Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

EMEΙΣ ΚΑΙ Η ...GOOGLE

     Σχέση έρωτος και ...μίσους με την GOOGLη οποία μας στέλνει δύο μηνύματα, το ένα κακό και το άλλο καλό. Αρχίζουμε με το κακό: 

     Η εισροή μηνυμάτων στην ηλεκτρονική "γραμματοθυρίδα" μας κατά τα χρόνια της λειτουργίας του Ιστολογίου μας αποκλείει την δυνατότητα υποδοχής άλλων μηνυμάτων με αποτέλεσμα ή να πρέπει να αγοράσουμε πρόσθετο χώρο ή να απελευθερώσουμε χώρο διαγράφοντας ήδη υπάρχον περιεχόμενο. Επειδή, δε, δεν προτιθέμεθα να "χρυσώσουμε" τους περιουσίους τοκογλύφους υφ' οιανδήποτε "ταμπέλα" και αν επιδιώκουν το παραδάκι, επιλέγουμε την λύση της απελευθερώσεως χώρου δια της διαγραφής περιεχομένων της ηλεκτρονικής "γραμματοθυρίδας" μας με ό,τι και εάν αυτό σημαίνει. Δυστυχώς, η σκέψη μας να δημιουργήσουμε δεύτερο e-mail ώστε να διατηρήσουμε το ήδη ισχύον δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα επικοινωνιών για την Σ.Ο. του οποίου η περιγραφή, μάλλον θα ...κρασάρει και το Ιστολόγιο.

     Το καλό νέο είναι ότι η επισκεψιμότητα του παρόντος Ιστολογίου παρακινεί την GOOGLνα μας "βομβαρδίζει" με συνεχή δελεαστικά μηνύματα για αποδοχή διαφημίσεων επί πληρωμή οι οποίες, όμως, θα κουράσουν τους αναγνώστες μας λόγος για τον οποίο τις αποφεύγουμε. Και όπως καταλαβαίνετε όλοι οι αναγνώστες μας, δυστυχώς δεν βρίσκονται κοντά μας ούτε ο κ. Ηλίας Ηλιακόπουλος, ούτε η ομόδοξή του κ. Ελένη Λουκά, ούτε ο συναντιλήπτωρ του τάΠερ Κλεομένης να εξορκίσουν τέτοιον πειρασμό, χειρότερο και από εκείνο που, κάποτε, τάραξε τον ...Καζαντζάκη.

Η Σ.Ο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.