Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

ΑΞΟΝΑΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗΣ 
ΤΟ
KRAV MAGA



ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ

     Oι εβραίοι επινόησαν και συντηρούν την διεθνή τρομοκρατία βασισμένοι στην περιορισμένη διάθεση των λαών να μελετήσουν Ιστορία για να μάθουν ότι οι πρώτες τρομοκρατικές οργανώσεις παγκοσμίως υπήρξαν εβραϊκές, η Ιργκούν και η Χαγκανά. Έκτοτε, οι εβραίοι, παραπλανώντας τις διεθνείς κοινωνίες και επινοώντας διάφορα προσωπεία [ΙSIS και ισλαμοφοβία κλπ κλπ] διατηρούν υποδουλωμένη την διεθνή συνείδηση ώστε να προσμένει την σωτηρία από τους ίδιους, ενώ αυτοί διεισδύουν στις κοινωνίες τις οποίες παραλύουν μέσω διαφόρων "πολιορκητικών κριών" μεταξύ των οποίων "πολιτιστικές" ή "αθλητικές" δραστηριότητες και "πολεμικές τέχνες". Τελευταίο "φρούτο" εξαπάτησης αφελών το "KRAV MAGA" που εμφανίστηκε από το πουθενά ως "πανάκεια" για την οικονομική αφαίμαξη ανοήτων με την υπόσχεση ότι ...εκπαιδεύονται από κάποιους οι οποίοι κάθε άλλο είναι διατεθειμένοι να αποκαλύψουν το ο,τιδήποτε με αυτούς και πολύ περισσότερο μία"πολεμική τέχνη" σε αλλόφυλα ...γουρούνια ["γκοίμ"] όπως μισαλλόδοξα αποκαλούν κάθε μη εβραίο.

     Στις 6 Δεκέμβρη 2017, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τράμπ αναγνωρίζει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ και ανακοινώνει τη μεταφορά της πρεσβείας εκεί από το Τελ Αβίβ. Μια τέτοια κίνηση παγκόσμιας εμβέλειας που καταπατά με το χειρότερο τρόπο το δίκιο του αγωνιζόμενου λαού της Παλαιστίνης, ενός λαού που μάχεται συστηματικά ενάντια στην κατοχή των εδαφών του από το κράτος του Ισραήλ, φυσικά δεν θα μπορούσε να περάσει έτσι. Μια νέα Ιντιφάντα ξεσπά, στην ουσία σε συνέχεια των προηγούμενων απέναντι στον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό και το σιωνισμό, παράλληλα με διαδηλώσεις κι αναταραχές σε όλον τον αραβικό κόσμο.

     Για άλλη μια φορά η Μέση Ανατολή φλέγεται. Και φλέγεται λόγω ξένων παρεμβάσεων, λόγω των ιμπεριαλιστικών και αντιδραστικών σχεδιασμών ΗΠΑ-Ισραήλ-Σαουδ.Αραβίας που επιδιώκουν τη συνέχιση και ισχυροποίηση της σιωνιστικής κατοχής και την εξάλειψη της Παλαιστίνης από το χάρτη. Για μας, η διεθνιστική μας αλληλεγγύη στον παλαιστινιακό λαό είναι κάτι παραπάνω από αυτονόητη, ιδιαίτερα μέσα σε μια συγκυρία ανάπτυξης στενών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ. Η όλο και πιο εντατική συνεργασία της μνημονιακής συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με την ακροδεξιά κυβέρνηση Νετανιάχου, πέρα από το οικονομικό, πολιτικό, στρατιωτικό και διπλωματικό επίπεδο επεκτείνεται και στο πολιτιστικό. Από τις διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων με στελέχη της ισραηλινής πρεσβείας, μέχρι τις εκδηλώσεις και προβολές ισραηλινού κινηματογράφου στο Ίδρυμα Κακογιάννης, μέχρι την ίδρυση αθλητικών ομοσπονδιών που προωθούν θανατηφόρα συστήματα και τεχνικές του ισραηλινού στρατού (Israeli Defense Forces) ως συστήματα “αυτοάμυνας” πολιτών.

     Μια τέτοια περίπτωση είναι και το krav maga. Δεν πρόκειται για μια απλή πολεμική τέχνη αλλά για ένα σύστημα “αυτοάμυνας” που γεννήθηκε μέσα στους κόλπους του IDF με σκοπό την εκπαίδευση του στρατού, της αστυνομίας και των ενόπλων δυνάμεων στη μάχη σώμα με σώμα, ένα σύστημα που εφαρμόζεται καθημερινά από την πρώτη στιγμή απέναντι σε Παλαιστίνιους άντρες, γυναίκες και παιδιά. Μέσα από διοργανώσεις σεμιναρίων “αθλητικού” ενδιαφέροντος για την εκμάθηση αυτών των τεχνικών από απλούς πολίτες για την “ασφάλειά” τους, έχει στηθεί ένα δίκτυο συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ όπου Ισραηλινοί ένοπλοι, στελέχη του IDF, ενεργοί ή μη, επισκέπτονται την Ελλάδα ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

     Μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο, στις 13 Ιανουαρίου στο ΟΑΚΑ θα πραγματοποιηθεί ένα τέτοιο σεμινάριο krav maga με “καλεσμένους” τον Doron Balahcen και τον Orel Malka. Ο Balahcen είναι εκπαιδευτής στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία του ισραηλινού στρατού, επικεφαλής εκπαιδευτής της Διεθνούς Ακαδημίας Ασφαλείας, επικεφαλής της Ασφάλειας του IDF και των Ειδικών Μονάδων στη Δυτική Όχθη καθώς και επικεφαλής της Προστασίας της ισραηλινής κυβέρνησης. Ο Malka υπηρέτησε ως στρατιώτης σε ειδική αντιτρομοκρατική μονάδα και είναι εκπαιδευτής προσωπικού ασφαλείας και ειδικών μονάδων του σιωνιστικού στρατού κατοχής.

     Ως ένα ελάχιστο δείγμα της αλληλεγγύης μας προς τον αγωνιζόμενο παλαιστινιακό λαό θα βρισκόμαστε εκεί για να δηλώσουμε σε όλους τους τόνους ότι οι δολοφόνοι και οι βασανιστές χιλιάδων Παλαιστινίων είναι ανεπιθύμητοι. Θα βρισκόμαστε εκεί ενάντια σε αυτούς που συλλαμβάνουν και κακοποιούν εκατοντάδες ανήλικα παιδιά (αυτή τη στιγμή είναι φυλακισμένοι 400 ανήλικοι Παλαιστίνιοι, κορίτσια και αγόρια ηλικίας από 8 έως 18 ετών), ενάντια στους αυτουργούς κι εκπροσώπους του κράτους του Ισραήλ, ενάντια σε αυτούς που ρουφάνε κάθε ανάσα ζωής κι ελευθερίας της κατεχόμενης Παλαιστίνης.

– ΣΑΒΒΑΤΟ 13/01 ΣΤΙΣ 17.00: ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΟΑΚΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ KRAV MAGA


– ΣΑΒΒΑΤΟ 20/01 ΣΤΙΣ 18.00: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ


ΚANENAΣ ΕΛΛΗΝΑΣ 
ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ 
ΤΟΥ 
KRAV MAGA



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
12/01/2018, 18:01 μμ


NOCK-OUT ΣΤΟ …KRAV MAGA

     «Το Σάββατο 13/1 ήταν προγραμματισμένο σεμινάριο κραβ μαγκά στο ΟΑΚΑ, με τη συμμετοχή εκπαιδευτών του ισραηλινού στρατού. Ως Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό, καλέσαμε σε συγκέντρωση και πορεία προς το ΟΑΚΑ (https://athens.indymedia.org/event/72683/) προκειμένου να καταστήσουμε σαφές στους δολοφόνους και βασανιστές των Παλαιστινίων ότι είναι ανεπιθύμητοι στη χώρα μας και ότι θα μας βρίσκουν πάντα απέναντί τους.

     Λίγες μέρες μετά την δημοσίευση του καλέσματός μας η ομοσπονδία κραβ μαγκά ανακοίνωσε την ακύρωση του σεμιναρίου εξαιτίας «καλέσματος στο ΟΑΚΑ από την Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό, υπέρ του αγωνιζόμενου παλαιστινιακού λαού».

     Η ακύρωση του σεμιναρίου εντάσσεται σ’ ένα ευρύτερο πλαίσιο δράσεων αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό. Είναι μια νίκη του κινήματος αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό και μας ωθεί να συνεχίσουμε τις κινητοποιήσεις με ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα.»


ΔΡΑΣΤΕ Ή ΣΚΑΣΤΕ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΕΒΡΑΙΟΛΑΓΝΟΙ 
και συνεχίστε να μυξοκλαίτε για  αβάντες από το …κράτος, κλωσώντας τα αυγά σας.




ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ

Γ. ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ-Φ, 13/1/2018, 17:09 μ.μ.

Διάβασα ότι ματαιώθηκε η σημερινή φιέστα των εβραίων στο ΟΑΚΑ και δε μπορώ να το πιστέψω. Συχαρητήρια στους αναρχικούς αλλά και στο Καθίδρυμα για το συντονισμό και τη κοινή δράση. Και απορώ με όλους τους υπόλοιπους «εθνικιστές» προδότες που βγαίνουν στα μίντια για να πουν ότι οι αναρχικοί έχουν την αβάντα του κράτους (και το ίδιο τώρα πρέπει να πουν και για το Καθίδρυμα) υποστηρίζοντας τους εχθρούς της Ελλάδας.  Είναι αλήθεια ότι όλα τα μαγαζάκια του εθνικισμού στην Ελλάδα έδωσαν ασκήμια μίσος διάσπαση προβοκάτσια και γω δε ξέρω τι άλλο κακό και αρνητικό. Οι διάφοροι γραφικοί αρχηγίσκοι από τη 4η Αυγούστου το ΕΝΕΚ την Χρυσή Αυγή μέχρι το Άρμα, το Μέτωπο, τη ΛΕΠΕΝ το Μαύρο Κρίνο τους ΑΜΕ την ΑΠΕΛΛΑ την ΛΑΚΙΠΑ αφήνουν πίσω τους κλαυσίγελο και ερείπια του Εθνικισμού με καρικατούρες φυρερίσκων να αξίζουν μόνο ροχάλα. Και δε μιλάω για παρακαταθήκη ιδεολογίας γιατί θα ήταν τραγική κάθε αναφορά με Μιχαλολιάκο και Γκέκα να μιλάνε για Άρια φυλή με φάτσες σλαβομαμελούκων και τον Πλεύρη να μοστράρεται μοντελάκι του Μπρέκερ. Μήπως είναι καιρός να καταλάβουμε ότι αυτό που ονομάσαμε «Εθνικισμός» δε μπορεί να είναι παρά η ποντικοπαγίδα κομπλεξικών αρουραίων που ξεφτιλίζουν ότι ελληνικό ιερό και όσιο; Σήμερα οι αναρχικοί κατάφεραν να ακυρώσουν μία οργάνωση της ίδιας της Μοσάντ στην Ελλάδα με επικεφαλείς ανώτατους αξιωματικούς του εβραίικου στρατού και αυτοί που θα πρεπε να το κάνουν σκοτώνονται μεταξύ τους με τον Πλεύρη να ροκανάει τα λεφτά του «Ελλήνιου», τον Μιχαλολιάκο να μπουκώνει δημόσιο παραδάκι τον Γκέκα να μαζεύει γύρω του πιτσιρικάδες και να τους βγάζει λόγους τον Κώνστα να ξερογλείφεται για να μπει στη Βουλή και δεν αναφέρομαι στα υπόλοιπα χαρτια υγείας. Κι όλοι αυτοί οι αρχηγίσκοι καραγκιόζηδες να πράττουν τα αντίθετα από αυτά που λένε στους οπαδούς τους έχοντας μέχρι και εγγόνια πακιστανάκια ενώ μιλάνε για φυλετική καθαρότητα. Είστε όλοι για φτύσιμο ρε σκουπίδια και είστε οι χειρότεροι προδότες του Ελληνισμού πάνω στον οποίο ακουμπήσατε για να τα τσεπώσετε. Που σαι ρε Καλέτζη με το σκατά στα μούτρα σας και μπράβο σου που δεν ακούς το Γιαννακόπουλο να προστεθείς στη λίστα των γραφικών φυρερίσκων. Θέλει δύναμη να αρνείσαι τα παλαμάκια αλλά αυτή η δύναμη τελικά δικαιώνει κάθε πραγματικό αγωνιστή. Μείνε όπως είσαι αλλά αυτό το σκατά στα μούτρα σας θέλω να το ακούω να το λες πιο συχνά και σε όλους.


Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη:

Σ Κ Α Τ Α   Σ Τ Α   Μ Ο Υ Τ Ρ Α   Σ Α Σ !

Με την αγαπημένη σας φράση την οποία αφιερώνω σε όλους ανεξαιρέτως τους διαλαμβανομένους στο σχόλιό σας, το μόνο που μπορώ να σας υποσχεθώ αγαπητέ κ. Γ. Ανδρεάδη-Φ. ότι αφιερωμένος στα υπέροχα Άλογα ουδέποτε θα υποκύψω στα ...παράλογα στα οποία με προέτρεψε κάποτε ο συμπαθέστατος κ. Γιαννακόπουλος, με ικανότητα ορθού αυτοπροσδιορισμού και, επίσης, ορθού προσδιορισμού του εχθρού. Να είστε πάντα καλά.
_______________________________________________________

Roberto Aχαϊρεφτίδης, 13/1/2018, 19:54 μ.μ.

Μα τι λέμε τώρα η Χρυσή Αυγή πάει στα καλλιστεία Αλβανίδων με εκπρόσωπο τον Ρομπέρτο που κερνάει ουίσκια πλάτη με πλάτη με το κράτος την αστυνομία και το σύστημα κορόιδα είναι να κάνουν αγώνες εναντίον του σιωνισμού; Αυτό το έχετε δει με τον πρωτοκλασάτο χρυσαύγουλο στα αλβανικά καλλιστεία να κερνάει ουίσκια;




Απάντηση Σ.Ο.:

Ομολογουμένως, μας πιάνετε αδιάβαστους. Αυτό αξίζει!
_________________________________________________________________________________

Roberto Aχαϊρεφτίδης, 13/1/2018, 22:53 μ.μ.

Eδώ ο άγριος Ρομπέρτο που δεν έχει τα βαρίδια για να τα βάζει με τη Μοσάντ αλλά μπροστά στη κάμερα στο υπόγειο του ξενοδοχείου του νιώθει λιοντάρι σηκώνοντας βάρη.



Απάντηση Σ.Ο.:

Μπορεί να ...σκιαχτήκαμε αλλά γελάσαμε. Σας ευχαριστούμε!
_______________________________________________________


ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 16//1/2018, 16:06 μ.μ.

Βρε αχαϊρευτε Αχαϊρεφτιδη,με ποιό δικαίωμα πιάνεις στο στόμα σου το λιοντάρι του Δέλβινου,το καμάρι της ομογένειας της Β.Ηπείρου?Ξέρεις βρε αλητάμπουρα για ποιόν μιλάς?Ξέρεις βρε τεντυμπόϋ σε τι πνευματικό μέγεθος αναφέρεσαι?Είσαι πολύ μικρός για να σπιλώνεις τη φήμη του τιτανοτεράστιου Ρομπέρτο Χαίντι ,του ευγενούς επιχειρηματία της πλ.Κουμουνδούρου και επιστήθιου φίλου του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας κ.Μπαρμπαρούση!Είσαι θρασύτατος γιατί, αντί να επαινείς το στυλοβάτη του Ελληνικού εθνικισμού στη Β.Ήπειρο,τον κατασυκοφαντείς κινούμενος προφανώς από αίσθημα ζήλιας.Ζηλεύεις το Ρομπέρτο τόσο για την επιχειρηματική όσο και για τη πολιτική του δράση,ζηλεύεις το Ρομπέρτο για τις αμέτρητες επιτυχίες του στο ασθενές φύλο,ζηλεύεις το Ρομπέρτο για την ομορφάδα του και τη τσαχπινιά του,μα πιο πολύ απ΄ όλα για την αξεπέραστη ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΟΥ!  Τελος,να θυμάσαι κορόϊδο Αχαϊρεφτιδη ότι εσύ και οι υπόλοιποι αναγνώστες δε μπορείτε να φτάσετε ούτε το μικρό δακτυλάκι του τριμμέγιστου συναγωνιστή Ρομπέρτο!
ΥΓ: παρεπιπτόντως τα κιλά στο πάγκο είναι δεν είναι 40 μαζί με τη μπάρα!

______________________________________________

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, 16//1/2018,  16:33 μ.μ.

κ.Ανδρεάδη μου,πρός θεού, μα τι λέτε τώρα..Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας χίλιες φορές η ενασχόληση με τις φοράδες παρά με τις πολιτικές οργανώσεις!Μόνο μια επέλαση του ιππικού στη Βουλή θα μας σώσει! Α,και μιας και το θυμήθηκα θα ήθελα να υποβάλω και μια ερώτηση προς τη Σ.Ο. σχετικά με άρθρο αναφερόμενο στον ένδοξο πολίτη λοχαγό κ.Α.Πετρόπουλο: μήπως ζηλέψατε από τη βράβευση της Βραζιλιάνας αλλά και τη παρουσία της στη ΛΑΚΙΠΑ?Γιατί εδώ που τα λέμε είναι μπουκιά και συγχώριο,ζωντανή διαφήμιση του εθνικιστικού χώρου!
________________________________________________

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 16//1/2018 17:27 μ.μ.

Σημαντική παράλειψη της απαντητικής μου, προς τον κ.Ανδρεάδη ,επιστολής αποτελεί η απουσία επαίνου για τις λαμπρές επισημάνσεις του αναφορικά με τον φυρερίσκο του "Μαύρου Κρίνου".Επιτέλους βρέθηκε κάποιος νουνεχής και οξύνους πατριώτης να αποκαλύψει το θλιβερό ποιόν του φυρερίσκου Σταύρου!Φυρερίσκου αδίστακτου ο οποίος πλουτίζοντας από τις συνδρομές των αναγνωστών του,τρώει με χρυσά κουτάλια,ντύνεται με Hermes και κινείται με Aston Partin διατηρώντας παράλληλα και σταύλο με καμιά δεκαριά Αραβικούς δρόμωνες για να μην υστερεί έναντι άλλων συναγωνιστών.Ο εν λόγω φυρερίσκος κ.Ανδρεάδη μου είναι υπόλογος τόσο για τη κατάρρευση του Ελληνικού εθνικισμού ,όσο και για την αναπαραγωγή πρακτικών που όπως ορθώς αναφέρετε αξίζουν τη "ροχάλα σας".Αδυνατεί η ανθρώπινη λογική να συλλάβει τα τεκταινόμενα στην ιστορική Τρίπολη!Κάθε απόγευμα συγκροτείται πορεία 1.000 οπαδών του οι οποίοι και τον περιφέρουν επί χρυσοποίκιλτου θρόνου από τη πλ.Αγ.Βασιλείου μέχρι και της πλατείας Άρεως!Μεγαλεία κ.Ανδρεάδη μου, άλλο να σας λέω κι άλλο να τα βλέπετε...φανταστείτε δε, ότι με την ολοκλήρωση της πορείας ακολουθεί λαϊκό προσκύνημα στο Φυρερ, συναυλία με καταξιωμένους λαϊκούς καλλιτέχνες και δωρεάν διανομή τυρόγαλου στους παρευρισκόμενους.Μπορεί όμως έτσι να προκόψει ο εθνικιστικός χώρος,μπορούν να βρουν επιτέλους δικαίωση οι αγώνες τόσων και τόσων αγνών πατριωτών?Πείτε τα κ.Ανδρεάδη μου,δώστε μας τα πνευματικά σας φώτα για να κατορθώσουμε να βγάλουμε τη πατρίδα μας από το σκοτάδι και το τέλμα που τη βύθισε ο Μαύρος Κρίνος ο ανωφελής!
________________________________________________


Dietrich, 17/1/2018, 11:59 π.μ.


Πονηρόβλαξ ο Καλέντζης καὶ τελείως ἀπογοητευτικός μέ προσωπίδες διάτρητες γράφει ὡσεὶ «Γιαννακόπουλος» καί ξερνᾶ, εἴτε ὡς κ. Ἀνδρεάδης, εἴτε ὡς κυρία Ἰουλία εἴτε καὶ ὡς Καλέντζης. 


Απάντηση Σ.Ο:

Περιέργως, σήμερα υπέστημεν μία σφοδρότατη επίθεση από ένα μανιοκαταθλιπτικό άτομο του ακροδεξιού χώρου το οποίο, παλιά, εξεδίωξε ο Μιχαλολιάκος από το μαντρί του και έκτοτε "καβάλησε" το δικό του Ι.Χ. ...άρμα για να κόβει βόλτες στο διαδίκτυο. Συμπαθέστατη γραφικότητα, ο συγκεκριμένος, ζει τη μοναχική ζωή του παριστάνοντας τον μύστη της ...Ιρμινσούλ και φανταζόμενος ότι τον καταδιώκουν ακόμη και όσοι ελάχιστοι τον υπερασπίστηκαν από σοβαρότατες κατηγορίες επιλήψιμης συμπεριφοράς που έφθανε μέχρι σημείου σκανδάλου. Το άτομο αυτό το γνωρίζαμε ως "Η Στεφανία του Indymedia"  και, ενώ κατέκλυζε τις διαδικτυακές σελίδες με ετερώνυμες και επώνυμες αναρτήσεις επιπέδου "Τατιάνας Στεφανίδου", συνεχώς διεμαρτύρετο ότι τον "πολεμούσαν επώνυμοι και ανώνυμοι εχθροί", προκειμένου να επισύρει την προσοχή των άλλων στη ταλαίπωρη ύπαρξή του. Όπως όλοι όμως οι ψυχοπαθείς, το συγκεκριμένο άτομο αδυνατεί να αντιληφθεί ότι τον προδίδει η ιδιότυπη "γλώσσα" και το ...πολυτονικό που χρησιμοποιεί μόνον αυτός. Σήμερα λοιπόν και εν μέσω δύο υβριστικών μηνυμάτων του [ή και "της"] λάβαμε και το παραπάνω σχόλιο από τον πάσχοντα από μανία καταδιώξεως ο οποίος θεωρεί ότι και πίσω από τον αναγνώστη και σχολιαστή μας κ. Γεώργιο Γιαννακόπουλο κρύβεται "αυτός" [δηλαδή, ο κ. Αριστοτέλης Καλέντζης] στον οποίο στέλνει αναπάντητα "ραβασάκια" τρεις το ξημέρωμα, ξαγρυπνώντας στο πληκτρολόγιο του. Λοιπόν, καλή μας "Στεφανία του Indymedia", ο κ. Γεώργιος Γιαννακόπουλος είναι υπαρκτό πρόσωπο και εκλεκτός Συνέλληνας και δεν κρύβεται κανείς άλλος, ούτε ο κ. Αριστοτέλης Καλέντζης, πίσω από το ονοματεπώνυμο αυτό παρά μόνον ο ίδιος ο υπογράφων, εδώ μέσα δε δεν υλοποιούμε τις νοσηρές φαντασιώσεις σου, έχοντας σοβαρότερα να ασχοληθούμε. Εις επίρρωση, παραθέτουμε, όπως δεν σου οφείλουμε, screenshot των εισερχομένων του e-mail του Καθιδρύματος ώστε να καθησυχάσουμε [αν είναι δυνατόν...] την ...ταραχή σου.


Αυτά λοιπόν και να προσπαθήσεις να κοιμάσαι γιατί ο ύπνος στη περίπτωσή σου κάνει καλό. Θα σου το έχει πει, άλλωστε και ο ψυχίατρός σου. Και μην ξύνεσαι στη γκλίτσα του τσομπάνη διότι μπορεί να μην έχει την ελαστικότητα άλλων "γκλιτσών' που σε ικανοποιούν αλλά μπορεί να σου αποδώσει ...αφιερώματα που θα σε τάραζαν ακόμη περισσότερο.
_______________________________________________________


ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, 17/1/2018, 23:50 μ.μ.

Προς κ.Α.Καλέντζη
Με αφορμή τελευταία σας δημοσίευση αναφερόμενη σε σχόλιο κυρίας-κυρίου Dietrich (πιθανότερο κυρίας καθώς η χρήση του επωνύμου μοιραία ενθυμεί του ονόματος Marlene) το οποίο και με αφορά παρακαλώ να προχωρήσετε σε δημοσίευση της απάντησής μου, ανεξαρτήτως γνώμης των υπολοίπων μελών της Σ.Ο:

1. Αγαπητή/ε μου έστω ότι είμαι ο Καλέντζης. Πόσο λογικό θεωρείς το "τρολάρισμα" στον εαυτό μου? Αν διάβασες τα σχόλιά μου μόνο υπέρ του Καλέντζη δε στρέφονται! Τι δε κατάλαβες? Να υποστήριζες ότι πίσω από το "Γιαννακόπουλος" κρύβεται ο διαχειριστής του Μαύρου Κρίνου θα το καταλάβαινα απόλυτα...αλλά ότι βρίσκεται ο Καλέντζης...πόσο μαλάκας πρέπει να είσαι ρε φιλενάδα/φίλε?

2. Τόσο στο Καθίδρυμα όσο και στο Μ.Κ. υπάρχουν άρθρα μου από τα οποία ο οποιοσδήποτε μπορεί να συνάγει το ορθόν ή μη ,της ταυτοποίησής μου με τον κ.Καλέντζη! Όσο βλάξ και να είναι κάποιος μπορεί να διακρίνει τις διαφορές που διαπερνούν τα κείμενα αμφοτέρων, από το επίπεδο λογικής αφαίρεσης και θέσεων μέχρι εκείνο του ύφους. Αγαπητή/ε κυρία/ε Dietrich, πόσο μαλάκας πρέπει να είσαι για να μην κατάλαβες τίποτα?

3. Από θέση αρχής, δεν επιθυμώ (παρά το ότι είμαι πεπεισμένος) τη συστοίχηση με την άποψη της Σ.Ο. σχετικά με τη πραγματική σας ταυτότητα. Αν παρά ταύτα αληθεύει, τότε κυρία/ε Dietrich, ανακύπτει μοιραία το ερώτημα: Είσαι τόσο μαλάκας ώστε να επιζητάς αναμόχλευση της γνωστής εποποιίας του Πυροσβεστικού Σώματος? ΕΛΕΟΣ κα.Dietrich ΕΛΕΟΣ


Απάντηση Σ.Ο.:

Αγαπητέ κ. Γ. Γιαννακόπουλε, σας ευχαριστούμε για το σχόλιο το οποίο αναρτούμε με την διευκρίνιση ότι τίποτε δεν αναρτάται στο παρόν Ιστολόγιο χωρίς την σύμφωνη γνώμη των Μελών της Σ.Ο. και, δυστυχώς, το θέμα που προέκυψε από την αΗδό [sic] Μarlene τελειωμό δεν έχει εξαναγκάζοντας ακόμα και τον κ. Καλέντζη να τον χαρακτηρίσει σε προσωπικό μήνυμα με τους δέοντες χαρακτηρισμούς πολύ χειρότερους των δικών σας που θα έκαναν και τον κ. Χίο να κοκκινίσει... 
_______________________________________________________

Μ..ΚΟΥΡΟΥΣ. 15/1/2018, 14:12 μ.μ.

Ποιος ξεχνάει την καημένη τη "Στεφανία στο Αναμορφωτήριο" που όταν είμαστε λυπημένοι μπένουμε στο ιντι και τη θυμόμαστε; Καλά να είμαστε και να τη χαιρόμαστε. Παραλίγο να το ξεχάσω χτες είτανε και του αγίου Αντωνίου.


Αππάντηση Σ.Ο.:

Ενήμερο σας βρίσκουμε.
_______________________________________________________


Konstantia Dubaikusia, 18/2018, 23:04 μ.μ.

Χαίρετε, στέλνω αυτό το μικρό αρθράκι για να προστεθεί στα σχόλια του άρθρου για το Γκράβ Μαγκά ως σιωνιστική διείσδυση. Κυρίως ως απάντηση στην Ντίτριχ- GAYKA. Εσωκλείω επίσης δύο μικρές εικόνες που θα ήθελα να το συνοδεύσουν και παρακαλώ η μία να είναι δίπλα ή κάτω απ' την άλλη.

Υπογράφω ως "Κωνσταντία Ντουμπάι – Κούσια, η παρθένος λάμια της Λαμίας" και έτσι θα ήθελα να είναι και το όνομά μου στην απάντηση, ενώ κάθε άλλο στοιχείο μου να μην φανεί παρακαλώ.

Ευχαριστώ πολύ!




Προς υπεράσπιση Στ… Γκ…

     Στέφανε μου, καλέ μου, αρχικά θέλω να σου πω ότι δεν έχει νόημα να συγκρούεσαι εδώ με τον Αριστοτέλη Καλέντζη μιας και οι ποιότητές σας είναι διαφορετικές. Κι εξηγούμαι αμέσως: Ο Καλέντζης που ούτε τον συμπαθώ, ούτε τον αντιπαθώ είναι άνθρωπος περισσότερο της δράσης στο υλικό επίπεδο, πρακτικός κι αν θέλεις ολίγον τι «χοντρόπετσος». Εκτός τούτου έχει εκτεθεί και σε καταστάσεις αρκετά ακραίες θα έλεγα. Εν αντιθέσει, εσύ έχεις σε όλη σου την ζωή κάνει έναν πολύ μεγαλύτερο και πιο δύσκολο αγώνα στο μεταφυσικό- πνευματικό πεδίο και εκεί έχεις δώσει πολύ σημαντικότερες  μάχες. Όπως και καταλαβαίνεις συνεπώς, δεν μπορείς να τον μεταφέρεις εκεί πέρα και να τον προκαλέσεις σε μια αναμέτρηση που σίγουρα θα κέρδιζες, μιας κι εκεί «πάνω» έχεις νικήσει πολύ πιο τρομερές οντότητες. Και αυτό μπορεί να κάνει πολλούς ανίδεους να μειδιούν, όμως, θα τους θυμίσω πως μπορούσες και φούσκωνες και ξεφούσκωνες τα μούσκουλά σου μια περίοδο, (απόκρυφες ινδο- άριες τεχνικές που μόνο εσύ γνωρίζεις) τρεφόμενος μόνο με φασόλια, φακές και πενιρλί και χωρίς να καταναλώνεις (έστω κρυφά) παράνομα αναβολικά και κουμπάκια από ματαιοδοξία σαν κάποιους άλλους…

     Στ… Γκ…, θέλω από καθαρό ενδιαφέρον και αγάπη να σου επισημάνω μερικά πράγματα για το καλό σου. Σταμάτα να υποψιάζεσαι τους πάντες και να ασχολείσαι με όλους και με όλα. Δεν σε καταδιώκει κανένας γύρω σου, αλλά και εις απάντηση όσων δεν σε συμπαθούνε, εδώ είμαστε να συμπαρασταθούμε κι εμείς! Οι φίλοι σου που σε λατρεύουν. Καταλαβαίνω ότι περνάς δύσκολα, μιας και από θέση αρχής και ιδεολογίας ζεις χωρίς να αποζητάς τα πληβειακά χρήματα και δεν καταδέχεσαι να δουλέψεις σε κατώτερες δουλειές από αυτές που σου επιτάσσει η Βραχμανική σου κάστα. Και σαν ένας νέος Βούδας ζεις ζητιάνος της στέγης και της τροφής μιας αισχρής μαινάδας κομουνίστριας ικανοποιώντας τα φρικτά της κέφια, δεχόμενος εξευτελισμούς και ταπεινώσεις. Όμως δεν χρειάζεται άλλο πια! Σου έχω ακριβέ μου μία λύση. Ελπίζω τουλάχιστον η εν λόγω μαινάδα να είναι δολιχοκέφαλη και όχι σαν εκείνες τις κατωτέρων προδιαγραφών Ρωσίδες που αναζητούσες παλιότερα μέσω διαδικτυακών γραφείων συνοικεσίων και προσπαθούσες να μαντέψεις τον κεφαλικό τους δείκτη. 

     Προτού όμως σου πω για αυτή τη λύση θα σου θυμίσω μια παλιά ιστορία, ένα προσωπικό σου δράμα, κάτι που έκανε την ευαίσθητη καρδιά σου να σκληρύνει και να κλείσει την πόρτα στον έρωτα. Θυμάμαι εκείνη την αποφράδα μέρα, που σε είδα για λίγο, στον γάμο του Αντώνη Μπρ. στην Ροτόντα Θεσσαλονίκης. Θυμάμαι την θλίψη ζωγραφισμένη στο πρόσωπό σου και το βούρκωμα στα μάτια σου και δεν στο κρύβω ότι συμπάσχω ακόμα μαζί σου για αυτό. Καταλαβαίνω πόση αδικία και σκληρότητα δέχτηκες από τα απάνθρωπα και αντιάρια πεθερικά του Αντώνη, που πίεσαν τότε τον άνθρωπό σου να αφήσει τα βουνά, που ανεβαίνατε μαζί σε ρομαντική διάθεση τα δυο σας περνώντας πολλές όμορφες μέρες και ακόμα πιο όμορφες νύχτες, να ξυρίσει τα ανδροπρεπή μουστάκια του και τέλος μέσω ενός χριστιανικού γάμου να υποταχθεί στην αρραβωνιαστικιά του, μαινάδα κόρη τους. Σε φαντάζομαι να μυρίζεις αργότερα το άρωμά του πάνω στα βιβλία του Γκουρτζίεφ και να κλαις, σαν Τριστιάνος που έχασε την Ιζόλδη του…

     Στ… Γκ…, εκλεκτέ φίλε και συναγωνιστή, άριε αετέ του Ολύμπου! Ξεπέρασέ τον, αφού υποτάχθηκε σε μια γυναίκα και συμβιβάστηκε με τον μη ηρωικό τρόπο ζωής δεν σου αξίζει! Δεν σου αξίζει γενικότερα κάτι λιγότερο από έναν καθαρά νορδικό σύντροφο στην προσωπική σου ζωή! Οπότε η λύση είναι μία: Βρες έναν Άριο, Σκανδιναβό νεαρό (ο Αντώνης εξάλλου «ζάρωσε» πλέον από το γήρας και την κατάπτωση) και ξεκίνα, έστω σε αυτήν την ηλικία και την κατάσταση, να τον μυείς στα μυστικά των αξιών σου και του εσώτερου και βαθέως κόσμου σου. Μην ξεχνάς πως ζεις τώρα σε μια άλλη χώρα και άλλη εποχή από την τελευταία φορά που κάποιος πρόδωσε το «συμπόσιο» που του προσέφερες. Πέταξε από πάνω σου λοιπόν εκείνον τον κόσμο του βουνού, της στάνης και της Θεσσαλονίκης των 90s! Και αγκάλιασε σφιχτά την δανέζικη κοινωνία του 2018 με την πολύ υψηλής ποιότητας σεξουαλική παιδεία, που πολύ εύκολα, αν αφήσεις πίσω σου τον ψυχοπνευματικό σου βιασμό από την παλαιοευρωπαϊκή και κατώτερη φυλετικά Ελλάδα, θα μπορέσεις επιτέλους να συναντήσεις τον… ιππότη της καρδιά σου!

     Σε ευχαριστώ πολύ που με διάβασες μυστακοφόρο τζουτζουκάκι του Σιδηροκάστρου. Σε χαιρετώ προς το παρόν μεγάλε αρχηγέ … Στ… Γκ…! Και εύχομαι νέες πνευματικές κατακτήσεις και θριάμβους στο @ΡΜΑ σε όλα τα επίπεδα και πεδία του αρχέγονου, άριου μυστικισμού!

     Με πολύ αγάπη,

Κωνσταντία Ντουμπάι – Κούσια,
η παρθένος λάμια της Λαμίας.




Απάντηση Σ.Ο.:


Αν αυτό δεν προταθεί για βραβείο Pulitzer τι άλλο θα μπορούσε…; Tι άλλο θα δούμε οι ταλαίπωροι...

_______________________________________________________

Βίων Πρ. 19/1/2018, 09:42 π.μ.


Ο GAYKAS. όπως τον αποκαλεί η Κωνσταντία και επ αυτού έχω να πω πολλά,  αρχικά σε μαγνητίζει με μια γλώσσα περίεργη σαν του Ζουράρη αλλά όταν τη ψάξεις βλέπεις ότι η γλώσσα αυτή είναι ένα γελοίο αυτοκατασκεύασμα απλά για να σε εντυπωσιάσει και να σε φλομώσει ώστε να μη καταλάβεις τη κενότητα του ομιλούντος. Βασική προϋπόθεση είναι να έχεις τη γνώση και την υπομονή να το καταλάβεις αλλά όταν το καταλάβεις νιώθεις σιχασιά για τον τενεκέ που θέλει να σε κοροϊδέψει και να σου πουλήσει φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Ο GAYKAS.. βίωσε την ερημιά του από μικρός αλλά τη πληρώνουν όλοι οι γύρω του όσο μεγαλώνει. Όπως όλοι οι περιθωριακοί αρχηγίσκοι που μάθανε τη τέχνη του "φύρερ" πλάι στο Μιχαλολιάκο έτσι και ο GAYKAS.αποδείχνεται το ίδιο κάλπικος παλιάτσος που βρήκε το δικό του τρόπο να ψαρεύει νορδικά αγοράκια. Θα μου επιτρέψετε όμως να πω ότι παρόμοιες αναρτήσεις δε συμβάλλουν σε πολιτικό αγώνα που έχει ανάγκη η πατρίδα μας γιατί είναι λάθος οι GAYKAS. να μετατοπίζουν το κέντρο βάρος της πατριωτικής αγωνίας στο κώλο τους. Μπουχτήσαμε με τους πούστηδες και το πουστρολόι.


Απάντηση Σ.Ο.:

Να συμφωνήσουμε σε όλα ειδικώς στην τελευταία φράση σας; Βεβαίως ναι. Ωστόσο δεν επιθυμούμε να λογοκρίνουμε και, παρά τις βασανιστικές εργατώρες, επεξεργασίας και αναρτήσεως των σχολίων σας το κάνουμε. Φαντασθείτε ότι η Google μας εξανάγκασε να απελευθερώσουμε χώρο από την ηλεκτρονική διεύθυνσή μας λόγω κατακλυσμού όγκου αλληλογραφίας, ενώ το δίλημμα για μας παραμένει: Να δημοσιεύουμε ή όχι τα πλείστα, έστω, των σχολίων των αναγνωστών μας; Και το επιχειρούμε, ασχέτως αν τα περισσότερα εξ αυτών δεν επικεντρώνονται στην πατριωτική αγωνία, όπως ευστοχότατα την προσδιορίζετε αλλά στο ξεκατίνιασμα ..."κατινών" ενός χώρου-αποχωρητηρίου που "χαρτογραφεί" αυτή την στιγμή τους "πατριώτες". Κάθε συμβουλή σας ευπρόσδεκτη.
________________________________________________

Κ.Μουρ. 19/1/2018, 09:43 π.μ.

Η Λάμια της Λαμίας τα είπε όλα σε μια φράση: "θα μπορέσεις επιτέλους να συναντήσεις τον… ιππότη της καρδιά σου!". Μπράβο ρε συναγωνιστή φαίνεται ότι ήσουν πολύ κοντά στον GAYKA που δεν είναι κακός αλλά ψάχνει αυτό που λες. Τι να γίνει ανθρώπινες αδυναμίες πάντως δεν είναι καταδότης σαν το Μιχαλολιάκο και τον Πλεύρη. Ανθρωπάκι ναι αλλά άκακο.


Απάντηση Σ.Ο.

Καλό το ξεκατίνιασμα, με gayλίκια, pride και άλλα ροζ με πτι πουά. Τίποτε για το Krav Maga θα σχολιάσετε εδώ μέσα; "Εμείς γι΄αλλού κινήσαμε γι΄αλλού κι αλλού η ζωή μας πάει...". Θερμή παράκληση, αφήστε τον κ. "GAYKA" να κάνει ό,τι του αρέσει και ας επικεντρωθούμε στο κυρίως θέμα. Μη μας υποχρεώνετε να πάρουμε αποφάσεις λογοκρισίας.
_________________________________________________________________________________

ANAKOINΩΣΗ ΤΗΣ Σ.Ο.

Αγαπητοί Αναγνώστες,

Όπως πλείστοι εξ υμών δεν προσέξατε, η παρούσα ανάρτηση αφορά στη σιωνιστική διείσδυση δια του Krav Maga και όχι στον λοχαγό Ανδρέα, στη Στεφανία, στον Σταύρο τον στρατολόγο λεγεώνων, τον Τζούλιο ή τον Ηλιακόπουλο και τον ...Καμηλιέρη εκ Τριπόλεως.

Ως εκ τούτου, διακόπτουμε ενταύθα την ανάρτηση σχολίων ασχέτων προς το κυρίως θέμα και όσοι επιμένουν να απολαμβάνουν παραγωγές ...πρωινής ζώνης, παρακαλούνται να καταφύγουν στο σχετικό πολυσέλιδο σήριαλ του Indymedia το οποίο, κατά το παρελθόν φιλοξένησε μπόλικη ακροδεξιά σχιζοφρένεια η οποία δεν μας αφορά. 

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.
________________________________________________

Γ. ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ-Φ, 20/1/2018, 00:18 μ.μ.

Επανέρχομαι χωρίς πρόθεση ανάρτησης του σχολίου μου και χωρίς διάθεση αμφισβήτησης των αρχών δημοσίευσης της ΣΟ  για τις οποίες σας συγχαίρω για να πω ότι πολλές φορές παραπάνω από ένα κυρίως θέμα αξίζουν κάποιες προεκτάσεις που μπορεί να πάρει μια ανάρτηση όπως η συγκεκριμένη που έδωσε τόσες πληροφορίες για έναν χώρο πολύ πιο σημαντικής σημασίας από το Krav maga για εμάς που νιαζόμαστε για τη πατρίδα. Και βέβαια να αναδείξει τη λάμια της Λαμίας που μπορεί να αποδειχθεί άξονας αναφοράς για κάποιον και για πολλά.


Απάντηση Σ.Ο.: 

Aγαπητέ κ. Γ. ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ-Φ λαμβάνουμε υπ΄ όψη και αυτό που μας γράφετε το οποίο, οπωσδήποτε, έχει ισχυρή βάση λογικής. Εάν ο μέσος ελληνόγλωσσος χρήστης του διαδικτύου ήταν σε θέση να διακρίνει τον πολιτικό λόγο από τις κραυγές της κρεβατοκάμαρας δεν θα είχαμε αντίρρηση να επεκτείνουμε το εύρος των αναρτήσεών μας και προς την κατεύθυνση που υποδεικνύετε, όμως, δυστυχέστατα, αν ρίχνατε μια ματιά στην ηλεκτρονική γραμματοθυρίδα μας θα καταλαβαίνατε ευκολότερα, ίσως, πόσο ευσταθεί η παραπάνω τοποθέτησή μας. Όσο για την λάμια της Λαμίας μάλλον θα της παραδώσουμε την αρχισυνταξία αυτού του Ιστολογίου διότι, πλέον, έχει περισσότερους θιασώτες από ολόκληρο το υπουργικό συμβούλιο.
_________________________________________________________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.