Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ 
ΚΑΤΑ ΤOY ΝΤΟΠΙΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ

Φριζής: 
ΚΑΛΕ, ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ Ο ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ


     Οι άριστα στοχευμένες δράσεις του Ρουβίκωνα κατάφεραν ένα ακόμη "συντριπτικό κάταγμα" στη καρδιά του ελλαδικού σιωνισμού, με την καταφορά οριστικής ρήξεως μεταξύ του "πυρήνα" του και του, μέχρι τώρα, porte-parole του Μαρδοχαίου Φριζή. 

     Ευφυέστατα δρων ο Ρουβίκωνας και παίζοντας τη "γάτα με το ποντίκι" από το αιφνιδιαστικότατο ακτιβιστικό 'happening" στο "Ελ. Βενιζέλος" μέχρι τη θεαματική ...εικαστική παρέμβαση στο άντρο του ντόπιου σιωνισμού, την εβραϊκή πρεσβεία, παγίδευσε δυναμικά αλλά και με ένα τρόπο ο οποίος απέχει πολύ από το να χαρακτηρισθεί "τρομοκρατικός" τους, μέχρι τώρα, διαλανθάνοντες της προσοχής πράχτορες σιωνιστές όχι απλώς ξεσκεπάζοντάς τους αλλά και προκαλώντας την μεταξύ τους σύγκρουση.

      Έτσι, το μέχρι τώρα φερέφωνο της εβραϊκής πρεσβείας Αθηνών, ο παραληρηματικός και εγκληματικός σιωνιστής Μαρδοχαίος Φριζής, υποκύπτοντας στη ψυχοπαθητική του ιδιοσυστασία, υπέπεσε σε λάθη εκφοράς δημοσίου λόγου στα οποία, ευφυώς τον παρέσυρε ο Ρουβίκωνας, με αποτέλεσμα να αφήσει έκθετη ολόκληρη την εβραϊκή κοινότητα που ζει στην Ελλάδα και η οποία θεώρησε σκόπιμο, τελικώς, να τον ...αποκηρύξει.

     Ανεξέλεγκτα ειλικρινής, ο φανατικός σιωνιστής Μαρδοχαίος Φριζής, πυροδοτημένος από τον Ρουβίκωνα δεν κατάφερε να φτιασιδώσει την παραληρηματικότητά του και να εξωραίσει το απύθμενο μίσος του προς την Κοινωνία, όπως συνηθίζουν τα σιωνιστικά αφεντικά του. Άφησε ελεύθερη τη γλώσσα του να ξεράσει τη χολή του όχι μόνον εναντίον του Ρουβίκωνα αλλά εναντίον κάθε μη σιωνιστή, εξομολογούμενος την θανάσιμη μισαλλοδοξία των ομοδόξων του εναντίον ολοκλήρου του Κόσμου και, βεβαίως, αυτό ήταν κάτι που ο ψυχραιμότερος "πυρήνας"  του ελλαδικού σιωνισμού αντελήφθη ότι συνεγείρει τους αποχαυνωμένους  και δεν συνεισφέρει στην ύπουλη προσπάθειά του να τους αλώσει. Ο αφέντης, λοιπόν, απεφάσισε να δώσει πόδι στο χαμάλη του και αυτό χάρη στο Ρουβίκωνα και το "κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο" [Κ.Ι.Σ.] λοιπόν, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση, προκειμένου να διασκεδάσει το εκτρωματικό του προφίλ το οποίο απεκάλυψε η προηγηθείσα "ανάλυση" περί Ρουβίκωνος του παραληρηματικού φανατικού Μαρδοχαίου Φριζή:

     «Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος αποδοκιμάζει τις απαράδεκτες και προκλητικές δηλώσεις του ραβίνου Μορντεχάι Φριζή, που διαμένει στο Ισραήλ και ουδεμία σχέση έχει με τον Ελληνικό Εβραϊσμό και τις Ισραηλιτικές Κοινότητες στην Ελλάδα» τονίζεται σε σημερινή ανακοίνωση του ΚΙΣΕ.

     «Οι ακραίες αυτές απόψεις, άλλωστε, που δεν συνάδουν με τις αξίες της Εβραϊκής θρησκείας, ήταν και ένας από τους λόγους για τους οποίους δεν μπόρεσε να παραμείνει ούτε στην Ισραηλιτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης, όπου υπηρέτησε για κάποιο μικρό διάστημα» υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

     Σημειώνεται ακόμα ότι «το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος θεωρεί ότι αυτές οι κραυγές φανατισμού και μισαλλοδοξίας υπονομεύουν την ομαλή συμβίωση των ανθρώπων με διαφορετικές θρησκευτικές πεποιθήσεις».


     Μετά ταύτα, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι ένα χαριτωμένο δημόσιο δρώμενο, μία παννυχία ...χρωμοσφαιρίσεως, μία δράση, τέλος πάντων με άφθονο χιούμορ ευφάνταστη πλοκή, μπορεί να φέρει απείρως αποτελεσματικότερα οφέλη από όλες μαζί τις δολοφονικές ενέργειες των τρομοκρατικών σιωνιστικών οργανώσεων Ιργκούν και Χαγκανά, διαλύοντας τελεσιδίκως έναν επικυνδυνωδέστατο θύλακα του σιωνισμού, όπως αυτός "Κ.Ι.Σ. και Μαρδοχαίος Φριζής".

     Ένα πολλαπλό "ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ" και πάντα τέτοια.

ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ

Ι. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ, 3/1/2018, 08:41 π.μ.

Είναι η πρώτη φορά που βλέπω αστοχία στο κείμενο σας. Η λεζάντα κάτω από το Μαρδοχαίο Φριζή πρέπει να γράφει "έβαλε" και όχι "έκανε". Λίγος σεξισμός δε βλάπτει ειδικά όταν αποτελεί και κυριολεξία. Κατά τα άλλα ο Ρουβίκωνας δείχνει το δρόμο και χώνει ακόμα πιο μέσα στις τρύπες του τους καναπεδάτους ακροδεξιούς που μιλάνε για κολεγιές με το κράτος. και η τελική διάσπσαη που κατάφερε η δράση του στους εβραιοσιωνιστές βάζει φίμωτρα.


Απάντηση Σ.Ο.:

Συμφωνούμε απολύτως με την υπόδειξη του ρήματος και ήδη την υιοθετήσαμε. Πράγματι, ο Ρουβίκωνας λειτούργησε και ...σεξιστικά για τους τρομοκράτες σιωνιστές, όπως τους έπρεπε.Καλή χρονιά να έχετε.
________________________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.