Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ 'ΑΛΛΟΣ' ...ΤΡΟΠΟΣ


     Ενώ τα κωλογραίκυλα εξαχνώνονται μέσα στην άγονη τοξικότητά τους, οι Έλληνες παράγουν Πολιτισμό.


     Ενώ τα κωλογραίκυλα αλληλοσπαράσσονται διαγκωνιζόμενα στον κατήφορο της νοσηρής εξουσιαστικότητος, οι Έλληνες συνεισφέρουν στην φυλετική ανέλιξη με έργο ουσίας.


     Ενώ τα κωλογραίκυλα αλληλοϋποβλέπονται διχαζόμενα ολοένα και βαθύτερα, οι Έλληνες συσφίγγουν σχέσεις και προχωρούν συνενωμένοι.


     Ενώ τα κωλογραίκυλα αλληλοεμπτύονται και αλληλολοιδωρούνται αστοχούντες σε όλα μέσα σε ένα κλίμα υστερικής δυσφορικότητος, οι Έλληνες ισορροπούν και ευστοχούν μέσα στη πεντακάθαρη Φύση.


     Ενώ τα κωλογραίκυλα αναρωτιούνται ατελεσφόρως περί του πρακτέου, οι Έλληνες πράττουν και διακρίνονται διεθνώς.


     Ενώ τα κωλογραίκυλα παραμένουν συσκοτισμένα και θνησιγενή, οι Έλληνες αναπτύσσουν το πνεύμα τους και κινούνται υπεύθυνα προς το μέλλον.


     Ενώ τα κωλογραίκυλα διαχέονται σαν τα λύματα σε παραταξιακές πολύχρωμες στρούγκες και παχνιά υποτεταγμένοι στην εκδούλευση αλητηρίων ηγετίσκων, οι Έλληνες συστρατεύονται υπό την σημαία μιας Ιδέας με μόνο αρχηγό την φυλετική συνείδησή τους η οποία απέχει κάθε μισαλλοδοξίας και σκοταδιστικής συσκοτίσεως που ταλανίζει τα κωλογραίκυλα.


     Ενώ τα κωλογραίκυλα θεωρούν ως μονόδρομο το αδιέξοδο της ανοησίας τους που βλέπει μόνον κόμματα και μπαλκόνια, οι Έλληνες πολιτεύονται πολιτισμικώς, όπως ανέκαθεν έπρατταν όλοι οι νοήμονες της Ανθρωπότητος, αναδεικνύοντας τη σημαία ενός, διεθνώς, ανυπόληπτου λαού σε αξιοσέβαστο εθνικό σύμβολο προβεβλημένο προ των άλλων σημαιών.


     Τι κι αν οι Έλληνες είναι αναγκασμένοι να συνυπάρχουν στην ίδια γεωγραφική περιοχή με τα κωλογραίκυλα; Κατάφεραν να παραμένουν διακριτοί και, κυρίως, διακρινόμενοι.

Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
τ.6977764737



ΥΓ: Κομματιζόμενα και κομματιασμένα κωλογραίκυλα και ψυχανώμαλοι φυρερίσκοι ΞΥΠΝΑΤΕ, υπάρχει κι άλλος τρόπος., αυτός που σε κάνει πραγματικά ευδαίμονα.



ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ

Π. Νικολόπουλος - Κέων, 271/1/2018, 01:41 π.μ.

Πολύ ελιτίστικη σκέψη και δεν νομίζω ότι μπορεί ο καθένας να οργανώσει και να περπατήσει κάτι ανάλογο. Αυτά τα κάνουν πολύ λίγοι που έχουν υψηλή παιδεία και απευθύνονται σε συγκεκριμένους χαρακτήρες που αποτελούν κοινωνικές μειονότητες χωρίς τη δυνατότητα να επηρεάσουν πλατιές μάζες. Μπορεί το τελικό αποτέλεσμα να είναι κορυφαίο και να φτιάνει πολιτικούς στρατιώτες αλλά αυτό το αποτέλεσμα διαμορφώνει πάντα τόσο λίγους που δεν μπορούν να γιατρέψουν εκατομμύρια άρρωστων. Κρίμα ο κόπος.


Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη:

1. Αν πιστεύαμε ότι θα μπορούσαμε να πάμε κόντρα στη Φύση που «σφραγίζει» με την γενετική «σφραγίδα» όσους εκ γενετής προορίζονται να αφανιστούν δεν θα επιχειρούσαμε στο συγκεκριμένο πεδίο αλλά, προ πολλού, θα είχαμε βγει στο «μπαλκόνι».

2. Ποτέ την Ιστορία δεν την «γράφουν» οι πολλοί αλλά, συχνά, οι ελάχιστοι και, κατά κανόνα, ο ένας. Και η «γραφή» της Ιστορίας είναι το ζητούμενο του Πολιτισμού, επάνω στα θεμέλια του οποίου κινείται η ζωή και ο κόσμος. Εάν παρακολουθήσετε το περιεχόμενο της εισηγήσεώς μου στο παγκόσμιο φιλοσοφικό συνέδριο όπου προσεκλήθην προ τριετίας προκειμένου να παρουσιάσω την φιλοσοφική διάσταση της Πολεμικής ομάδος την οποία ίδρυσα θα εννοήσετε περισσότερο την σχέση των αναλογιών και την επίδρασή τους στην δημιουργία Πολιτισμού η οποία αποτελεί τον πυρήνα κάθε συγκρούσεως.


3. Και εάν συνδυάσετε τα προκύπτοντα εκ των δύο προαναφερθεισών εδαφίων θα αντιληφθείτε ότι κάθε άλλο παρά «κρίμα ο κόπος» μας. Τουναντίον, κρίμα ο κόπος όσων δεν υπηρετούν τον Πολιτισμό αλλά τον κομματισμό, δηλαδή, τον διαιρετισμό, κάτι απολύτως αντίθετο με το «πνεύμα» της «Πολιτείας» του Πλάτωνος υπό του οποίου εμφορούμεθα ως άτομα και ως Ομάδα.

Με εκτίμηση.
____________________________________________________

Mένιος Π. 27/1/2018, 07:36 π.μ.

Από καιρό παρακολουθώ τους Κένταυρους και τους θαυμάζω. Μπράβο σας για την επιλογή των μελών σας.


Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη:

Ευγνώμονες ευχαριστίες αλλά δεν επιλέγουμε τα Μέλη μας, αυτά επιλέγουν την Ομάδα η οποία δέχεται τους πάντες χωρίς να διώχνει κανέναν, αλλά, νομοτελειακώς, παραμένουν σε αυτήν οι όμαιμοι και ομόδοξοι...
______________________________________________________






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.