Το βίντεο μπορείτε να το δείτε σε αυτό τον σύνδεσμο
https://www.facebook.com/La.Ki.P.ATTIKHS/videos/1775941435773639/  και να γλεντήσετε με το αμόκ του κ. Ανδρέα Πετρόπουλου που κάνει και μαθήματα εθνικισμού. Εγώ θέλω να ρωτήσω τον κ. Ανδρέα Πετρόπουλο αν μας προτείνει εμάς τους νέους να ακολουθήσουμε το δικό του παράδειγμα και να τινάζουμε στον αέρα ανύποπτους θεατές ταινιών σε κινηματογράφους ή να κάνουμε τράμπες τις γυναίκες των φίλων και «συναγωνιστών» μας και μετά να μπάζουμε σπίτι μας πακιστάνια για γαμπρούς. Άντε λοχαγέ απάντα.
______________________________________________


ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ Σ.Ο. 
επί της κυρίως αναρτήσεως:

     1. Στη περίπτωση μιας κοινωνίας με αμιγή φυλετική ομοιογένεια η διατήρηση αυτής της ομοιογενείας αποτελεί, ασφαλώς, ευγονική αναγκαιότητα. Αντιθέτως κάθε αναφορά περί φυλετικής αναγκαιότητος σε μία κοινωνία, από πολλών αιώνων και ως εκ τούτου, τελεσιδίκως, αλλοιωμένη, κάθε αναφορά σε «φυλετική καθαρότητα» αποτελεί, απλώς αστειότητα και η σύγχρονη κοινωνία γραικύλων κάθε άλλο παρά ζήτημα «φυλετικής καθαρότητος» μπορεί να την απασχολεί. Έτσι, απολύτως φυσιολογικά, η συγκεκριμένη κυρία συγγενής του κ. Ανδρέα Πετρόπουλου επέλεξε τον Πακιστανό ως σύντροφό της διότι ούτω πως της «υπέδειξε» το DNA της με έναν γονότυπο «αναλόγων προδιαγραφών». Και γι αυτό το DNA της δεν ευθύνεται η ιδία, διότι αυτό το DNA αποτελεί μόρφωμα αιώνων και πολλών επιδρωσών παραμέτρων ως εκ του προπατορισμού.

     2. Σε μία κοινωνία ανελληνίστων γραικύλων μπορεί ένας Πακιστανός να αποτελεί πολύ περισσότερο «Έλληνα» από τα ανθρωποσκούπιδα τα οποία σπάνε πιάτα στα μπουζούκια και χορεύουν τσιφτετέλια στα σκυλάδικα της Ιεράς Οδού. Δυστυχώς, ξένοι πρωταγωνίστησαν στον απελευθερωτικό [?] αγώνα κατά των Οθωμανών, ξένοι θυσιάστηκαν για την σύγχρονη γραικία, ξένοι συνέβαλαν ριζικά στη πρόοδό της ενώ οι «γκάγκαροι» πέταγαν γαρδένιες στον Παντελίδη και άνοιγαν σαμπάνιες με δανεικά χρήματα από …ξένους. Συνεπώς, ο «δακτυλοδεικτούμενος» Πακιστανός μπορεί να έχει συνεισφέρει πλείστα όσα στη κοινωνία των γραικύλων, όσο κανένας από τους «ιθαγενείς» της. Άρα η παρουσία του ουδεμία «ενοχή» επισύρει.


     Λαμβανομένων υπ΄ όψη των ως άνω, κ. Ανδρέας Πετρόπουλος ουδόλως ελέγχεται για την ενδοοικογενειακή του κατάσταση. Ίσως η εμμονικότητά του περί «φυλετικής καθαρότητος» στις παραληρηματικές ομιλίες του να προξενεί θυμηδία ή και σύγχυση περί «ανακολουθίας» αλλά και πάλι ο ίδιος, κατά την άποψή μας, παραμένει αθώος πάσης ευθύνης αναφορικώς με τον intra muris …Πακιστανό και κακώς ο κ. Αριοβαρζάνης αναστατώθηκε με τον κ. Ανδρέα Πετρόπουλο ο οποίος, όμως, παραμένει αξιοκατάκριτος για κάτι πολύ σοβαρότερο το οποίο απορούμε πως δεν επρόσεξε ο κ. Αριοβαρζάνης…: Ο κ. Ανδρέας Πετρόπουλος είναι αξιοκατάκριτος λόγω της υποταγής του στον ανθελληνικότατο εβραιοχριστιανικό σκοταδισμό ενώ, παραλλήλως, προσπαθεί να πείσει εναπομένοντες Έλληνες περί της …ελληνικότητός του.

     Εμπεπλεγμένος, ο κ. Ανδρέας Πετρόπουλος σε ένα ειδωλολατρικό δόγμα όπως ο εβραιοχριστιανισμός ο οποίος θεωρεί ως μίασμα τον Ελληνισμό και τους Έλληνες, υμνεί την σιών, αναπέμπει κατάρες κατά των Ελλήνων κάθε Κυριακή της "ορθοδοξίας", θεωρεί την γυναίκα ως μιαρό ..ζώον, ενέχεται για την καταστροφή Ελληνικών Ναών και  μνημείων Πολιτισμού μισαλλοδοξίας ένεκεν, στιγματίζεται με την γενοκτονία Ελλήνων λόγω της εθνικότητός τους και μόνον, καθυβρίζει την Πατρώα Θρησκεία και τους Έλληνες Θεούς, αφορίζει ακόμη και αυτούς τους Αγωνιστές του απελευθερωτικού Αγώνος του 1821 κλπ κλπ, ο κ. Ανδρέας Πετρόπουλος συστρατεύεται με τους εχθρούς του Ελληνισμού και επιλέγει την ολέθρια αγέλη που ακολουθεί την εβραιοχριστιανική εκκλησία η οποία διέπεται από τον μισελληνισμό της "παλαιάς διαθήκης".

     Θα περιμέναμε λοιπόν από τον κ. Αριοβαρζάνη να ασκήσει κριτική στον κ. Ανδρέα Πετρόπουλο για την συστράτευσή του με μία ανθελληνική εκκλησία αλλά ο κ. Αριοβαρζάνης, περιέργως, δείχνει αυτό να μην τον απασχολεί. Και ο κ. Ανδρέας Πετρόπουλος ποιεί την νήσσα έναντι των κατηγοριών του κ. Αριοβαρζάνη προφανώς δια να μη προκαλέσει την πραγματική κριτική επί της προσωπικότητός του, όμως, εδώ είμαστε για ό,τι νομίζει ότι παρελείψαμε. Διότι ο καημένος ο Πακιστανός μπορεί να είναι και εθνικός των, ελαχίστων, Ελλήνων ευεργέτης, όμως ο κ. Ανδρέας Πετρόπουλος συστρατευόμενος με την ανθελληνική εβραιοχριστιανική εκκλησία αποδεικνύεται ακόμη ένας ανακόλουθος του πατριωτισμού επί του οποίου ποντάρει, ώστε να αποσπά, προς το παρόν, αυτάρεσκα τα χειροκροτήματα των ανοήτων και, γιατί όχι, τις ψήφους των ηλιθίων στο εγγύς μέλλον. 

________________________________________________


 ΕΚ ΤΗΣ Σ.Ο.

     Ο φίλος μας Αντρέας Πετρόπουλος επιμένοντας στα λογύδρια του δεκάρικου τα οποία αναρτά και στο Youtube προς ...εσωτερική της ΛΑΚΙΠΑ "κατανάλωσης", πρόσφατα, ανέβασε βίντεο με τη γνωστή συστημική ρητορική της ΓΑΔΑ εναντίον των Αντιεξουσιαστών, κάτι σαν "άλλα λόγια βρε παιδιά για να αγαπιόμαστε"...

     Χωρίς να απαντήσει μέχρι σήμερα σε όσα του καταμαρτυρούνται [αν και το υποσχέθηκε...] ο Αντρέας Πετρόπουλος  προτίμησε να σχολιάσει την "καμπούρα του άλλου" νομίζοντας ότι έτσι "κουκουλώνει" στο...απυρόβλητο τη δική του. Έτσι μας ανάγκασε να του αφήσουμε κάτω από το βίντεό του το ακόλουθο σχόλιο:

           «Αντρίκο, ακόμα κι αν οι Αντιεξουσιαστές κάνουν τα όσα εσύ τους κατηγορείς, δε παύον να δρουν, ενώ εσύ αρκείσαι σε αμετροεπέστατους λόγους και, εν αγνοία σου αλλά μη συγχωρητέας, να συναγελάζεσαι με ακροδεξιούς μπροστάρηδες τοκογλυφικού χρήματος χαφιέδων. Και κάτι τέτοιο, δίπλα σε εθνικιστές πορνοστάρ συνοδούς θυγατέρων αρχηγών εθνικιστικών κομμάτων, εθνικιστικές τράμπες συζύγων, εθνικιστές τσαντάκηδες της πλατείας Βάθη, εθνικιστές βιαστές ανηλίκων κοριτσιών στη Κρήτη και εθνικιστές βιαστές ανηλίκων αγοριών στο Αγρίνιο, θα έπρεπε να σε κάνουν να αναλογισθείς τα του "οίκου" σου πριν ασχοληθείς με τους "άλλους"; 


     Εδώ Αντρίκο ο ελλαδικός εθνικισμός μετεβλήθη σε τριμπούρδελο κι εσύ ασχολείσαι με τους Αντιεξουσιαστές; Σώώώώώπα... και μιλάς για χαφιέδες όταν ο εθνικός αρχιχαφιές είναι κι αυτός εθνικιστής; Και καλείς το κράτος να προστατεύσει τους υπουργούς του από τον Ρουβίκωνα; Δηλαδή, τόσο ραγιάς είσαι που ενδιαφέρεσαι για τη προστασία των εχθρών σου; Ή τόσο μαλάκας;»

     
     Βεβαίως, αντί της όποιας απάντησης, ο ..."πολίτης λοχαγός"  προτίμησε να εξαφανίσει το σχόλιό μας δείχνοντας και το επίπεδο της ιδεολογικής του επάρκειας....


     Αγαπητέ Αντρέα Πετρόπουλε ο ακροδεξιός-εθνικιστικός "χώρος" του οποίου τα μέλη φωτογραφίζονται από την Σήμανση ως βιαστές ανηλίκων αγοριών φορώντας μπλούζα "ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ", δεν έχει δικαίωμα να κρίνει τους Αντιεξουσιαστές οι οποίοι, ασχέτως του τι κάνουν, πάντως, δεν βιάζουν ανήλικα αγόρια όπως ο δικός σου ακροδεξιός-εθνικιστικός "χώρος"-αποχωρητήριο.

12/3/2018
_______________________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.