Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

ΑΘΕΛΗΤΟΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ
ΛΟΓΩ ...ΣΤΥΤΙΚΗΣ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ


     "Χωρίς περίσκεψιν, χωρίς λύπην, χωρίς αιδώ μεγάλα κ' υψηλά τριγύρω ΤΟΥΣ έκτισαν τείχη...", όλοι αυτοί που ξεδιάντροπα δηλώνουν ό,τι τους κατέβει και αυτοπροσδιορίζονται κατά τον πλέον ατυχή ορισμό, επειδή δεν κατάφεραν να χαρούν μια γκόμενα ή έναν γκόμενο, που δεν κατάφεραν να πηδήσουν ή να πηδηχτούν... Και το αποτέλεσμα, είτε σαν "ΑΠΕΛΛΑ", είτε σαν ..."ΑΜΕ...Α" να καταντούν γελοίοι των πρωτοσέλιδων ως ανερμάτιστοι, αγκαζέ με τον τάΠερ Κλεομένη κάτι σαν κλώνος του Gay Pride σε εκδοχή ...garage.

     Στη "Φαβέλα" κάποια μωρά χορεύουν latin, στην "ΑΠΕΛΛΑ" κάποιοι μωροί θέλουν να χορέψουν τον χορό του ...Ησαία με τον Κλεομένη αλλά ντρέπονται και πάνε και πετάνε γκαζάκια στη ..."Φαβέλα".

     Όχι, δεν είναι πολιτικό το θέμα, ψυχιατρικό είναι. Εμείς, πάντως, ως Συντακτική Ομάδα, χαιρόμαστε "όλα τα μωρά στη πίστα", έστω και με latin, ενώ στους μωρούς ευχόμαστε ...περαστικά. Γιατί δεν υπάρχει χειρότερη βάσανος της στυτικής δυσλειτουργίας.




ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ

Save the last tango, 11/1/2018, 18:55 μ.μ.

Τώρα στο Κορυδαλό θα ξεπεράσουνε πολλές αναστολές και θα στρώσουνε. Τους περιμένουν κάτι παιδιά ταμάμ να τους βάλουν στον ίσιο δρόμο. 
______________________________________________

Save the last tango, 11/1/2018, 19:15 μ.μ.

Ο Κλεομούνης με το μάξι θα δώσει ξεχωριστό κέφι στο Κορυδαλό θα δώσει τρελή χαρά στη παρέα.
________________________________________________

SSt..Strasser, 11/1/ 2018, 20:41 μ.μ.

Μια φορά που πήγα και τους είδα και μου είπαν ο αρχηγός μας ο ... θα σαρώσει τους εχθρούς του Εθνικοσοσιαλισμού έφυγα και δε ξαναπάτησα. Μου φάνηκε σα να έβλεπα τσόντα με υπόθεση.
________________________________________________

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, 11/1/2018, 22:25 μ.μ.

Mε αφορμή δημοσίευσής σας, σχετικά με πιθανολογούμενη συμμετοχή μελών της οργάνωσης "Απελλα" σε εμπρηστική επίθεση κατά του πολυχώρου(??) Φαβέλα, επισημαίνω τα κάτωθι:
1.Θα συμφωνήσω μαζί σας σε ότι αφορά το συναγελασμό με Κλεομένη κτλ.Θα επισημάνω ότι ακόμα και  άρθρα επιστημονικής κατεύθυνσης τα οποία αναρτώνται στην ιστοσελίδα στερούνται τεκμηρίωσης(πχ το αυθύπαρκτο Ελληνικό αλφάβητο όπου ο συγγραφέας έχει τόση σχέση με το θεματικό αντικείμενο ,ώστε να ταυτίζει τη γλώσσα με τη γραφή και να ταυτοποιεί τα σήματα με τα γράμματα),ενώ ακόμα και σε επίπεδο απλής παράθεσης (πχ Ινδοευρωπαϊκή θεωρία-Mallory) αναπαράγουν άκριτα θέσεις οι οποίες έχουν εν πολλοίς ξεπεραστεί από τα νέα αρχαιολογικά και γλωσσολογικά δεδομένα.Μήπως όμως η περίπτωση της "Απελλα" πρωτοτυπεί στον ευρύτερο "εθνικιστικό" χώρο?Δε νομίζω...αλλά το να αρχίσω να απαριθμώ ¨Δωρικές καθόδους" θα ειδωθεί ως τρολιά και θα διαστρέψει τη προσοχή των αναγνωστών από τη συνέχεια!Ας κρατήσουμε λοιπόν το γενικά χαμηλό "γνωσιακό" επίπεδο του χώρου επί του οποίου αρθρώνεται το ιδεολογικό εποικοδόμημα στις διάφορες πολιτικές του εκφάνσεις.
2.Αν αληθεύουν οι πληροφορίες των εφημερίδων,κατηγορούνται 4 νεαρά παιδιά  τα οποία προφανώς θα χρησιμεύσουν και ως "αποδιοπομπαίοι τράγοι" ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ επίπεδο. Το φοβερό τους οπλοστάσιο θα αποπροσανατολίσει ακόμα μια φορά τους πεινασμένους είλωτες της αποικίας,'οπως συνέβη πολλάκις και κατά το παρελθόν. Το δεύτερο σημείο λοιπόν που αναδεικνύεται είναι το αν θα πρέπει να υπερασπιστεί κάθε αντι-δημοκράτης αυτά τα παιδιά ,όχι μόνο από θέση αρχής,αλλά και για να ακυρώσει τη λειτουργία του "αστικού θεάματος".Η αποδοχή ή μη των θέσεων της Απελλας αποτελεί τριτεύον ζήτημα,πρωταρχικό καθήκον  στέκεται η ακύρωση των αστικών λειτουργιών "λήψης συναίνεσης" μέσω της έμμεσης μαζικής ψυχολογικής βίας!
3.Η διαπόμπευση νεαρών συντρόφων(πραγματικών ή φετιχιστών Ε/Σ δεν με ενδιαφέρει,αλλά και ούτε θεωρώ τον εαυτό μου άξιο για να τους κρίνει) τη στιγμή που τελούν υπό ομηρία αποτελεί ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ πράξη σύμπλευσης με το αστικό κράτος!Είναι τόσο σωστή, όσο το να πάει κάποιος πάνω από το προσκέφαλο ετοιμοθάνατου μοτοσυκλετιστη-κάγκουρα και να του φωνάζει πόσο φταίει ο ίδιος για τη κατάστασή του.Με λίγα λόγια και για να το πω απλά ο ορισμός της "τραμπούκας"
4.Κριτική στην "Απελλα" και στην καθε "Απελλα" οφείλει να κάνει κάθε ένας ο οποίος εντάσσει τον εαυτό του στον Ε/Σ χώρο.Τόσο σε επίπεδο πολιτικής πράξης όσο και ιδεολογίας.Στόχο θα πρέπει να αποτελεί η ποιοτική αναβάθμιση κάθε συντρόφου και σε καμία περίπτωση η πολιτική του διαπόμπευση.Όταν δε,η κριτική προέρχεται από άτομα των οποίων η δράση σημάδεψε ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΑ τη συνολική λειτουργία του χώρου ,θα πρέπει να στοχεύει αποκλειστικά και μόνο στην αναβάθμιση και όχι στη σπίλωση ακόμα και συντρόφων "αγάμητων" ,όπως διατείνεται η Σ.Ο. Καλώς ή κακώς οι πιτσιρικάδες-σύντροφοι της "Απελλα" αποτελούν προϊόν της κοινής πολιτικής δράσης παλαιοτέρων συντρόφων,η οποία και επικαθόρισε έμμεσα τη σημερινή ποιότητα και φυσιογνωμία του Ε/Σ χώρου.        Για κριτικές και παράπονα λοιπόν ,απευθυνθείτε πρώτιστα στους σ.Βεντούρη, Καλέντζη κτλ και αν σας μείνει χρόνος φτάνετε και στους συντρόφους της "Απέλλα"(από την αναφορά εξαιρείται σκοπίμως ο Μιχαλολιάκος γιατι εφ ενός είναι χαριτωμένος και αφ ετέρου διατηρεί το ακαταλόγιστο!) 


Απάντηση Σ.Ο.:

1. Η "ΑΠΕΛΛΑ" έχει υπογράψει τις επιθέσεις της οπότε δεν ισχύει το "πιθανολογούμενη" που χρησιμοποιείτε. 

2. Εσάς δεν φαίνεται να σας απασχολεί ο οιοσδήποτε προβοκατόρικος αντίκτυπος της ψυχοπαθητικής επιθετικότητος ηλιθίων εναντίον ενός ΜΗ αντιπάλου, εμάς όμως μας απασχολεί διότι αυτή η συμπεριφορά αναγορεύει το κράτος σε κριτή, κάτι που εμείς το θεωρούμε εγκληματικό.

3. Λίαν ύποπτη η ακουσία ή ακουσία απόπειρά σας να "χρεώσετε" ευθύνη για τις εγκληματικέςς πράξεις των συλληφθέντων σε άτομα τα οποία ουδέποτε ανέλαβαν ρόλο "καθοδηγητή" του οιουδήποτε. Αυτό, πραγματικά, ούτε η Ε.Υ.Π. του Τσίπρα δεν θα το τολμούσε... 
________________________________________________

ΤΦ, 11/1/2018, 23:09 μ.μ.

Μια παρείτσα βλαμένων όπως τα λέτε. Τους άντεξα για λιγότερο από μισή ώρα και ο αρχηγός τους για δέσιμο. Κακώς τους συνέλαβαν γιατί θέλουν ψυχιατρείο. Έβριζαν χυδαία τους πάντες και όταν ρώτησα με τι στοιχεία μου είπαν εμείς ξέρουμε και εσύ θα μάθεις. Τους εκνευρίζει ο Ξηρόκωστας και ο Καλέτζης, αλλά θεωρούν το Μιχαλολιάκο ηγέτη χωρίς επιτελείο. Πιστεύω ότι κλείνουν το μάτι στη ΧΑ.
_______________________________________________


AlbiMan, 12/1/2018, 00:25 π.μ.


Αντίθετοι με κάθε εξουσιοδότηση του κράτους να «διαμεσολαβεί» οπουδήποτε παριστάνοντας το κατή αν και γνωρίζαμε προσωπικά τους δράστες της επίθεσης  στη Φαβέλα από τον Αύγουστο δεν τους ‘δώσαμε’ ούτε τους λιανίσαμε όπως θα μπορούσαμε  αλλά τους στείλαμε δυο φορές μήνυμα να σταματήσουν τις επιθέσεις γιατί θα τους δώσουν οι δικοί τους κάτι που τελικά έγινε. Περαστικά  και στο Κορυδαλλό η συνέχεια.
________________________________________________


ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, 12/1/2018,  03:05 π.μ.

1.Μέχρι τελικής δικαστικής αποφάσεως οι δράστες πιθανολογούνται ανεξάρτητα από τις "υπογραφές" τους,οι οποίες θα μπορούσαν και να μπουν από οποιονδήποτε!Εκτός φυσικά και αν οι ίδιοι έχουν αποδεχθεί τις κατηγορίες!Συμβαίνει κάτι τέτοιο και τους αναγορεύετε σε δράστες?

2.Το κράτος ούτως ή άλλως έχει το ρόλο του "κριτή" κάθε πράξης σε όλα τα επίπεδα των κοινωνικών λειτουργιών .Λέτε να περίμενε την Απέλλα και τα γκαζάκια της για να θέσει σε κίνηση  τους μηχανισμούς καταστολής?Και απέναντι σε ποιόν,στον ανύπαρκτο Ε/Σ χώρο?Καμία σχέση μεταξύ του τυπικού"πογκρόμ" και της λειτουργίας του θεάματος,στο οποίο υπαγεται κατά τη γνώμη μου η περίπτωση της "Απελλα" .


3.Η "καθοδήγηση" δε νοείται μόνο στο εννοιολογικό πλαίσιο της στενής κομματικής λειτουργίας. Η προβολή προτύπων και συμπεριφορών σε κάθε πολιτικό χώρο επιτελείται και διαμέσου κομματικών μηχανισμών αλλά και από "παραδειγματικές" ατομικότητες οι οποίες πιθανόν και να μην είναι καν ενταγμένες σε κάποιο κόμμα(πρόχειρα μου ήρθε στο μυαλό η περίπτωση Bombacci).Η δε πολιτική πράξη (στη συντριπτική πλειονότητα των εκφάνσεών της)δεν αποτελεί προϊόν στιγμιαίων εντολών από κάποιο κέντρο καθοδήγησης  αλλά αποτέλεσμα μιας διαρκούς διαδικασίας έγκλησης.Επί δε του προκειμένου,προφανώς και δεν υποστήριξα ότι υπήρξε οποιαδήποτε παραίνεση από κάποιο  καθοδηγητικό κέντρο ή και ατομικότητα για τη πραγματοποίηση της συγκεκριμένης πράξης από τους πιθανολογούμενους ως δράστες.Αυτό που  με σαφήνεια διατύπωσα, είναι η θέση ότι η πορεία της κάθε Απέλλας επικαθορίζεται από την ιστορική διαδρομή- παράδοση του πολιτικού χώρου από τον οποίο προέρχεται,επικαλείται και υποτίθεται ότι κοινωνεί. Ελπίζω με τη δεύτερη παρέμβασή μου να έγινα κατανοητός και από τη Σ.Ο.του Καθιδρύματος!   


Απάντηση Σ.Ο.:

1. Μπορείτε να έχετε νομική κρίση αλλά επιτρέψτε μας να έχουμε δικανική.

2. Εσείς δεν θεωρείτε φυσιολογικό τα "γκαζάκια" να κινητοποιούν τους κρατικούς κατασταλτικούς μηχανισμούς;

3. Από την διατύπωσή σας ουδόλως προκύπτει ότι τα δύο αναφερόμενα, στο προηγούμενο μήνυμά σας, άτομα "καθοδήγησαν" καθ΄ οιονδήποτε άμεσο ή έμμεσο τρόπο τους ηλιθίους συλληφθέντες ακροδεξιούς οι οποίοι δεν έχουν και ιδεολογική συνάφεια με τον Εθνικοσοσιαλιστικό χώρο παρά τις ανυπόστατες και υπόπτων προθέσεων δηλώσεις, δήθεν, αυτοπροσδιορισμού τους. Εκτός και εάν είστε από εκείνους που νομίζουν ότι είσαι ό,τι δηλώσεις...
_________________________________________________________________________________

Roubi69966699, 13/1/2018, 11:42 π.μ.

Μια παρείτσα βλαμένων ΤΦ αλλά που στοχοποιήσανε ένα κέντρο περίθαλψης οικογενειών προσφύγων και πέταξαν μία δολοφονική μολότωφ σε θάλαμο που κοιμόντουσαν ανήλικα παιδιά προσφύγων στα Εξάρχεια για να τα κάψουν ζωντανά. Ενέργεια ανώμαλη και θα καταλάβαινα να την έκαναν ενάντια στο Μουτζάλα αλλά να κάψουν αθώα παιδιά; Μέχρι πότε θα βλέπουμε ψυχάκιδες να καίνε ανθρώπους; Πάτε Κορυδαλό ρε αλήτες και θα καλοπεράσετε.
________________________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.