Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ !


     Αν οι Μακεδονομάχοι ηρκούντο σε διαδηλώσεις, σήμερα, η Μακεδονία θα ήταν επαρχία της Βουλγαρίας.


     Η εξωτερική πολιτική ως επέκταση της εθνικής πολιτικής, αποτελεί συνιστώσα της εθνικής παιδείας του λαού που την αναπτύσσει και η εθνική παιδεία αποτελεί σύνθεση φυλετικής ιδιοσυστασίας και ψυχικής εξελίξεως του συγκεκριμένου λαού.


     Εν προκειμένω, την γεωγραφική περιοχή η οποία καταχρηστικώς φέρει την ονομασία «Ελλάδα», σήμερα κατοικεί ένας όχλος του οποίου η συλλογική συμπεριφορά παραπέμπει σε νεοβαρβάρους ουδεμία σχέση έχοντες με Έλληνες αλλά με «ρωμηούς» οι οποίοι είναι προϊόντα της, επί αιώνες, υπελικτικής «παιδαγωγικής» του εβραιοχριστιανισμού δια του οποίου αντικατεστάθη, κάποτε, η κρατούσα εθνική Ελληνική Θρησκεία.


     Βεβαίως, ακόμη και μέσα στον όχλο των γραικυλο-ρωμηών εξακολουθούν να επιβιώνουν ελαχιστότατοι Έλληνες με Ελληνικήν εθνική παιδεία και συνείδηση, αλλά ισχύοντος του αδηρίιτου νόμου των αναλογιών, αυτοί οι ελαχιστότατοι δεν είναι δυνατόν να ανασχέσουν την κατακλύζουσα παρακμή μιας πολλαπλασίως μεγαλύτερης ανελλήνιστης μάζας η οποία τους περιστοιχίζει και μετατρέπει αυτόν τον γεωγραφικό χώρο σε κοινωνική χωματερή.


     Υπό αυτές τις συνθήκες φθάσαμε σε σημείο αμφισβητήσεως Ελληνικών εθνικών ιερών και οσίων ακόμη και από εμπεριστάτους ομόρους οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι την ανυπαρξία εθνικής συνειδήσεως των ιθαγενών διατυπώνουν την οιανδήποτε απαίτηση-επιβουλή επί των Ελληνικών Αξιών, εδαφών, ως και Ελληνικής εθνικής κυριαρχίας.


     Με εφαλτήριο τον αποχαυνωτικόν «αντιφασισμό» ο οποίος επί δεκαετίες καλλιέργησε την αυτοχειριαστικήν εθνοφοβία, αφού, προπολεμικώς, οι αγγλόδουλες κυβερνήσεις των Αθηνών υπέκυψαν στην ταπεινωτική για το έθνος υποδούλωση στα αγγλο-αμερικανικά συμφέροντα, η Ελλάδα απώλεσε εδαφικώς την Κύπρο, την εθνική κυριαρχία της επί της Θράκης και του Αιγαίου, την κυριαρχία της επί του εθνικού εναερίου χώρου και τώρα και επί του ονόματος της «Μακεδονίας» διεκδικουμένου, κυριολεκτικώς, υπό του «πρώτου τυχόντος».


     Κατόπιν όλων αυτών και με χειριστικό πρωτοστάτη την διεθνιστικήν-εβραιοχριστιανικήν εκκλησία η οποία εφευρίσκει ανανεωμένους τρόπους παρατάσεως της εγκληματικής κυριαρχίας της επί του Ελληνισμού, ανακυκλώνεται η εκτονωτική διαδικασία του «συλλαλητηρίου για το Μακεδονικό» την οποία πρωτο-καθιέρωσαν, πολύ παλιότερα, προηγηθέντες ρασοφόρο-μαίστορες παρελκυστικής αγκιτάτσιας ανοήτων μαζανθρώπων.


     Έτσι, αντί οι κάτοικοι αυτής της χώρας να βοηθηθούν να αναπτύξουν εθνική παιδεία και πολεμικήν αρετή ώστε να μπορούν να σχεδιάσουν και να καλλιεργήσουν συγκροτημένη και αποτελεσματικήν εθνική πολιτική (εσωτερική και εξωτερική) αποβλακώνονται σε αδιέξοδες εκτονωτικές τακτικές, όπως τα «συλλαλητήρια» και οι «κρούσεις κατσαρολικών έξω από την Βουλή», ενώ ο εχθρός επελαύνει εναντίον των υπάρξεών τους και της χώρας της οποίας ανέλαβαν την ανάξια θεματοφύλαξη.


     Αυτά τα εκτονωτικά «συλλαλητήρια» τα οποία εκπηγάζουν από τα σκοτεινά άντρα των μαυροφορεμένων ρασοφόρων οι οποίοι τελικώς και τα ξεπουλούν αποφεύγοντες την «πατρότητα» αφού, όμως, προηγουμένως τα «δρομολογούν» είναι ό,τι αντεθνικόν διότι παρέλκουν εκ της ουσίας η οποία είναι η προεκτεθείσα.


     Όσοι μετέχουν αυτών των «συλλαλητηρίων» δεν είναι παρά οι εκούσιοι και ακούσιοι ανακυκλωτές μεθοδεύσεων για την απώλεια της Φυλής, του Έθνους και της χώρας όσον αποφεύγουν να συγκροτηθούν και να κινηθούν προς απόκτηση εθνικής παιδείας και πολεμικής αρετής πόρρω απέχουσας από ομαδικά σουλάτσα με ανεμίζουσες ξενόχρωμες σημαίες και εισαχθέντα σύμβολα ως δήθεν «εθνικά».


     Διότι, κατά την στιγμήν αυτή, πολύ προ του «συλλαλητηρίου για το Μακεδονικό» προηγείται το ζήτημα της ιδρύσεως Ελληνικού Κράτους με δική του εθνική Θρησκεία και όχι αυτή του ξενόφερτου εβραιοχριστιανισμού, με δική του Σημαία και όχι αυτή την μεταχρωματισμένη της εταιρείας των Ανατολικών Ινδιών, με Ελληνικό Σύνταγμα και όχι αυτό της δημοκρατίας η οποία αποτελεί «μήτρα τυραννίας» κατά Πλάτωνα. Και εάν αυτές οι αδήριτες προτεραιότητες δεν προηγηθούν, κάθε αποπροσανατολιστική «ενασχόληση» με παρεπόμενα ζητήματα, απλώς, θα σημάνει τον ολοκληρωτικό αφανισμό του Ελληνισμού, επιβεβαιώνοντας τον σοφό σύμβουλο του κ. Ερντογκάν, τον κ. Μπουλούκ, ο οποίος προσφάτως εδήλωσε ότι «Το 2020 δεν θα υπάρχει Ελλάδα και εμείς οι Τούρκοι ευχόμεθα να επιστρέψουν οι 300 του Λεωνίδα για να την σώσουν»! 


     Εμπρός, λοιπόν, να ιδρύσουμε Ελλάδα, διότι άνευ καθιδρυμένου κράτους ουδεμιάς Μακεδονίας, Κύπρου, Θράκης κλπ νομιμοποιείται η διεκδίκηση και δεν νομιμοποιείται διότι το διεφθαρμένο αντιφασιστικό και δημοκρατικό αθηναϊκό παρακράτος, με τους συνειδητούς εθνοπροδότες-εκλεκτούς ενός ανελληνίστου όχλου θα συνεργεί υπέρ της εκχωρήσεως των πάντων στους πάντες, όπως κατά την παρούσα στιγμή.


     Διότι, εν συμπεράσματι, ο,τιδήποτε άλλου, συλλαλητηρίου ή μη, προέχει, η απόκτηση εθνικής παιδείας και, δι' αυτής η ανάκτηση της πολεμικής αρετής και άνευ τούτων ΟΥΔΕΝ

Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
τ.6977764737 




ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ


Γ. Δηλαβέρης, 14/1/2018, 14:23 μ.μ.

Κύριε Καλέντζη καταφέρατε να περιγράψετε με ακρίβεια το πρόβλημα σε ελάχιστες γραμμές όπως το συνειδητοποιεί κάθε σκεπτόμενος Έλληνας. Συγχαρητήρια.


Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη:

Ευγνώμων, αγαπητέ κ. Γ. Δηλαβέρη.
________________________________________________

Κ. Ροζ., 14/1/2018, 15:57 μ.μ.

Αναμενόμενη κρυστάλλινη σκέψη όπως πάντα από τον συντάκτη. Συγχαρητήρια για την ακρίβεια καταγραφής μιας κατάστασης που πρέπει να αναθεωρηθεί εκ βάθρων.


Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη:

Ευγνώμων, αγαπητέ Συνέλληνα.
________________________________________________

Μαριάννα Κ-Ξ., 14/1/2018, 19:26 μ.μ.

Aγαπητέ κ. Καλέντζη και όμως, γύρω σας υπάρχουν αμέτρητοι που αδυνατούν να καταλάβουν τα βασικά. Δείτε ένα σχόλιο κάτω από μία ανάρτηση του άρθρου σας στο Facebook:

"Theodoros G. Papadopoulos ΤΏΡΑ προηγείται το πανεθνικό ακομμάτιστο συλλαλητήριο. Δεν νομίζω πως στην παρούσα φάση είμαστε για φιλοσοφικές αφηγήσεις. Τώρα κρατάμε τη τύχη στα χέρια μας. Είναι απίστευτα μεγάλη η ανταπόκριση του κόσμου. Μη μπούμε σε διασπαστικές και ατελέσφορες συζητήσεις. Ή μαζί ή απέναντι. 21 Ιανουαρίου στις 2 στο Λευκό Πύργο. Αυτό."


Αυτός ο κύριος δεν κατάλαβε ότι η ύπαρξη μιας κυρίαρχης χώρας δεν είναι "φιλοσοφική αφήγηση" αλλά απαραίτητη προϋπόθεση για να διεκδικήσεις και το υποσύνολο της που είναι η Μακεδονία και όπως καταλαβαίνετε με τέτοια μυαλά καμμένα θα συνεχίσουν οι Καμμένοι να κάνουν "περίπατο" στις ράχες ανοήτων που δεν ξέρουν καν τι σημαίνει "φιλοσοφική αφήγηση".


Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη:

Αγαπητή κυρία, εννοείται ότι εκατομμύρια ανελληνίστων κατοίκων αυτής της χώρας αδυνατούν να εννοήσουν τα βασικά και ετοιμάζονται να ξαναχτυπήσουν τα κατσαρολικά τους εν μέσαις οδοίς νομίζοντας ότι θα καταφέρουν αυτά που δεν κατάφεραν επαναλαμβάνοντας αμέτρητες φορές τις ίδιες ...εκτονωτικές διαδικασίες.

Προσωπικώς δεν τρέφω ουδεμία αυταπάτη για την ανοησία των γραικύλων οι οποίοι αδυνατούν να εννοήσουν τα αυτονόητα και να θέσουν ορθές προτεραιότητες. Άλλωστε, αυτό το προβλέπω και στο κυρίως κείμενο. Όμως, πιστεύω ότι η επανάληψη είναι μητέρα μαθήσεως και θα πρέπει να επιμένουμε στην επανάληψη των αυτονοήτων διότι έτσι συντελούμε στην ανόρθωση της σκέψεως των νοημόνων έστω και αν οι απανταχού "Theodoros GPapadopoulos" θα κουραστούν να χτυπάνε κατσαρολικά πλάι στον Λευκό Πύργο υποδεχόμενοι ακόμη και τους προπομπούς των Τουρκικών στρατευμάτων κατοχής που οι ίδιοι προσκαλούν με την ανοησία τους.
_______________________________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.