Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

ΕΘΝΙΚΟΙ ...ΜΑΝΤΙΝΑΔΟΛΟΓΟΙ 
ΕΝΩ Η ΗΛΑΓΡΑ ΚΛΕΙΝΕΙ...


     Με "μπροστάρη" ένα  μπουλούκι κρητικών ...μαντιναδολόγων, χιλιάδες διαδηλωτών, αύριο, Κυριακή 21η Ιανουαρίου θα σουλατσάρουν στους δρόμους της ...Θεσσαλονίκης νομίζοντας ότι, έτσι, οι Σκοπιανοί θα παραιτηθούν της διεκδικήσεως του ονόματος της "Μακεδονίας" για τη χώρα τους.

     Σε ρόλο εθνικής ...μοιρολογίστρας οι κρητικοί ...μαντιναδολόγοι θα μοιρολογάνε μπροστά στις κάμερες της ...Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε χιλιάδες χαχόλους, γνωρίζοντας ότι θα προκαλέσουν το γέλιο των αδίστακτων γειτόνων αλλά και νομίζοντας ότι έτσι παίρνουν και συχωροχάρτι για τη δειλία τους να πολεμήσουν υπέρ εθνικών δικαίων κατά πως θα 'πρεπε.

     Και πως θα 'πρεπε;

     Θα 'πρεπε όλες αυτές οι χιλιάδες των διαδηλωτών στα σοκάκια της Θεσσαλονίκης, όταν προ χρόνων είχαν βρεθεί έξω από τη Βουλή να είχαν ΣΑΡΩΣΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ τις πραιτωριανές δυνάμεις καταστολής και να είχαν στραγγαλίσει με τα ίδια τους τα χέρια τους προδότες άνευ των οποίων κανένας σκοπιανός ή άλλος επίβουλος δεν θα τολμούσε να εγείρει την οιανδήποτε αξίωση.

     Όμως, τα εκατομμύρια των γραικύλων ικανοποιούν την αυταρέσκειά τους δηλώνοντας ...γιαλαντζί "πατριώτες" και σκαρώνοντας ...μαντινάδες, αποφεύγοντας τη σύγκρουση με τον πραγματικό εχθρό ο οποίος δεν είναι στα Σκόπια αλλά στο κέντρο της Αθήνας, αναλογιζόμενοι ότι κάτι τέτοιο προϋποθέτει ένα κάποιο ...ξεβόλεμα.

     Και, ενώ η γραικία κατάφερε να μετατρέψει την Αλβανία σε αμφισβητία μας, τα Σκόπια σε διεκδικητή μας, την Βουλγαρία σε ενεδρεύοντα αντίπαλό μας, την Τουρκία σε ιστορικό εχθρό μας, από την άλλη όχθη του Αιγαίου ακούγονται κλαγγές πολέμου με τον Σουλτάνο να επιτίθεται εναντίον της Συρίας υπό τα περιδεή όμματα των ηλιθίων δυτικών.

     Η ΗΛΑΓΡΑ περί της οποίας συχνά μίλησα, αρχίζει να κλείνει για την γραικία και ο Μπουλούκ, ο σύμβουλος του Ερντογάν, θα διαψευσθεί διότι είπε πολύ αισιόδοξα ότι το 2020 "δεν θα υπάρχει Ελλάδα". Δυστυχώς, οι εξελίξεις μιλάνε για συντομότερα του 2020 και αυτό οφείλεται στις χιλιάδες που αύριο θα βολτάρουν στα σοκάκια της Θεσσαλονίκης απαγγέλοντας ...μαντινάδες.

Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
τ.6977764737

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.